Рецепти muscleman.com.ua

Фарширована курка рисом з чорносливом

Фарширована курка рисом з чорносливом

Поєднання рису і чорносливу вже можна вважати класичним, саме його багато господинь використовують для наповнення курки, особливого, коли таке чудове блюдо готується на святковий стіл. опис приготування: У моєї мами таке блюдо було коронним, адже вона готувала фаршировану курку рисом з чорносл...

Грецький салат з куркою

Грецький салат з куркою

Якщо ви любите грецький салат точно так же, як і я, то вам сюди. Сьогодні розповім вам, як приготувати грецький салат з куркою. Цей інгредієнт зробить салат більш ситним і смачним. приступаємо! опис приготування: Такий салат відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. Завдяки курці салат наб...

Суші-роли по-українськи

Суші-роли по-українськи

Хочу відкрити вам українську версію ролів. Цікаві і дуже навіть смачні, вони і прикрасять ваш стіл, і порадують вас своїм незвичайним смаком. опис приготування: Заздалегідь нажарьте тонких млинців і зробіть картопляне пюре. Намажте пюре на кожен млинець, викладіть огірки, перець і оселедець. С...

Суп з крабових паличок

Суп з крабових паличок

У мене є один рецепт, як приготувати суп з крабових паличок. Смак його не побоюся порівняти з марсельської юшкою на швидку руку. Ідеально підходить для зайнятих домогосподарок, холостяків або студентів. опис приготування: Такий суп виходить легким, без зайвих калорій, але в той же час наварист...

Яловичина по-строгановски

Торт «золота осінь»

Напевно, в нашій країні такий варіант приготування яловичини є найпопулярнішим. ніжне м'ясо, приготоване в собою сметанною заливанні, просто тане в роті — це невимовний смак. опис приготування: Простий рецепт яловичини по-строгановськи швидше за все багатьом вже давно знаком, а для тих, хто ще...

Соус «ткемалі» із зелених слив

Соус «ткемалі» із зелених слив

Уже не перший раз зіштовхують з рецептом "; Ткемалі ";, та й не раз сама його робила. Цей кавказький соус полюбився моїй родині. Особливо його поважають чоловіки, додаючи до будь-якого м'яса. опис приготування: І ви теж не відставайте, скоріше записуйте кроки, Щоб дізнатися, як приготувати соу...

Гусь на сковороді

Гусь на сковороді

Гусь — це завжди дуже смачно. А смачно приготований гусак ще смачніше! За даним рецептом готується гусак на сковороді цілком. М'ясо виходить м'яким, ніжним, соковитим і виглядає дуже апетитно. опис приготування: Гусь на сковороді готується дуже просто. На мою думку, однієї тільки сковороди мал...

Яловичина в сухарях

Яловичина в сухарях

Яловичина в сухарях — це дуже смачні яловичі відбивні, які я обсмажую на сковорідці в товчених сухарях. М'ясо виходить досить смачним і прекрасно поєднується з різними гарнірами і соусами. опис приготування: Яловичина в сухарях — це вдосконалений рецепт. Замість того, щоб готувати стейк як зав...

Грибний соус до м'яса

Грибний соус до м'яса

Цей соус приготований на основі печериць і вершків, він має ніжну консистенцію і приємний аромат. Підходить до м'ясних страв, а також страв з курки, овочам і пасті. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування грибного соусу до м'яса. За великим рахунком, цей соус є універса...

Соус-діп до пивних закусок

Соус-діп до пивних закусок

Таке заморське слово, як соус-діп, дуже навіть нам знайоме. Це всього лише ті соуси, які не додають в саму страву, в них занурюють вже готове. Різновидів їх багато, спробуйте нову. опис приготування: Вийшло доповнення підійде до картопляних чіпсів, начос, сухарикам, грінками і до інших подібни...

Суп з реберцями в мультиварці

Суп з реберцями в мультиварці

думаю, що зробити суп з реберцями в мультиварці в домашніх умовах повинен кожен, у кого тільки така помічниця є. Я от дуже люблю такий суп, і найсмачніше він виходить в мультиварці! опис приготування: приголомшливо ситний, наваристий, і смачний суп, а такого результату, як ви напевно знаєте, в...

Сметанний соус з грибами

Сметанний соус з грибами

До апетитного м'ясної страви або овочів, смаженим на грилі, наприклад, хочу запропонувати вам подати дуже ніжний і насичений соус, який точно припаде до смаку всім, хто його спробує. опис приготування: 1. Хочу розповісти, як приготувати сметанний соус з грибами легко і просто. Для початку необ...

Соус ткемалі з жовтої аличі

Соус ткемалі з жовтої аличі

Пропоную зробити відомий кавказький соус для м'яса. Він дуже смачний, гострий і пряний. Раджу приготувати на пробу, дотримуючись усіх пропорції спецій, а потім вже відрегулювати їх на свій смак. опис приготування: Ось простий рецепт, як приготувати смачний соус ткемалі з жовтої аличі. З даної ...

Суп з морожених лисичок

Суп з морожених лисичок

Взимку можна приготувати відмінний "; річний" суп з морожених лисичок. правда, влітку-восени не забудьте подбати про замороження цих грибів. Суп ви зваріть приблизно за годину. Вся сім'я буде в захваті! опис приготування: Якщо ви не знаєте, який суп приготувати на обід, а часу і бажання возити...

Сік з яблук на зиму

Сік з яблук на зиму

Сік з яблук на зиму — дуже популярний, простий у приготуванні, смачний і бюджетний. Різні сорти яблук дозволяють приготувати яблучний сік різного смаку. Крім яблук, ще знадобиться цукор. опис приготування: Яблучний сік не тільки відмінно втамовує спрагу, але, кажуть, допомагає боротися із зайв...

Севіче з риби, креветки і гребінців

Севіче з риби, креветки і гребінців

дуже вишукану, апетитну і смачну закуску хочу запропонувати вам спробувати. Якщо ви ще не знайомі з цією родзинкою латиноамериканської кухні, обов'язково рекомендую поглянути на рецепт. опис приготування: покажу вам, як приготувати севіче з риби, креветки і гребінців. Це приголомшлива закуска ...

Гриби під вершковим соусом

Гриби під вершковим соусом

Не знаю, що приготувати в якості основного блюда на обід або на вечерю до улюбленого гарніру? Спробуйте цей простий рецепт грибів під вершковим соусом, ідеально поєднуються з макаронами. опис приготування: Перед вами класичний рецепт грибів під вершковим соусом — простий, але в той же час дуж...

Хінкалі з бараниною

Хінкалі з бараниною

Рецепт приготування хінкалі з начинкою з баранини. опис приготування: Хінкалі — блюдо грузинської кухні, нагадує пельмені. Хінкалі популярні у деяких народів Дагестану, азербайджанців, осетин і чеченців. Зазвичай хінкалі їдять руками, взявши за вузлик. При бажанні фарш для хінкалі можга пригот...

Стейк яловичий в духовці

Стейк яловичий в духовці

Яловичий стейки в духовці виходять особливо ніжними і соковитими. У цьому рецепті описаний спосіб прожарювання медіум рейр - тобто, в розрізі м'ясо виходить вираженого рожевого кольору, з кров'ю. опис приготування: Стейк з яловичини готується досить швидко і просто. відмінно, якщо у вас буде ч...

Гриби муер

Гриби муер

До вашої уваги - рецепт незвичайного китайського салату з деревних грибочків. Так звані «деревні вушка» багаті білком, макроелементами і вітамінами, а заліза в них набагато більше, ніж в м'ясі. опис приготування: З давніх часів гриби муер називали народними цілителями. Цей продукт містить макс...