Рецепт Стручкова квасоля з м'ясним рагу

Рецепт Стручкова квасоля з м'ясним рагу
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Пропоную ще одне просте блюдо з корисною стручкової квасолі. М'ясний фарш з індички з овочами гаситься в червоному вині та аджике. просте, але дуже смачне і ситне, в міру гостре і ароматне рагу.

опис приготування:

Як готувати стручкову квасолю з м'ясним рагу? Швидко і просто! М'ясний фарш обсмажується до рум'яної скоринки з засмажкою з овочів. Стручкова квасоля попередньо відварюється до м'якості. Для пікантності та аромату в рагу додають червоне вино і аджику.

  • фарш м'ясний— 450 грам(індичка)
  • квасоля спаржева— 600 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • селера— 2 штуки(стебло)
  • часник— 1-2 зубчиків
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Вино червоне— 100 мілілітрів(п / сухе)
  • Аджика— 2 Ст. ложки
  • вода— 2/3 склянки
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
Стручкова квасоля з м'ясним рагу - фото крок 1 Стручковую фасоль вымойте, ображати кінчики. Решта овочі вимийте і очистіть.

Стручкова квасоля з м'ясним рагу - фото крок 2 Квасоля залийте водою, доведіть до кипіння, варіть на повільному вогні протягом 10 хвилин. Відкиньте на друшляк, дайте стекти.

Стручкова квасоля з м'ясним рагу - фото крок 3 Цибуля, часник, морква і селера наріжте дрібними кубиками. На розігрітій олії пасеруйте протягом 2 хвилин.

Стручкова квасоля з м'ясним рагу - фото крок 4 додайте фарш, перемішайте, обсмажте до рум'яної скоринки.

Стручкова квасоля з м'ясним рагу - фото крок 5 Влийте червоне вино, тушкуйте до випаровування жілкості.

Стручкова квасоля з м'ясним рагу - фото крок 6 додайте аджику, перемішайте. Влийте воду так, щоб вона покрила рагу наполовину. Готуйте на середньому вогні протягом 3-5 хвилин.

Стручкова квасоля з м'ясним рагу - фото крок 7 Додайте відварену стручкову квасолю, перемішайте, посоліть і поперчіть за смаком, прогрійте пару хвилин.

Стручкова квасоля з м'ясним рагу - фото крок 8 Смачного!

Подібні рецепти

Стручкова квасоля з рисом

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясним рагу muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name A...' at line 1

Гарніри з рису - універсальне додаток для багатьох гарячих страв. Вони поєднуються з куркою, котлетами, печеним м'ясом і різними видами риби. Я знаю кілька перевірених рецептів, як цей. опис приготування: Цей варіант відноситься до азіатської кухні, так як в ньому використовується соєвий соус ...

Квасоля по-сербськи

Квасоля по-сербськи

просте, але нереально смачне і насичене блюдо з квасолі і овочів. Копчені ковбаски надають неповторний смак квасолі, яка зігріє вас і дасть енергію на багато годин. Насолоджуйтесь! опис приготування: квасоля, тушкована з овочами і копченими ковбасками — це апетитно, ароматно і просто чудово! д...

Квасоля з фаршем і пряними спеціями

Квасоля з фаршем і пряними спеціями

Простий рецепт без надмірностей квасолі з фаршем і пряними спеціями. Квасоля сама по собі дуже ситний продукт, пропоную доповнити її фаршем і ароматними спеціями. цікаво? тоді пробуйте! опис приготування: Я пропоную спрощений варіант приготування цієї страви. У класичному варіанті блюдо готуєт...

Квасоля, тушкована з м'ясом

Квасоля, тушкована з м'ясом

Якщо потрібно приготувати просте, ситне, м'ясне блюдо з високим вмістом білка, то квасоля, тушкована з м'ясом - ідеальний варіант. Склад продуктів і принцип приготування гранично прості! опис приготування: Для того, щоб приготувати смачну квасолю, тушковану з м'ясом, слід заздалегідь замочити ...

Квасоля-мавроматіка з фенхелем

Квасоля-мавроматіка з фенхелем

Квасоля-мавроматіка з фенхелем — це традиційне грецьке (точніше, kritskoe) страва, яке повинно сподобається за смаком вегетаріанцям. Блюдо виходить досить ситним, хоча і не містить м'яса. опис приготування: Побачивши назву цього рецепта, ви напевно поставили автору питання — а що ж це за така ...