Рецепт Яловичина на лушпиння подушці
Коли запікати м'ясо, завжди чекаєш соковиту і м'яку текстуру. Хоча це часто не виходить, і вона виходить сухою. Тепер я знаю, як цього уникнути. Досить додати один продукт, і все зміниться.
опис приготування:
Прочитайте про те, як приготувати яловичину на лушпиння подушці. Виходить дуже м'яке м'ясо з обсмаженої скоринкою і неймовірним ароматом. Блюдо сміливо подавайте в якості головного прикраси вашого святкового столу. Рецепт досить простий, адже варто лише обсмажити яловичину, а потім відправити її в духовку з овочами і пастою.
- Говяжа вирізка— 3 кілограма
- морква— 6 штук
- Ріпчаста цибуля— 8 штук
- Томатна паста— 3 Ст. ложки
- часник— 3 зубчики
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- Борошно пшеничне— 1,5 Ст. ложки
- сіль— 1 Ст. ложка
- Чорний мелений перець— 1 Чайна ложка
2. Потім яловичину обваляйте в борошні.
3. Далі обсмажте м'ясо в маслі на сковороді з обох боків до золотистої скоринки.
4. В цей час нарубати лук великими півкільцями.
5. Обсмажте їх після м'яса в цій же сковороді до коричневого кольору протягом 15 хвилин, помішуючи.
6. Потім на деко викладіть цибулю. зверху м'ясо. Змастіть його пастою. По краях розкладіть очищену моркву. запікайте м'ясо 1,5 години в духовці при 180 градусах.
7. Після цього яловичину наріжте слайсами. У деко влийте пару столових ложок води.
8. Надішліть м'ясо запікатися ще на 2-2,5 годин 170 градусах. Час від часу додавайте води. Подавайте блюдо гарячим. Смачного!
Подібні рецепти
Курча на «зеленої подушці»
Рецепт приготування овочевого страви. кількість порцій: 4 качана білокачанної капусти— 0,5 штуки цибулини— 3 штуки соєвого соусу— 2 Ст. ложки панірувальних сухарів— 1 Склянка борошна— 4 Ст. ложки яйце— 1 штука цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для обсмажування— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) ...
Яловичина, маринована у вині
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...
Яловичина на кістці в духовці
Яловичина на кістці в духовці — дуже простий і смачний рецепт приготування найсмачнішого м'яса на світлі — яловичого антрекота на кісточці. Будемо готувати в духовці за особливим рецептом! опис приготування: Готується яловичина на кості в духовці супер швидко і легко. Для того, щоб м'ясо вийшл...
Яловичина на багатті
Яловичину на багатті приготувати не так вже й просто. Знову ж, потрібно взяти правильне м'ясо, помаринувати його, створити необхідні вугілля і смажити досить швидко. Може вийти стейк з кров'ю, ласощі! опис приготування: Яловичина на багатті в нашому випадку готується по 7 хвилин з кожного бок...
Яловичина на мангалі
Готується яловичина на мангалі дуже просто, швидко і легко. Для вдалого приготування потрібно купити гарне м'ясо (бажано мармурову яловичину), а також не допустити деякий ряд помилок. опис приготування: Яловичина на мангалі, особливо якщо це мармурова яловичина або добротна вирізка, смажиться ...