Рецепт Яловичина на лушпиння подушці

Рецепт Яловичина на лушпиння подушці
Кількість порцій: 8 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Коли запікати м'ясо, завжди чекаєш соковиту і м'яку текстуру. Хоча це часто не виходить, і вона виходить сухою. Тепер я знаю, як цього уникнути. Досить додати один продукт, і все зміниться.

опис приготування:

Прочитайте про те, як приготувати яловичину на лушпиння подушці. Виходить дуже м'яке м'ясо з обсмаженої скоринкою і неймовірним ароматом. Блюдо сміливо подавайте в якості головного прикраси вашого святкового столу. Рецепт досить простий, адже варто лише обсмажити яловичину, а потім відправити її в духовку з овочами і пастою.

  • Говяжа вирізка— 3 кілограма
  • морква— 6 штук
  • Ріпчаста цибуля— 8 штук
  • Томатна паста— 3 Ст. ложки
  • часник— 3 зубчики
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • Борошно пшеничне— 1,5 Ст. ложки
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Чорний мелений перець— 1 Чайна ложка
Яловичина на лушпиння подушці - фото крок 1 1. Для початку м'ясо змастіть сіллю і перцем з обох сторін.

Яловичина на лушпиння подушці - фото крок 2 2. Потім яловичину обваляйте в борошні.

Яловичина на лушпиння подушці - фото крок 3 3. Далі обсмажте м'ясо в маслі на сковороді з обох боків до золотистої скоринки.

Яловичина на лушпиння подушці - фото крок 4 4. В цей час нарубати лук великими півкільцями.

Яловичина на лушпиння подушці - фото крок 5 5. Обсмажте їх після м'яса в цій же сковороді до коричневого кольору протягом 15 хвилин, помішуючи.

Яловичина на лушпиння подушці - фото крок 6 6. Потім на деко викладіть цибулю. зверху м'ясо. Змастіть його пастою. По краях розкладіть очищену моркву. запікайте м'ясо 1,5 години в духовці при 180 градусах.

Яловичина на лушпиння подушці - фото крок 7 7. Після цього яловичину наріжте слайсами. У деко влийте пару столових ложок води.

Яловичина на лушпиння подушці - фото крок 8 8. Надішліть м'ясо запікатися ще на 2-2,5 годин 170 градусах. Час від часу додавайте води. Подавайте блюдо гарячим. Смачного!

Подібні рецепти

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Курча на «зеленої подушці»

Рецепт приготування овочевого страви. кількість порцій: 4 качана білокачанної капусти— 0,5 штуки цибулини— 3 штуки соєвого соусу— 2 Ст. ложки панірувальних сухарів— 1 Склянка борошна— 4 Ст. ложки яйце— 1 штука цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для обсмажування— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) ...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...

Яловичина на кістці в духовці

Яловичина на кістці в духовці

Яловичина на кістці в духовці — дуже простий і смачний рецепт приготування найсмачнішого м'яса на світлі — яловичого антрекота на кісточці. Будемо готувати в духовці за особливим рецептом! опис приготування: Готується яловичина на кості в духовці супер швидко і легко. Для того, щоб м'ясо вийшл...

Яловичина на багатті

Яловичина на багатті

Яловичину на багатті приготувати не так вже й просто. Знову ж, потрібно взяти правильне м'ясо, помаринувати його, створити необхідні вугілля і смажити досить швидко. Може вийти стейк з кров'ю, ласощі! опис приготування: Яловичина на багатті в нашому випадку готується по 7 хвилин з кожного бок...

Яловичина на мангалі

Яловичина на мангалі

Готується яловичина на мангалі дуже просто, швидко і легко. Для вдалого приготування потрібно купити гарне м'ясо (бажано мармурову яловичину), а також не допустити деякий ряд помилок. опис приготування: Яловичина на мангалі, особливо якщо це мармурова яловичина або добротна вирізка, смажиться ...