Рецепт Глазурована морква з імбиром

Рецепт Глазурована морква з імбиром
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Дане блюдо особливо актуально в холодну пору року, адже воно володіє абсолютно унікальними зігрівальні властивості. Блюдо вживають і в холодному, і в гарячому вигляді. обов'язково спробуйте!

опис приготування:

Перед вами — простий рецепт приготування глазурованої моркви з імбиром. З апельсинового соку, меду і вина готується смачний соус, яким поливається обсмажена на сковороді морква. Страву можна вживати і холодним, і гарячим. хай щастить!

  • мідь—  1/3 склянки
  • морква— 5-6 штук
  • кунжут чорний— 1 За смаком(насіння)
  • свіжовичавлений апельсиновий сік— 1/2 склянки
  • корінь імбиру— 1 штука(40 см)
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • біле вино— 1/2 склянки
Глазурована морква з імбиром - фото крок 1 готуємо соус. Вливаємо в невелику каструльку апельсиновий сік, мідь і вино. Томі кілька хвилин на маленькому вогні.

Глазурована морква з імбиром - фото крок 2 Половину імбиру наріжте на тонкі скибочки і додайте в каструльку до соусу. Продовжуйте томити.

Глазурована морква з імбиром - фото крок 3 Морква очищаємо від шкірки. Ріжемо великими скибочками.

Глазурована морква з імбиром - фото крок 4 На сковороду з товстим дном кладемо трішечки вершкового масла, додаємо залишки імбиру. Як тільки імбир підрум'яниться, витягаємо його і засипаємо морква.

Глазурована морква з імбиром - фото крок 5 Тепер заливаємо злегка золотисту морква соусом, рівномірно розподіляючи його по поверхні.

Глазурована морква з імбиром - фото крок 6 Присипаємо морква кунжутом або зеленню і подаємо на стіл. Смачного!

Подібні рецепти

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Тістечко «мурашник»

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Глазурована свинина з сальсою з манго

Глазурована свинина з сальсою з манго

Рецепт приготування ароматної свинини в глазурі з цукру з пікантним соусом з манго, червоної цибулі і перцю чилі. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти свинину на фользі, приправити сіллю і перцем. Полити соусом Адоб, посипати коричневим цукром. випік...

Глазуровані пастернак і морква

Глазуровані пастернак і морква

Рецепт приготування легкого гарніру з моркви і пастернаку в глазурі з кленового сиропу з беконом і чебрецем. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. На нижню стійку в духовці викласти пастернак, морква, бекон і чебрець в один шар на аркуші для випічки. Полити овочі зверху сиропом...

Шоколадне печиво з імбиром і горіхами

Шоколадне печиво з імбиром і горіхами

Рецепт приготування шоколадного печива з імбиром, ваніллю і волоськими горіхами. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Вистелити пергаментним папером. У невеликій мисці змішати разом борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль, відкласти в сторону. У великій мисці електричним мі...

Шоколадні тістечка з імбиром

Шоколадні тістечка з імбиром

Рецепт приготування тістечок з шоколадом, меленим імбиром, свіжим імбиром і ванільним екстрактом. опис приготування: Якщо ви хочете зробити тістечка більш пряними, збільште кількість меленого і свіжого імбиру в рецепті. солі— 1/2 чайних ложки меленого імбиру— 1/2 чайних ложки свіжого імбиру—...