Рецепт Сухарики в духовці
Пристрастилася я до сухарикам останнім часом. А що поганого, з іншого боку? підсушений хліб, кажуть, набагато корисніше! ось, як приготувати сухарики в духовці. І просто, і швидко, і зі смаком!
опис приготування:
Сухарики з хліба - дуже зручна річ. Їх можна подавати до дуже багатьох страв і по різним питанням. Як правило, сухарики роблять солоними з додаванням різних гострих спецій, часнику, лука і чилі перцю. Такий закускою добре пригощати друзів чоловіка, які сидять за пивом. Для жіночої ж компанії я раджу відкинути все гостро-солоні спеції і замінити їх ваніліном і цукровою пудрою. Виходить дивна закуска до чаю!
- хліб білий— 1 штука
- сіль, перець, спеції— За смаком
- Лук / часник— За смаком
- Масло рослинне— За смаком
Шматки товщиною близько сантиметра або трохи більше. Кладемо кілька шматочків один на одного і ріжемо на смужки. Робимо так тільки при наявності гострого ножа, інакше хліб буде кришитися.
Нарізаємо кожен шматочок хліба вздовж і поперек, у мене вийшли невеликі кубики.
Насипаємо нарізаний хлібець на сухий піднос і ставимо в розігріту до 100 градусів духовку. Випікаємо на самій верхній полиці на слабкому вогні. Так сухарики добре подсушат і не згорять. Перевіряйте їх кожні 5-10 хвилин і перевертаємо.
робимо заправку. чудово, якщо у вас вдома, крім старої буханки хліба, завалявся ще ріпчасту цибулю або головка часнику. При наявності рослинного масла ми можемо зробити дивовижний соус для сухариків. Тру на тертці шматочок ріпчастої цибулі і зубчик часнику. Наливаю в мисочку рослинне масло. насипаю перець, сіль і кладу натерті овочі. перемішую.
Якщо у вас немає часнику, використовуйте тільки цибулю. Не забувайте про цибулевий сік. Його теж потрібно пустити в справу, змішавши з маслом. через 25 хвилин дістаю сухарики. вони зарум'янилися, як треба. Перекладаю їх в миску і присмачую соусом.
Ось така ось закуска у нас з вами вийшла. прийдуть друзі, а у вас заначка у вигляді сухариків, і в магазин бігти не треба. Смачного!
Подібні рецепти
Рагу зі шпинатом і горохом
Домашніх сухарики - це чудова закуска до пива, доповнення до перших страв, а також інгредієнт для салату, наприклад. Хочу запропонувати вам простий і зручний рецепт, який варто взяти на замітку. опис приготування: Мій варіант, як приготувати сухарики з чорного хліба з часником, передбачає міні...
Сухарики з часником
Смачні сухарики з часником можна подати до будь-якого першого блюда: супу, борщу, xarco t.d. Приготувати їх в домашніх умовах не складе труднощів — буде потрібно всього лише 5-7 хвилин вільного часу! опис приготування: Щоб блюдо не вийшло занадто калорійним, сухарики з часником готують без дод...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...