Рецепт Стручковая фасоль

Рецепт Стручковая фасоль
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Стручкова квасоля - дуже смачний і корисний овоч. З неї можна зварити суп, приготувати смачну рагу або лобіо, вона прекрасно поєднується з м'ясом, птахом, грибами, яйцями та іншими овочами.

опис приготування:

Стручкова квасоля з беконом - прекрасний тандем. В даному випадку мова піде про те, як приготувати зелену стручкову квасолю з беконом і перловим цибулею з чорним перцем і гірчицею. У рецепті використовується свіжий продукт. Ну а якщо є заморожена квасоля, вона теж підійде. Квасоля в цій страві виступає головним інгредієнтом. А підсмажений хрусткий бекон додасть аромат димку, цибулька - солодкість, а гірчиця - гостроту. Разом виходить ароматне, гостре і цікаве блюдо!

  • Стручковая фасоль— 450 грам
  • лук перловий— 100 грам
  • бекон— 5 скибочок
  • гірчичний— 1/2 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • Чорний мелений перець— 1/2 чайних ложки
1 Поставте каструлю з водою на вогонь. Коли вода закипить, всипте квасоля і варіть приблизно 5 хвилин.

2 Далі додайте до квасолі цибулю і варіть ще 6-8 хвилин. злийте воду.

3 Бекон поріжте дрібними кубиками і обсмажте на сковороді до золотистого кольору.

4 Коли бекон обсмажити, додайте до нього на сковороду квасоля і цибулю. Обсмажте все разом буквально хвилину.

5 Приправити сіллю і poperčite, заправте гірчицею і перемішайте.

Подібні рецепти

Фасоль стручковая консервированная

Карпаччо з восьминога

Консервовані овочі є порятунком в багатьох випадках. Вони частіше з'являються на столі в зимовий час, і салати з ними постійно стоять на столі. Так чому б не заготовити пару баночок самому? опис приготування: Я, наприклад, пропоную вам прочитати про те, як приготувати квасоля стручкову консерв...

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Секрет приголомшливого смаку цієї страви в дивно гармонійному поєднанні всіх його складових. В результаті приготування виходить відмінне доповнення до гарнірів з круп, kartofelyu або макаронні вироби. опис приготування: Приготування стручкової квасолі, тушкована в вершках, не доставляє особлив...

Стручковая фасоль консервированная

Стручковая фасоль консервированная

Обов'язково підготуйте пару баночок спаржевої квасолі. Часу це займе трохи, а взимку вона обов'язково стане вам у пригоді. З стручкової квасолею можна приготувати багато чудових страв: гаряче, прохолодні напої, салати. опис приготування: Перед вживанням в їжу недозрілі стручки спаржевої квасо...

Стручковая фасоль на зиму

Стручковая фасоль на зиму

Стручкова квасоля є дуже корисною ,адже вона має масу корисних властивостей. Щоб вживати таку квасолю навіть взимку слід подбати про її заготівлі ще з осені. Дуже просто! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування стручкової квасолі на зиму. Цей плід містить в собі дуже багато...

Стручковая фасоль в беконе

Стручковая фасоль в беконе

Якщо вам набридли звичайні овочі на гарнір і ви хочете додати в них щось оригінальне, той час прийшло. Цей рецепт вас здивує, а м'ясоїдів порадує. Спробуйте неординарне поєднання на кухні. опис приготування: Рецепт доповнить смажене або запечене м'ясо, а також стейк. Ще його можна додати до ос...