Рецепт Стручковая фасоль в беконе
Якщо вам набридли звичайні овочі на гарнір і ви хочете додати в них щось оригінальне, той час прийшло. Цей рецепт вас здивує, а м'ясоїдів порадує. Спробуйте неординарне поєднання на кухні.
опис приготування:
Рецепт доповнить смажене або запечене м'ясо, а також стейк. Ще його можна додати до основного гарніру, наприклад, до картопляного пюре. А поки прочитайте про те, як приготувати стручкову квасолю в беконі. Блюдо запікається відразу по порціях і виглядає красиво. тільки врахуйте, що виходить зовсім дієтичний варіант.
- Стручковая фасоль— 500 грам
- бекон— 16 скибочок
- Luk-salotų— 30 грам
- Соєвий соус— 6 Ст. ложок
- цукор коричневий— 4 Ст. ложки
- Вершкове масло— 4 Ст. ложки
- Чорний мелений перець— 0,5 чайних ложки
2. Квасоля розріжте на половинки. Потім на скибочку бекону викладіть по 6-8 шматочків квасолі. Бекон загорніть навколо стручків.
3. Потім інгредієнти присипте перцем і сіллю, відправте в духовку на 4 хвилини при 200 градусах.
4. Після цього змастіть квасоля з беконом соусом і відправте продукти пекти ще на 3 хвилини. Все готово! Смачного!
Подібні рецепти
Грушеві карамельні кекси
Консервовані овочі є порятунком в багатьох випадках. Вони частіше з'являються на столі в зимовий час, і салати з ними постійно стоять на столі. Так чому б не заготовити пару баночок самому? опис приготування: Я, наприклад, пропоную вам прочитати про те, як приготувати квасоля стручкову консерв...
Стручковая фасоль, тушкована в вершках
Секрет приголомшливого смаку цієї страви в дивно гармонійному поєднанні всіх його складових. В результаті приготування виходить відмінне доповнення до гарнірів з круп, kartofelyu або макаронні вироби. опис приготування: Приготування стручкової квасолі, тушкована в вершках, не доставляє особлив...
Стручковая фасоль консервированная
Обов'язково підготуйте пару баночок спаржевої квасолі. Часу це займе трохи, а взимку вона обов'язково стане вам у пригоді. З стручкової квасолею можна приготувати багато чудових страв: гаряче, прохолодні напої, салати. опис приготування: Перед вживанням в їжу недозрілі стручки спаржевої квасо...
Стручковая фасоль на зиму
Стручкова квасоля є дуже корисною ,адже вона має масу корисних властивостей. Щоб вживати таку квасолю навіть взимку слід подбати про її заготівлі ще з осені. Дуже просто! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування стручкової квасолі на зиму. Цей плід містить в собі дуже багато...
Стручковая фасоль
Стручкова квасоля - дуже смачний і корисний овоч. З неї можна зварити суп, приготувати смачну рагу або лобіо, вона прекрасно поєднується з м'ясом, птахом, грибами, яйцями та іншими овочами. опис приготування: Стручкова квасоля з беконом - прекрасний тандем. В даному випадку мова піде про те, я...