Рецепт Стручкова квасоля з м'ясним рагу
Пропоную ще одне просте блюдо з корисною стручкової квасолі. М'ясний фарш з індички з овочами гаситься в червоному вині та аджике. просте, але дуже смачне і ситне, в міру гостре і ароматне рагу.
опис приготування:
Як готувати стручкову квасолю з м'ясним рагу? Швидко і просто! М'ясний фарш обсмажується до рум'яної скоринки з засмажкою з овочів. Стручкова квасоля попередньо відварюється до м'якості. Для пікантності та аромату в рагу додають червоне вино і аджику.
- фарш м'ясний— 450 грам(індичка)
- квасоля спаржева— 600 грам
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- селера— 2 штуки(стебло)
- часник— 1-2 зубчиків
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- Вино червоне— 100 мілілітрів(п / сухе)
- Аджика— 2 Ст. ложки
- вода— 2/3 склянки
- Масло оливкове— 2 Ст. ложки
Квасоля залийте водою, доведіть до кипіння, варіть на повільному вогні протягом 10 хвилин. Відкиньте на друшляк, дайте стекти.
Цибуля, часник, морква і селера наріжте дрібними кубиками. На розігрітій олії пасеруйте протягом 2 хвилин.
додайте фарш, перемішайте, обсмажте до рум'яної скоринки.
Влийте червоне вино, тушкуйте до випаровування жілкості.
додайте аджику, перемішайте. Влийте воду так, щоб вона покрила рагу наполовину. Готуйте на середньому вогні протягом 3-5 хвилин.
Додайте відварену стручкову квасолю, перемішайте, посоліть і поперчіть за смаком, прогрійте пару хвилин.
Смачного!
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясним рагу muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name A...' at line 1
Гарніри з рису - універсальне додаток для багатьох гарячих страв. Вони поєднуються з куркою, котлетами, печеним м'ясом і різними видами риби. Я знаю кілька перевірених рецептів, як цей. опис приготування: Цей варіант відноситься до азіатської кухні, так як в ньому використовується соєвий соус ...
Квасоля по-сербськи
просте, але нереально смачне і насичене блюдо з квасолі і овочів. Копчені ковбаски надають неповторний смак квасолі, яка зігріє вас і дасть енергію на багато годин. Насолоджуйтесь! опис приготування: квасоля, тушкована з овочами і копченими ковбасками — це апетитно, ароматно і просто чудово! д...
Квасоля з фаршем і пряними спеціями
Простий рецепт без надмірностей квасолі з фаршем і пряними спеціями. Квасоля сама по собі дуже ситний продукт, пропоную доповнити її фаршем і ароматними спеціями. цікаво? тоді пробуйте! опис приготування: Я пропоную спрощений варіант приготування цієї страви. У класичному варіанті блюдо готуєт...
Квасоля, тушкована з м'ясом
Якщо потрібно приготувати просте, ситне, м'ясне блюдо з високим вмістом білка, то квасоля, тушкована з м'ясом - ідеальний варіант. Склад продуктів і принцип приготування гранично прості! опис приготування: Для того, щоб приготувати смачну квасолю, тушковану з м'ясом, слід заздалегідь замочити ...
Квасоля-мавроматіка з фенхелем
Квасоля-мавроматіка з фенхелем — це традиційне грецьке (точніше, kritskoe) страва, яке повинно сподобається за смаком вегетаріанцям. Блюдо виходить досить ситним, хоча і не містить м'яса. опис приготування: Побачивши назву цього рецепта, ви напевно поставили автору питання — а що ж це за така ...