Рецепт Севіче з риби, креветки і гребінців
дуже вишукану, апетитну і смачну закуску хочу запропонувати вам спробувати. Якщо ви ще не знайомі з цією родзинкою латиноамериканської кухні, обов'язково рекомендую поглянути на рецепт.
опис приготування:
покажу вам, як приготувати севіче з риби, креветки і гребінців. Це приголомшлива закуска зі свіжої риби і морепродуктів, маринованих в соку лайма і лимона зі спеціями. Таке блюдо гідно меню хорошого ресторану, а я вам пропоную зробити його будинку без особливого клопоту. Єдиний важливий нюанс - продукти повинні бути якісними і свіжими.
- Філе білої риби— 220-250 грам
- креветки— 170 грам
- гребінці— 170 грам
- лимон— 4 штуки(100 мл соку)
- вапно— 4 штуки(100 мл соку)
- Солодкий перець— 1 штука
- Гострий перець— 1 штука
- часник— 1-2 зубчиків
- Оливкова олія— 1/4 склянки
- цукор— 1/4 чайних ложки
- сіль, перець, зелень— За смаком
- цедра лайма— 1 Чайна ложка
2. вимийте, обсушити і дрібно наріжте філе білої риби, а в даному випадку - тилапии. Подрібніть очищені креветки і гребінці. Викладіть все в глибоку миску.
3. З'єднайте з соком лимона і лайма, подрібненим солодким і гострим перцем, часником. Додайте трохи солі і цедру лайма. Акуратно перемішайте і залиште в холодильнику на годинку.
4. Через годину злийте основна кількість маринаду. Додайте оливкову олію, цукор, подрібнену зелень. Перемішайте - і можна подавати севиче з риби, креветки і гребінців до столу.
Смачного!
Подібні рецепти
Севіче з тунцем і кавуном
Севіче - це блюдо з риби або морепродуктів. Батьківщиною севиче вважається Перу. Подається як закуска. Спробуйте приготувати севіче з соковитим грейпфрутом і ароматною м'ятою. опис приготування: Зріжте шкірку з грейпфрута і видаліть серцевину. Зберіть сік в миску. Додати цибулю, чилі, м'яту, с...
Гігантські креветки
зробив, у мене була мрія: купити купу креветок і з'їсти все самій. І я виконала її! Знайшла дуже смачний рецепт, але вельми простий, і мій вечір пройшов на ура. хоча чоловік, звичайно, пару штучок вкрав. опис приготування: Таке блюдо підійде для компанії друзів під пиво. Воно відмінно поєднуєт...
Свіжі груші і підсмажені креветки
опис приготування: 1. Каструлю наповніть водою, підсолити і доведіть до кипіння. Бланшируйте груші і моркву протягом 30 секунд, потім злийте відразу ж злийте воду. У невеликій мисці змішайте сіль, цукор, курячий бульйон і кукурудзяний крохмаль. Відставте в сторону. 2. Нагрійте сковороду на серед...
Філе риби в клярі
Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...
Філе риби в мультиварці
Пропоную вашій увазі ніжне філе риби в мультиварці з овочами і сиром. опис приготування: Філе риби в мультиварці не тільки смачне, але і зручне в приготуванні. Підготувавши всі необхідні інгредієнти, можна довірити весь процес техніці. філе риби— 500 грам морква— 1 штука Буряк— 1 штука лимон...