Рецепт Гриби під вершковим соусом
Не знаю, що приготувати в якості основного блюда на обід або на вечерю до улюбленого гарніру? Спробуйте цей простий рецепт грибів під вершковим соусом, ідеально поєднуються з макаронами.
опис приготування:
Перед вами класичний рецепт грибів під вершковим соусом — простий, але в той же час дуже апетитний. При бажанні доповнити цей варіант можна найрізноманітнішої свіжої або сушеної зеленню для аромату. Використовуються в цей рецепт найрізноманітніші гриби, які тільки виявляться у вас під рукою.
- гриби— 350-400 грам
- цибулина— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- Бульйон або вода— 50 мілілітрів
- вершки— 100 мілілітрів
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- Рослинна олія— За смаком(для смаження)
2. На сковороду налити трохи олії і відправити туди грибочки. Обсмажити їх на середньому вогні до апетитної скориночки.
3. Обсмажені гриби зняти зі сковороди, перекласти на тарілку і відставити на час.
4. На сковороду додати ще масла. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. В рецепт приготування грибів під вершковим соусом краще використовувати побільше цибулі, так як він надає страві особливу пікантність. Надіслати цибулю на сковороду.
5. Подрібнити часник і відправити до цибулі. Смажити на середньому вогні до золотистого кольору.
6. Додати на сковороду трохи бульйону (можна в цей простий рецепт грибів під вершковим соусом і не використовувати зовсім додаткову рідину, тоді соус буде більш густим і насиченим).
7. Влити на сковороду вершки. Додати сіль, перець за смаком і все як слід перемішати.
8. У сковороду викласти грибочки і на середньому вогні згасити близько 3 хвилин.
9. Якщо гриби під вершковим соусом в домашніх умовах подаються з макаронами, як в даному випадку, то, попередньо відварити, їх можна відразу викласти на сковороду.
Подібні рецепти
Салат з куркою, брокколі та моцарелою
Фетучіні »називають італійську пасту. Вони являють собою не дуже широкі довгі макарони. Виглядають вони у вигляді скручених гнізд. опис приготування: Фетучіні подають з морепродуктами, з грибами, з м'ясом, з різними овочами та соусами. феттучині (або будь-які макарони) — 200 грам Телятина— ...
Гриби, фаршировані вершковим сиром, пепероні і перець
Спробуйте приготувати приголомшливу закуску з грибів зі смаком піци. Гриби можна подавати як закуску або на сніданок. кількість порцій: 2 грибів— 10 штук м'якого вершкового сиру— 120 грам сушеного Базиліка— 1/4 чайних ложки сушеного орегано— 1/8 чайних ложки часникова сіль і перець— За смаком з...
Гриби під соусом
Зазвичай гриби просто готують в сметані. Я пропоную зробити соус з плавленого сирка. Сирок повністю розтоплюється в соусі, а коли блюдо злегка остигає - допомагає зробити соус більш густим. опис приготування: Дане блюдо - на смак аналог жульєну, але готується на плиті і не має м'ясний складово...
Гриби під сирним соусом
любителі грибів, зверніть увагу на це блюдо, яке нагадує французький жульєн, але готується набагато простіше і швидше. Вам не знадобиться Кокотница, адже страва готується прямо в сковороді. опис приготування: Приготувати це блюдо не складніше, ніж зробити яєчню. На все про все йде не більше 15...
Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом
Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...