Рецепти muscleman.com.ua
Хе з крабовими паличками
Блюдо під цікавою назвою хе є салат, приготований по-корейськи. На батьківщині його роблять гострим, до складу входять шматочки сирої риби. Спробуйте замінити її крабовими паличками. опис приготування: Щоб приготувати цей незвичайний і пікантний салат, вам знадобиться цибуля, редька, морква, к...
Суп з квасолею
Рецепт приготування гострого супу з чорною квасолею. опис приготування: У каструлі підігріти соус на середньому вогні. Варити протягом 2 хвилин, помішуючи. Додати квасолю, курячий бульйон і 1/2 склянки води. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 5 хвилин. Збити суп у блендері до консист...
Соковитий стейк із запеченою картоплею
Скуштуйте нове блюдо - соковитий стейк із запеченою картоплею, приготований за класичним рецептом. Ви точно не розчаруєтеся! Підійде до столу і в будні, і в свята опис приготування: Немає нічого смачнішого, ніж добре приготований шматок м'яса. Для любителів стейків пропоную рецепт смачного, ні...
Стейк блакитної акули
Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Якщо я кажу, що треба швидко нагодувати сім'ю, то в голову відразу приходить думка відварити макарони або спагетті. Але іноді з такими продуктами можна і попотіти: зробити досить святкове гаряче. опис приготування: І я пропоную вам особливий варіант рецепта, в якому розповідається про те, як п...
Фрітатта з овочами і картоплею
Рецепт приготування фрітатта, італьнскому омлету з картоплею, овочами, грибами і тертим сиром. опис приготування: Фрітатта - це омлет по-італійськи, його готують з разнообразнейщей начинкою. У фрітатта, звичайно ж, основа - яйця, картопля, мабуть, теж можна назвати обов'язковим інгредієнтом, а...
Суп з сочевицею і картоплею
Сочевиця надзвичайно корисний продукт, який містить велику кількість вітамінів і мікроелементів. Сьогодні у мене рецепт супу з червоної сочевиці. просто, швидко і смачно! опис приготування: Червона сочевиця хороша ще тим, що готується дуже швидко, не вимагаючи замочування у воді. Тому, маючи в...
Соте
Соте — блюдо трансформер, його можна приготувати з будь-яких продуктів, які є у вас під рукою. Якщо на вечерю хочете щось просте і смачне, то вам прекрасно підійде ароматне овочеве соте. опис приготування: Соте — універсальне блюдо, а якщо сказати точніше, не певен набір продуктів, а метод їх ...
Спагеті з фаршем в мультиварці
Такий універсальний рецепт приготування спагетті з фаршем в мультиварці припаде до смаку всім тим, хто любить і поїсти ситно та смачно, але і не стояти годинами над плитою. Італія у вас вдома! опис приготування: Такі ось спагетті з фаршем в мультиварці в домашніх умовах виходять смачними навіт...
Соус «східний тахини»
Сьогодні я розповім, як приготувати соус «Східний тахини». Основний його інгредієнт - це кунжутне насіння, тому соус вийде дуже ароматним. На приготування у вас піде 10-15 хвилин. опис приготування: Особливо цей соус полюбився прихильникам вегетаріанської кухні, а також цінителями східної кухн...
Яловичина, запечена в духовці з сиром і помідорами
Хочу поділитися цікавим рецептом приготування яловичини, запеченої з сиром і помідорами. Запікається яловичина в формі закусочних рулетиків. опис приготування: Це простий рецепт приготування яловичини, запеченої з сиром і помідорами. Насправді при наявності готового м'яса можна обійтися і без ...
Французьке печиво «Мадлен»
Французьке печиво «Мадлен» готується дуже легко, з найпростіших продуктів, при цьому виходить надзвичайно смачним і ніжним. Спробуйте і ви приготувати відоме у всьому світі французьке печиво. опис приготування: Французьке печиво «Мадлен» відомо практично в усьому світі, воно полюбилося багатьо...
Gribnaя перекус
Цей класичний рецепт грибної підливи, напевно, не змінювався дуже давно, і не дарма, — економний і смачний спосіб урізноманітнити навіть буденний гарнір, надавши йому нотку французького делікатесу! опис приготування: Без сумнівів, цей рецепт приготування грибної підливи припаде до смаку всім ш...
Суп з коропа
Існує безліч рибних супів, так само, як і способів їх приготування. Приготуйте суп з коропа, адже це наваристий, ситний і смачний обід. опис приготування: Щоб приготувати суп з коропа, вам доведеться трохи попотіти над ним. Але результат перевершить всі ваші очікування. Суп вийде наваристим і ...
Соте з баклажанів
Основним інгредієнтом цієї страви є баклажани. У свою чергу їх дуже добре доповнюють помідори, часник і петрушка, які підкреслюють гострий смак баклажанів. кількість порцій: 4 перець мелений чорний— 0,5 чайних ложки рослинна олія— 50 мілілітрів вапно— 0,5 штуки баклажани— 800 грам сіль— 0,5 чай...
Хліб з гречаним борошном і насінням
Ароматний домашній хліб з висівками, вівсяним борошном, насінням льону, гарбуза, кунжуту і соняшнику. У нього багатий склад і яскравий смак. Якщо любите домашню випічку, обов'язково приготуйте. опис приготування: Домашній хліб хороший тим, що можна підібрати компоненти на свій смак. Наприклад...
Фаршировані патисони на зиму
А ви вже заготовили консервацію на зиму? Якщо ні, пропоную чудовий рецепт консервації, овочі виходять соковитими хрусткими і моментально розходяться за столом. Наполегливо рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування фаршированих патисонів на зиму. Будуть потрібні та...
Хліб на сироватці без дріжджів
Високі поживні властивості сироватки роблять її чудовою основою для випічки. ось, наприклад, простий і дуже смачний хліб без дріжджів - відмінне рішення для сніданку і не тільки! Замішується і печеться на раз-два! подивіться самі! опис приготування: Випічка на сироватці відрізняється щільною с...
Грушево-клюквенный сорбет
Рецепт приготування освіжаючого морозива, подається в грошах. опис приготування: Змішати цукор з 1 3/4 склянки води в середній каструлі. Ретельно перемішати і варити суміш на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться, від 5 до 8 хвилин. Вилити сироп в металеву миску і поставити ми...
Суп-пюре з гарбуза
Любителі і цінителі гарбуза, це ваше блюдо. Шматочок сонця на обідньому столі. смачно, корисно і красиво. кількість порцій: 8 гарбуз— 800 грам Цибуля— 1 штука часник— 2 зубчики Вершкове масло— 40 грам Соняшникова олія— 2 Ст. ложки М'ясний або овочевий бульйон— 700 мілілітрів Картопля— 1 штука т...