Рецепт Фрітатта з овочами і картоплею

Рецепт Фрітатта з овочами і картоплею
Кількість порцій: 3 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування фрітатта, італьнскому омлету з картоплею, овочами, грибами і тертим сиром.

опис приготування:

Фрітатта - це омлет по-італійськи, його готують з разнообразнейщей начинкою. У фрітатта, звичайно ж, основа - яйця, картопля, мабуть, теж можна назвати обов'язковим інгредієнтом, а решта - на що вистачить фантазії!

  • яйця— 4 штуки
  • вершкового масла, маргарину або оливкової олії— 2 Ст. ложки
  • картоплі— 240 грам
  • печериць— 45 грам
  • цибулина— 1 штука
  • болгарського перцю— 1/2 штуки
  • помідора— 2 штуки
  • шинки— 3/4 склянки
  • сиру— 1/2 склянки
  • часнику— 1 зубчик
Фрітатта з овочами і картоплею - фото крок 1 1. Картоплю почистити і розрізати на чотири частини. Якщо Ви поріже картопля дрібно, він швидше приготується. Покласти картоплю в каструлю з підсоленою ледь киплячою водою. Варити до готовності, приблизно 20 хвилин. За цей час приготувати інші інгредієнти.

Фрітатта з овочами і картоплею - фото крок 2 2. приготувати гриби. промити, очистити від шкірки (по бажанню) і дрібно нарізати. приготувати цибулю. Почистити і дрібно порубати. Перець розрізати на дві частини, вирізати серединку і насіння. дрібно посікти.

Фрітатта з овочами і картоплею - фото крок 3 3. Дрібно порізати шинку. Натерти сир на тертці. Дрібно порізати помідори. Коли картопля буде готовий, злити воду і дрібно порізати. розтопити 1 С.Л. вершкового масла / маргарину / оливкового масла в сковорідці. Смажити картоплю на середньому вогні, поки він не зарум'яниться. Прибрати з сковорідки.

Фрітатта з овочами і картоплею - фото крок 4 4. Розтопити вершкове масло / маргарин в сковорідці, додати овочі і шинку і готувати на середньому вогні приблизно 8 хвилин. Розбити яйця в миску і злегка збити, так щоб білок і жовток змішався. Додати сіль і перець за смаком. У сковорідку додати картоплю і видавити часник. Зверху влити яйця. готувати 20 хвилин на слабкому вогні.

Фрітатта з овочами і картоплею - фото крок 5 5. Поставити сковорідку на гриль приблизно на 3 хвилини. уважно стежте, щоб фрітатта не підгоріла. Прибрати з вогню, посипати тертим сиром. Поставити назад на гриль, щоб сир розтопився. Нарізати порційними шматками і подати на стіл гарячою.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фунчоза з овочами (класичний рецепт)

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...