Рецепти muscleman.com.ua

Gёzleme

Gёzleme

Гезлеме-це одна з найпопулярніших турецьких коржів з сиром. вони, хто хоч раз відпочивав у Туреччині, напевно пам'ятають їх смак. опис приготування: Гезлеме обов'язково треба піч на чавунній сковороді. Почнемо з тіста. дріжджі, цукор і столову ложку води змішуємо, даємо постояти хвилин 15 до п...

Стейк на ребрі з сиром, оливками і травами

Стейк на ребрі з сиром, оливками і травами

Рецепт приготування справжнього м'ясного делікатесу від кращих шеф-кухарів США. опис приготування: Уміння готувати м'ясні страви показує то, що з кухнею ви на «ти». Розширимо асортимент м'ясних страв оригінальним і красивим рецептом приготування стейків на реберцях, який може послужити основни...

Яловичина «Шатобріан»

Яловичина «Шатобріан»

Ця страва ідеально підходить для урочистої вечері або святкового обіду. вишукане, ароматне і дуже смачна страва високої кухні. Хочете знати, як приготувати яловичину «Шатобріан»? записуйте! опис приготування: Перш за все потрібно вибрати правильний шматочок м'яса, найкраще підійде центральна ч...

Гриби, смажені з майонезом

Гриби, смажені з майонезом

Соковиті і смачні гриби, смажені з майонезом в домашніх умовах, — це дуже проста ідея для повноцінного сімейного обіду або вечері. До цієї страви підійде практично будь-який гарнір або улюблений соус. опис приготування: 1. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками або тонкими півкільцями....

Фондю з сиру

Штрудель з лаваша

Усім шанувальникам сиру дуже рекомендую хоча б раз спробувати зробити фондю. Це приголомшливе блюдо, яке прикрасить ваше свято або стане родзинкою в меню під час посиденьок з гостями, наприклад. опис приготування: покажу вам, як приготувати фондю з сиру з ароматними спеціями. Ця страва з швейц...

Сморчки маринованные

Сморчки маринованные

Ну ось прийшов час заготовити мариновані грибочки. Смаки у всіх різні, хтось любить маринувати лисички, хтось — маслюки або підберезники. Я предпочитаю сморчки, подобаються вони мені і все тут! опис приготування: Це класичний рецепт приготування зморшків маринованих. Заздалегідь слід подбати п...

Вершкове морозиво в шоколаді

Вершкове морозиво в шоколаді

Класика жанру. Це королівське морозиво не зрівняється з магазинним, а Прігову своїми руками його дуже легко! опис приготування: Молоко довести до кипіння. Жовтки від яєць і цукрову пудру збийте вінчиком і обережно, помсешівая, додайте в цю суміш молоко. Процідіть масу і підігрійте її до густої...

Сендвічі з огірком

Сендвічі з огірком

Неймовірно швидкий в приготуванні перекус — сендвічі з огірками. Їх можна взяти з собою на роботу, в поїздку, на пікнік або подати на сніданок. опис приготування: Використовуйте свіжі огірки, не забуваючи пробувати їх на смак, особливо якщо овочі грунтові. Сорт хліба не настільки важливий, доп...

Суфле з риби в мультиварці

Суфле з риби в мультиварці

Суфле з риби в мультиварці — це пречудова і ніжна закуска, яка готується легко і просто. Для приготування ми використовуємо фарш риби, вівсяні пластівці, білий хліб, сало, яйця, цибуля і приправи. опис приготування: Суфле з риби в мультиварці — це шикарна випічка, надзвичайно повітряна і ніжна...

Шоколадне печиво з корицею і гвоздикою

Шоколадне печиво з корицею і гвоздикою

Рецепт приготування печива з гірким шоколадом, какао, меленою корицею і гвоздикою. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде близько 50 штук ароматного печива. несолоного вершкового масла— 10 Ст. ложок гіркого шоколаду— 300 грам соди— 1 Чайна ложка солі— 1/2 чайних ложки меленої кориці—...

Суп з квасолею і свининою

Суп з квасолею і свининою

Рецепт приготування супу з квасолею, свининою, солодким болгарським перцем, курячим бульйоном, чебрецем і червоною цибулею. опис приготування: Цей густий ситний суп добре подавати з кукурудзяним хлібом. солоної свинини— 330 грам цибулина— 1 штука болгарський перець— 1 штука квасолі— 900 грам...

Хліб з кукурудзяними зернами

Хліб з кукурудзяними зернами

Рецепт приготування хліба з кукурудзяної муки з кукурудзяними зернами. опис приготування: Цей незвичайний повітряний хліб черпають з форми ложкою і подають. кукурудзяної муки— 1 Склянка несолоного вершкового масла— 4 Ст. ложки(плюс масло для змащення ) кукурудзяних зерен— 2 склянки цукру— 1 ...

Яловичина тушкована з грибами

Яловичина тушкована з грибами

Рецепт приготування ароматної тушкованої яловичини з цибулею-шалот, часником, грибами, червоним вином і чебрецем. опис приготування: До соковитою яловичині з грибами добре подавати на гарнір макарони. яловичини— 900 грам борошна— 2 Ст. ложки вершкового масла— 4 Ст. ложки оливкового масла— 2 ...

Соус Баффало

Соус Баффало

Знамениті курячі крильця Баффало, як правило, готуються і подаються до столу під однойменною томатним соусом. Цей смачний соус готується на основі томатів, кінзи і часнику. опис приготування: Це класичний рецепт приготування соусу "; Баффало" в домашніх умовах. цей соус — пряме доповнення до о...

Шашлик з баранячих реберець

Шашлик з баранячих реберець

Шашлик з баранячих реберець - справжнє смакота! Це варто спробувати! опис приготування: шашлик, приготований на мангалі з баранини, виходить надзвичайно смачним і соковитим! Переконайтеся в цьому самі, приготувавши шашлик з баранячих реберець за цим рецептом! баранячі реберця— 1 кілограм лим...

Гавайський пудинг

Гавайський пудинг

Дітлахи без розуму від пудингів! Існує безліч різних варіантів приготування цього десерту, але я віддаю перевагу готувати гавайський пудинг з фруктами і ягодами. швидко, смачно і просто! опис приготування: Приготуємо гавайський пудинг в домашніх умовах. Вам знадобиться: суміш для пудингу ваніл...

Соус з жовтків

Соус з жовтків

Рецепт приготування соусу з жовтків, прекрасне доповнення кількість порцій: 10 варених яєчних жовтків— 5 штук рослинної олії— 50 мілілітрів гірчиці— 1 Чайна ложка пучок кропу— 1 штука стручки червоного гострого перцю— 0.5 штуки часнику— 3 зубчики сіль— 1 штука(за смаком) часник очистити, п...

Він послався gorbuši

Він послався gorbuši

А ось і ще одне приголомшливе блюдо корейської кухні, яке добре прижилося у нас. Хе з горбуші може бути і закускою, і салатом, і самостійною стравою, давайте спробуємо приготувати його самі. опис приготування: З численних страв корейської кухні далеко не всі припадають до смаку нашій людині, і...

Shurasko

Shurasko

Shurasko — це спосіб готувати м'ясо в Бразилії і Аргентині. Великі шматки м'яса смажать на вугіллі на відкритому повітрі. М'ясо годі й маринувати, лише посипають крупною сіллю. головне — якість м'ясо. опис приготування: Як приготувати шураско? 1. М'ясо не нарізайте, залиште великі шматки. пром...

Солоні огірки з червоною смородиною

Солоні огірки з червоною смородиною

Солоні огірки з червоною смородиною дуже приємні на смак, так як кисла ягода все одно ніжніше оцту. Дуже делікатний смак огірків подобається більшості, хто пробує огірки за цим рецептом. опис приготування: При приготуванні солоних огірків з червоною смородиною в розсолі частина води можна замі...