Рецепт Грушево-клюквенный сорбет
Рецепт приготування освіжаючого морозива, подається в грошах.
опис приготування:
Змішати цукор з 1 3/4 склянки води в середній каструлі. Ретельно перемішати і варити суміш на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться, від 5 до 8 хвилин. Вилити сироп в металеву миску і поставити миску в крижаній воду або помістити його в холодильник, щоб охолодити, близько 30 хвилин.
Тим часом очистити і нарізати 3 груші. змішати з 2 столовими ложками лимонного соку. Викласти в середню каструлю. Додати журавлину. Накрити кришкою і варити на середньому вогні від 6 до 8 хвилин. Зменшити вогонь до низького і готувати під кришкою, поки груші не стануть м'якими, від 12 до 18 хвилин. Збити суміш в блендері до отримання однорідної маси.
Викласти суміш у металеву чашу, яку поставити в крижану воду або в холодильник на 30 хвилин.
Змішати охолоджене пюре з сиропом і 1/4 склянки лимонного соку. Помістити суміш в машину для заморожування, слідуючи інструкціям. Якщо машини немає, викласти суміш в пластиковий контейнер і поставити в морозилку на 1 час. через 1 годину перемішати виделкою. Потім знову заморозити, помішуючи кожні 30 хвилин, поки сорбет повністю не заморозити, близько 4 годин.
Тим часом зробити форми для сорбета з груш. Відрізати верхню частину від 6 залишилися груш, вичистити м'якоть, залишаючи шкірку без змін. Змастити внутрішню частину залишилися 2 столовими ложками лимонного соку. Покласти груші та їх верхівки в великий пластиковий контейнер, накрити кришкою і заморожувати протягом принаймні 2 годин.
Перед подачею заповнити заморожені груші сорбетом і подавати з верхівками груш.
- зеленых груш— 9 штук
- свіжовичавленого лимонного соку— 1/2 склянки
Тим часом очистити і нарізати 3 груші. змішати з 2 столовими ложками лимонного соку. Викласти в середню каструлю. Додати журавлину. Накрити кришкою і варити на середньому вогні від 6 до 8 хвилин. Зменшити вогонь до низького і готувати під кришкою, поки груші не стануть м'якими, від 12 до 18 хвилин. Збити суміш в блендері до отримання однорідної маси.
Викласти суміш у металеву чашу, яку поставити в крижану воду або в холодильник на 30 хвилин.
Змішати охолоджене пюре з сиропом і 1/4 склянки лимонного соку. Помістити суміш в машину для заморожування, слідуючи інструкціям. Якщо машини немає, викласти суміш в пластиковий контейнер і поставити в морозилку на 1 час. через 1 годину перемішати виделкою. Потім знову заморозити, помішуючи кожні 30 хвилин, поки сорбет повністю не заморозити, близько 4 годин.
Тим часом зробити форми для сорбета з груш. Відрізати верхню частину від 6 залишилися груш, вичистити м'якоть, залишаючи шкірку без змін. Змастити внутрішню частину залишилися 2 столовими ложками лимонного соку. Покласти груші та їх верхівки в великий пластиковий контейнер, накрити кришкою і заморожувати протягом принаймні 2 годин.
Перед подачею заповнити заморожені груші сорбетом і подавати з верхівками груш.
Подібні рецепти
Грушево-лимонний пиріг
Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую! опис приготування: Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, прос...
Грушево-яблучне пюре
Груші і яблука — не тільки смачні, але і дуже корисні фрукти, а пюре, приготоване з них допоможе в годуванні дитини, тому сьогодні ми будемо готувати грушево-яблучне пюре для дітей. опис приготування: Груші і яблука треба обдати окропом, почистити і викласти на деко. Відправляємо в духовку на ...
Фруктовий сорбет
Десерти бувають одночасно і смачними, і ефектно виглядають, і корисними. фруктовий сорбет — саме такий десерт. У нашій родині фруктовий сорбет люблять все від малого до великого — спробуйте і ви. опис приготування: Фруктовий сорбет з журавлини, полуниці, лимона і бананів — це не тільки смачний...
Сорбет з інжиром
Рецепт приготування сорбета з медом, сиром, червоним вином і інжиром. опис приготування: зробити сорбет. довести цукор, воду, мед і лимонну цедру до кипіння в середній каструлі, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Зняти з вогню і дати постояти 10 хвилин. Збити з лимонним соком і сиром. Дати ...
Сорбет
У літню спеку можна побалувати дітей і себе не тільки морозивом. Розповім вам про один дуже простий і доступний варіант, як приготувати сорбет. Зробимо його з мускатної медової дині. опис приготування: Освіжаючий і прохолодний десерт, який можна приготувати з будь-яких фруктів, ягід. Він дієти...