Рецепти muscleman.com.ua

Хе з крабовими паличками

Хе з крабовими паличками

Блюдо під цікавою назвою хе є салат, приготований по-корейськи. На батьківщині його роблять гострим, до складу входять шматочки сирої риби. Спробуйте замінити її крабовими паличками. опис приготування: Щоб приготувати цей незвичайний і пікантний салат, вам знадобиться цибуля, редька, морква, к...

Суп з квасолею

Суп з квасолею

Рецепт приготування гострого супу з чорною квасолею. опис приготування: У каструлі підігріти соус на середньому вогні. Варити протягом 2 хвилин, помішуючи. Додати квасолю, курячий бульйон і 1/2 склянки води. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 5 хвилин. Збити суп у блендері до консист...

Соковитий стейк із запеченою картоплею

Соковитий стейк із запеченою картоплею

Скуштуйте нове блюдо - соковитий стейк із запеченою картоплею, приготований за класичним рецептом. Ви точно не розчаруєтеся! Підійде до столу і в будні, і в свята опис приготування: Немає нічого смачнішого, ніж добре приготований шматок м'яса. Для любителів стейків пропоную рецепт смачного, ні...

Стейк блакитної акули

Стейк блакитної акули

Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...

Фаршировані макарони під соусом «бешамель»

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Якщо я кажу, що треба швидко нагодувати сім'ю, то в голову відразу приходить думка відварити макарони або спагетті. Але іноді з такими продуктами можна і попотіти: зробити досить святкове гаряче. опис приготування: І я пропоную вам особливий варіант рецепта, в якому розповідається про те, як п...

Фрітатта з овочами і картоплею

Фрітатта з овочами і картоплею

Рецепт приготування фрітатта, італьнскому омлету з картоплею, овочами, грибами і тертим сиром. опис приготування: Фрітатта - це омлет по-італійськи, його готують з разнообразнейщей начинкою. У фрітатта, звичайно ж, основа - яйця, картопля, мабуть, теж можна назвати обов'язковим інгредієнтом, а...

Суп з сочевицею і картоплею

Суп з сочевицею і картоплею

Сочевиця надзвичайно корисний продукт, який містить велику кількість вітамінів і мікроелементів. Сьогодні у мене рецепт супу з червоної сочевиці. просто, швидко і смачно! опис приготування: Червона сочевиця хороша ще тим, що готується дуже швидко, не вимагаючи замочування у воді. Тому, маючи в...

Соте

Соте

Соте — блюдо трансформер, його можна приготувати з будь-яких продуктів, які є у вас під рукою. Якщо на вечерю хочете щось просте і смачне, то вам прекрасно підійде ароматне овочеве соте. опис приготування: Соте — універсальне блюдо, а якщо сказати точніше, не певен набір продуктів, а метод їх ...

Спагеті з фаршем в мультиварці

Спагеті з фаршем в мультиварці

Такий універсальний рецепт приготування спагетті з фаршем в мультиварці припаде до смаку всім тим, хто любить і поїсти ситно та смачно, але і не стояти годинами над плитою. Італія у вас вдома! опис приготування: Такі ось спагетті з фаршем в мультиварці в домашніх умовах виходять смачними навіт...

Соус «східний тахини»

Соус «східний тахини»

Сьогодні я розповім, як приготувати соус «Східний тахини». Основний його інгредієнт - це кунжутне насіння, тому соус вийде дуже ароматним. На приготування у вас піде 10-15 хвилин. опис приготування: Особливо цей соус полюбився прихильникам вегетаріанської кухні, а також цінителями східної кухн...

Яловичина, запечена в духовці з сиром і помідорами

Яловичина, запечена в духовці з сиром і помідорами

Хочу поділитися цікавим рецептом приготування яловичини, запеченої з сиром і помідорами. Запікається яловичина в формі закусочних рулетиків. опис приготування: Це простий рецепт приготування яловичини, запеченої з сиром і помідорами. Насправді при наявності готового м'яса можна обійтися і без ...

Французьке печиво «Мадлен»

Французьке печиво «Мадлен»

Французьке печиво «Мадлен» готується дуже легко, з найпростіших продуктів, при цьому виходить надзвичайно смачним і ніжним. Спробуйте і ви приготувати відоме у всьому світі французьке печиво. опис приготування: Французьке печиво «Мадлен» відомо практично в усьому світі, воно полюбилося багатьо...

Gribnaя перекус

Gribnaя перекус

Цей класичний рецепт грибної підливи, напевно, не змінювався дуже давно, і не дарма, — економний і смачний спосіб урізноманітнити навіть буденний гарнір, надавши йому нотку французького делікатесу! опис приготування: Без сумнівів, цей рецепт приготування грибної підливи припаде до смаку всім ш...

Суп з коропа

Суп з коропа

Існує безліч рибних супів, так само, як і способів їх приготування. Приготуйте суп з коропа, адже це наваристий, ситний і смачний обід. опис приготування: Щоб приготувати суп з коропа, вам доведеться трохи попотіти над ним. Але результат перевершить всі ваші очікування. Суп вийде наваристим і ...

Соте з баклажанів

Соте з баклажанів

Основним інгредієнтом цієї страви є баклажани. У свою чергу їх дуже добре доповнюють помідори, часник і петрушка, які підкреслюють гострий смак баклажанів. кількість порцій: 4 перець мелений чорний— 0,5 чайних ложки рослинна олія— 50 мілілітрів вапно— 0,5 штуки баклажани— 800 грам сіль— 0,5 чай...

Хліб з гречаним борошном і насінням

Хліб з гречаним борошном і насінням

Ароматний домашній хліб з висівками, вівсяним борошном, насінням льону, гарбуза, кунжуту і соняшнику. У нього багатий склад і яскравий смак. Якщо любите домашню випічку, обов'язково приготуйте. опис приготування: Домашній хліб хороший тим, що можна підібрати компоненти на свій смак. Наприклад...

Фаршировані патисони на зиму

Фаршировані патисони на зиму

А ви вже заготовили консервацію на зиму? Якщо ні, пропоную чудовий рецепт консервації, овочі виходять соковитими хрусткими і моментально розходяться за столом. Наполегливо рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування фаршированих патисонів на зиму. Будуть потрібні та...

Хліб на сироватці без дріжджів

Хліб на сироватці без дріжджів

Високі поживні властивості сироватки роблять її чудовою основою для випічки. ось, наприклад, простий і дуже смачний хліб без дріжджів - відмінне рішення для сніданку і не тільки! Замішується і печеться на раз-два! подивіться самі! опис приготування: Випічка на сироватці відрізняється щільною с...

Грушево-клюквенный сорбет

Грушево-клюквенный сорбет

Рецепт приготування освіжаючого морозива, подається в грошах. опис приготування: Змішати цукор з 1 3/4 склянки води в середній каструлі. Ретельно перемішати і варити суміш на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться, від 5 до 8 хвилин. Вилити сироп в металеву миску і поставити ми...

Суп-пюре з гарбуза

Суп-пюре з гарбуза

Любителі і цінителі гарбуза, це ваше блюдо. Шматочок сонця на обідньому столі. смачно, корисно і красиво. кількість порцій: 8 гарбуз— 800 грам Цибуля— 1 штука часник— 2 зубчики Вершкове масло— 40 грам Соняшникова олія— 2 Ст. ложки М'ясний або овочевий бульйон— 700 мілілітрів Картопля— 1 штука т...