Рецепт Суп з сочевицею і картоплею
Сочевиця надзвичайно корисний продукт, який містить велику кількість вітамінів і мікроелементів. Сьогодні у мене рецепт супу з червоної сочевиці. просто, швидко і смачно!
опис приготування:
Червона сочевиця хороша ще тим, що готується дуже швидко, не вимагаючи замочування у воді. Тому, маючи вже готовий курячий або м'ясний бульйон, ви зваріть цей суп за 30-35 хвилин і швидко нагодуйте сім'ю смачним, корисним і ситним першою стравою.
- бульйон курячий— 1,2 L
- сочевиця червона— 4-5 Ст. ложок
- Картопля— 2-3 штук
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Соняшникова олія— 30 мілілітрів
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
Зваріть курячий бульйон. Картопля очистіть, помийте і наріжте кубиками. Викладіть в каструлю і залийте курячим бульйоном. Поставте на плиту і починайте варити суп.
Цибулю і моркву очистіть, помийте і наріжте довільно. Викладіть в сковороду.
Налийте рафінована соняшникова олія і припустіть ці овочі на невеликому вогні протягом 10 хвилин.
Після викладіть в каструлю.
Сочевицю добре помийте в холодній воді і додайте в суп, коли овочі будуть майже готові. Sup сіль і poperčite.
Варіть суп ще 10 хвилин і вимикайте.
Суп з сочевицею готовий. При подачі викладіть в тарілку відварну курку.
Подібні рецепти
Суп з баранини з сочевицею
Рецепт приготування супу з сочевицею, морквою, селерою солодкою картоплею і зеленою квасолею. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, морква, селера і лавровий лист. готувати, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, від 5 до 7 хвилин. Додати ча...
Суп-пюре з гарбузом і сочевицею
ароматний, легкий і поживний суп. Готується дуже просто і швидко, а за смаком дуже хороший! Яскраві прянощі надають йому злегка екзотичний східний колорит. Спробуйте! опис приготування: Сочевиця багата на рослинний білок і вариться набагато швидше за інших бобових. Це робить її улюбленицею го...
Грибний суп з сочевицею і гречаної вермішеллю
Насичений і поживний суп. готується просто, виходить завжди! Вершково-сметанний смак і грибний аромат роблять цей суп впізнаваним і бажаним, а гречана вермішель відмінно підкреслює його простий, але яскравий смак. опис приготування: Зварити такий суп можна як на воді, так і на бульйоні. Сочеви...
Суп з сочевицею і буряком
Рецепт приготування супу з сочевицею, помідорами, приправами і листовим буряком. опис приготування: У великій каструлі з кришкою нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якості і коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин. Додати томатну пасту, орегано, чебрець ...
Суп з сочевицею, шавлією і беконом
Рецепт приготування супу з червоної сочевиці з шавлією і беконом. опис приготування: У великій каструлі на середньому вогні підсмажити бекон до хрусткої скоринки, близько 3 хвилин. Покласти бекон на паперовий рушник і дати стекти жиру. Додати в каструлю часник, цибулю і моркву. Варити на серед...