Рецепти muscleman.com.ua

Соус до свинини

Соус до свинини

Такий соус підійде майже до будь-якого готового м'яса, але до свинини він підходить ідеально. З таким соусом свинину можна подати до столу. У ньому її можна і запекти. Буде смачно і так, і так. опис приготування: Змішайте томатний сік, перці і спеції. проваріть все. Потім перемішайте за допомо...

Суп-пюре з гарбуза з фрикадельками

Суп-пюре з гарбуза з фрикадельками

Ви любите овочеві супи-пюре? На мій погляд, це чудова ідея обіду для всієї родини. Ділюся з вами прекрасним варіантом, як приготувати суп-пюре з гарбуза з фрикадельками. яскравий, апетитний і смачний! опис приготування: Основою цієї страви буде гарбузове пюре, його можна зробити заздалегідь і ...

Гуляш с подливкой в мультиварке

Гуляш с подливкой в мультиварке

Смачне м'ясне блюдо, которое можно подать практически с любым гарниром или салатом. опис приготування: загул — это вкусное и сытное мясное блюдо, которое можно приготовить из любого мяса: з яловичини, свинини, птиці. Готовить гуляш можно из филе, а можно и из мяса на косточке. Це самостійне бл...

Французькі тости крем-брюле

Французькі тости крем-брюле

Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3  склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...

Супербургер від дядька Сема

Торт «леопардовий»

Пропоную вашій увазі бургер зі свіжої свинини, нарубленной в блендері. При такому приготуванні котлета НЕ буде роздуватися при смаженні. Цей бургер готується трьома частинами. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати супербургер від дядька Сема. Приготування буде складатися з трь...

Яловичі котлети з цибулею

Яловичі котлети з цибулею

Рецепт приготування котлет з яловичого фаршу, гірчиці і Вустершірского соусу з соусом з м'ясного бульйону, кетчупу і цибулі. опис приготування: Яловичі котлети добре подавати з картопляним пюре і зеленим горошком на гарнір. При бажанні разом з цибулею ви можете додати нарізані гриби і продовжу...

Шашлик в тандирі

Шашлик в тандирі

Шашлик в тандирі - смачне, незвичайне і цілком дієтичне блюдо: за рахунок вертикального розташування шампурів, зайвий жир стікає на вугілля, м'ясо ж стає більш пісним, а отже, корисним. Як приготувати шашлик в тандирі ви дізнаєтеся з цього рецепта. опис приготування: Відтік жиру за рахунок вер...

Шоколадне печиво з кавовою начинкою

Шоколадне печиво з кавовою начинкою

Рецепт приготування печива з какао і начинкою з вершків, кави еспресо і шоколаду. Стакан холодного молока або вершкове морозиво є ідеальним доповненням до цього печінкою. кількість порцій: 8-10 яйця— 4 штуки ваніль— 2 чайних ложки розпушувач— 2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки жирні вершки— ...

Солянка на швидку руку

Солянка на швидку руку

Смачний і ситний суп особливо хороший взимку, коли потрібно багато калорій. А ще такий суп добре йде після великої гулянки Даю рецепт солянки на швидку руку! опис приготування: Якщо у вас напередодні відбулося велике застілля і залишилася м'ясна нарізка — саме те приготувати солянку на швидку ...

Шоколадні трюфелі з корицею і кава

Шоколадні трюфелі з корицею і кава

Рецепт приготування трюфелів з темного шоколаду, вершків, ванільного екстракту, кориці, кайенского перцю і кава. опис приготування: Ці пряні шоколадні трюфелі зникнуть з вашого столу буквально на очах. темного шоколаду— 240 грам ванільного екстракту— 1/4 чайних ложки кориці— 1/4 чайних ложки...

Суфле з курки в духовці

Суфле з курки в духовці

Це суфле вам доведеться готувати цілу добу, але не лякайтеся: просто фарш ви робите напередодні ввечері і забираєте його в холодильник на ніч, а на наступний день запікаєте в духовці. опис приготування: Куряче суфле виходить дуже ніжним, соковитим і смачним, але головне не перетримати. Перед о...

Солянка як в кафе

Солянка як в кафе

солянка — традиційне блюдо російської кухні. Вона буває м'ясної, рибної, грибний. Сьогодні у нас класична м'ясна солянка, як готують її в кафе. опис приготування: М'ясна збірна солянка — смачне і ситне блюдо в будні і свята. М'ясний бульйон може бути будь-яким: курячим, свинячим, яловичим, з і...

Гороховый суп в скороварке

Гороховый суп в скороварке

За допомогою скороварки гороховий суп зварити швидко, легко і просто. Чи впорається навіть новачок. Мій рецепт горохового супу в скороварці — вам на допомогу! опис приготування: За допомогою скороварки ви зможете приготувати цей суп рази в 3-4 швидше, адже не дарма ця чудо-каструля так називає...

Фріт «чізбургер»

Фріт «чізбургер»

Рецепт приготування фрітата з яловичиною, цибулею, сиром Чеддер, беконом, грибами і помідорами. опис приготування: Фрітата - італійський омлет з сиром, м'ясом і овочами, запечений в духовці. Зазвичай фрітата готується спочатку на плиті в сковороді, а коли нижній шар готовий, сковороду поміщают...

Хліб Фугас

Хліб Фугас

Рецепт приготування французького хліба Фугас з маслинами, оливками, петрушкою, чебрецем і розмарином. опис приготування: Фугас - традиційний прованський хліб, далекий родич італійської фокаччи. Варіації даного хліба різні, французька версія припускає використання в якості начинки оливок, сиру ...

Суп з лосося

Суп з лосося

Рецепт приготування супу з лосося мені розповів кухар одного кафешки, де я вперше спробувала це блюдо і… розтанула від задоволення! Ніжний кремовий суп з лосося — це чарівне блюдо! опис приготування: Оригінальний рецепт супу з лососем на увазі використання рибного бульйону — бажано, знову ж та...

Печериці на швидку руку

Печериці на швидку руку

На порозі гості, а у вас крім гарніру та кількох банок консервації — нічого? З кожним може бути, але гостям же подавай щось солідніше, так? Так ось же простий рецепт печериць на швидку руку! опис приготування: Такий ось простий спосіб, як зробити печериці на швидку руку, Чи не справедливість? ...

Гарячі бутерброди зі шпротами

Гарячі бутерброди зі шпротами

Рецепт приготування гарячої закуски зі шпротами і сиром. кількість порцій: 7 хліб— 7 штук(скибочками) шпроти— 150 грам сир— 100 грам складові Нарізаємо батон на 7 рівних скибочок. Дрібно натираємо сир. кладемо по 2 шпротіни на кожен шматочок хліба і кладемо на деко. ...

Шашлик з реберець

Шашлик з реберець

Як приготувати шашлик з реберець я розповім вас з задоволенням. це — один з найсмачніших варіантів шашлику, т. до. в реберцях є тонкі прошарки жиру. смачний, соковитий шашлик! ось рецепт! опис приготування: Простий рецепт шашлику з реберець доставить вам багато кулінарного насолоди! Суміш жир...

Свиняча голова запечена в духовці

Свиняча голова запечена в духовці

розповіла мені, як приготувати свинячу голову, запечену в духовці, колись давно моя тітка. У неї завжди це дуже добре виходило. Тепер цим же можу похвалитися і я! опис приготування: Перед цим голову можна попередньо відмочити в тазику (відрі) в воді з сіллю (на ніч). Вранці знову промийте її і...