Рецепт Гриби під вершковим соусом

Рецепт Гриби під вершковим соусом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Не знаю, що приготувати в якості основного блюда на обід або на вечерю до улюбленого гарніру? Спробуйте цей простий рецепт грибів під вершковим соусом, ідеально поєднуються з макаронами.


опис приготування:

Перед вами класичний рецепт грибів під вершковим соусом — простий, але в той же час дуже апетитний. При бажанні доповнити цей варіант можна найрізноманітнішої свіжої або сушеної зеленню для аромату. Використовуються в цей рецепт найрізноманітніші гриби, які тільки виявляться у вас під рукою.

  • гриби— 350-400 грам
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • Бульйон або вода— 50 мілілітрів
  • вершки— 100 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком(для смаження)
Гриби під вершковим соусом - фото крок 1 1. грибочки вимити, дати їм як слід обсохнути, а потім нарізати тонкими скибочками.

Гриби під вершковим соусом - фото крок 2 2. На сковороду налити трохи олії і відправити туди грибочки. Обсмажити їх на середньому вогні до апетитної скориночки.

Гриби під вершковим соусом - фото крок 3 3. Обсмажені гриби зняти зі сковороди, перекласти на тарілку і відставити на час.

Гриби під вершковим соусом - фото крок 4 4. На сковороду додати ще масла. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. В рецепт приготування грибів під вершковим соусом краще використовувати побільше цибулі, так як він надає страві особливу пікантність. Надіслати цибулю на сковороду.

Гриби під вершковим соусом - фото крок 5 5. Подрібнити часник і відправити до цибулі. Смажити на середньому вогні до золотистого кольору.

Гриби під вершковим соусом - фото крок 6 6. Додати на сковороду трохи бульйону (можна в цей простий рецепт грибів під вершковим соусом і не використовувати зовсім додаткову рідину, тоді соус буде більш густим і насиченим).

Гриби під вершковим соусом - фото крок 7 7. Влити на сковороду вершки. Додати сіль, перець за смаком і все як слід перемішати.

Гриби під вершковим соусом - фото крок 8 8. У сковороду викласти грибочки і на середньому вогні згасити близько 3 хвилин.

Гриби під вершковим соусом - фото крок 9 9. Якщо гриби під вершковим соусом в домашніх умовах подаються з макаронами, як в даному випадку, то, попередньо відварити, їх можна відразу викласти на сковороду.

Подібні рецепти

Фетучіні з грибами під вершковим соусом

Салат з куркою, брокколі та моцарелою

Фетучіні »називають італійську пасту. Вони являють собою не дуже широкі довгі макарони. Виглядають вони у вигляді скручених гнізд. опис приготування: Фетучіні подають з морепродуктами, з грибами, з м'ясом, з різними овочами та соусами. феттучині (або будь-які макарони)  — 200 грам Телятина— ...

Гриби, фаршировані вершковим сиром, пепероні і перець

Гриби, фаршировані вершковим сиром, пепероні і перець

Спробуйте приготувати приголомшливу закуску з грибів зі смаком піци. Гриби можна подавати як закуску або на сніданок. кількість порцій: 2 грибів— 10 штук м'якого вершкового сиру— 120 грам сушеного Базиліка— 1/4 чайних ложки сушеного орегано— 1/8 чайних ложки часникова сіль і перець— За смаком з...

Гриби під соусом

Гриби під соусом

Зазвичай гриби просто готують в сметані. Я пропоную зробити соус з плавленого сирка. Сирок повністю розтоплюється в соусі, а коли блюдо злегка остигає - допомагає зробити соус більш густим. опис приготування: Дане блюдо - на смак аналог жульєну, але готується на плиті і не має м'ясний складово...

Гриби під сирним соусом

Гриби під сирним соусом

любителі грибів, зверніть увагу на це блюдо, яке нагадує французький жульєн, але готується набагато простіше і швидше. Вам не знадобиться Кокотница, адже страва готується прямо в сковороді. опис приготування: Приготувати це блюдо не складніше, ніж зробити яєчню. На все про все йде не більше 15...

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...