Рецепт Гриби, смажені з майонезом

Рецепт Гриби, смажені з майонезом
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 35 хв.
Соковиті і смачні гриби, смажені з майонезом в домашніх умовах, — це дуже проста ідея для повноцінного сімейного обіду або вечері. До цієї страви підійде практично будь-який гарнір або улюблений соус.

опис приготування:

1. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками або тонкими півкільцями.

2. На сковороді розігріти олію і відправити туди цибулю. Обсмажити до прозорості. В рецепт приготування грибів, смажених з майонезом можна також додати трохи часнику за смаком.

3. гриби (в даному випадку печериці, проте можна використовувати будь-які) вимити, просушити і нарізати тонкими пластинками.

4. Додати гриби на сковороду і смажити з цибулею хвилин 10.

5. Підсолити і поперчити за смаком, при бажанні додати спеції або сушені трави.

6. для 2-3 хвилини до готовності додати на сковороду майонез і як слід перемішати.

7. При бажанні в гриби, смажені з майонезом в домашніх умовах можна додати близько 50 мілілітрів білого сухого вина, що додасть страві неповторний аромат.

8. Коли гриби готові, їх можна подавати до столу, прикрасивши свіжою зеленню за смаком.

9. Подавати страву краще гарячим.

Смачного!


  • гриби— 300 грам
  • цибулина— 1-2 штук
  • майонез— 50 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • свіжа зелень— 1 щіпка
1. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками або тонкими півкільцями.

2. На сковороді розігріти олію і відправити туди цибулю. Обсмажити до прозорості. В рецепт приготування грибів, смажених з майонезом можна також додати трохи часнику за смаком.

3. гриби (в даному випадку печериці, проте можна використовувати будь-які) вимити, просушити і нарізати тонкими пластинками.

4. Додати гриби на сковороду і смажити з цибулею хвилин 10.

5. Підсолити і поперчити за смаком, при бажанні додати спеції або сушені трави.

6. для 2-3 хвилини до готовності додати на сковороду майонез і як слід перемішати.

7. При бажанні в гриби, смажені з майонезом в домашніх умовах можна додати близько 50 мілілітрів білого сухого вина, що додасть страві неповторний аромат.

8. Коли гриби готові, їх можна подавати до столу, прикрасивши свіжою зеленню за смаком.

9. Подавати страву краще гарячим.

Смачного!


Подібні рецепти

Солоне печиво з майонезом

Баклажани як гриби з майонезом

Солоне печиво з майонезом можна подати як закуску до пива, apperitivo, до м'яса або з м'яким сиром. Готується печиво легко і просто. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Печиво виходить розсипчастим, ніжним і смачним. Приготувати таке печиво можна з каррі, сухими прованськими трав...

Фаршированные яйца с майонезом «Maxeev »»

Фаршированные яйца с майонезом «Maxeev »»

Вкусная и сытная закуска, яка прикрасить будь-який святковий стіл. З майонезом # Махеев'_чудеса_за_полчаса опис приготування: ...

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...

Фаршировані гриби з цибулею

Фаршировані гриби з цибулею

Рецепт приготування запечених білих грибів, фаршированих тушкованим в провині і яловичому бульйоні цибулею, з сиром і петрушкою. опис приготування: Фаршировані гриби стануть відмінною легкою закускою або доповненням до будь-якого гарніру на ваш вибір. вершкового масла— 2 Ст. ложки цибулини— ...

Фаршировані гриби з сиром Брі

Фаршировані гриби з сиром Брі

Рецепт приготування святкової страви. Французька закуска у вигляді фаршированих сиром грибів. кількість порцій: 2 часник— 5 зубчиків гриби— 10+ штук вершкове масло— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) сир Брі— 1 штука перше, що потрібно зробити це дуже дрібно порізати часник. Нарізаємо ...