Рецепт Стейк зі свинини
традиційно вважається, що найкращий стейк — з яловичини, але для якісного стейка потрібно дуже ретельно вибирати м'ясо. А ось стейк зі свинини — відмінний варіант для більшості випадків.
опис приготування:
Стейк зі свинини - це просте рішення приготування м'яса, яке займаємо мінімальну кількість часу.
приготування:
Нарізати свинину на скибочки і викласти їх в один шар в широку миску. Приправити сіллю і перцем, додати ½ чайної ложки майорану, ½ чайної ложки естрагону і ¼ чайної ложки сухої гірчиці. Перевернути і приправити свинину аналогічним чином з іншого боку. Залити соєвим соусом і поставити в холодильник мінімум на 2 годину, бажано на ніч. Коли м'ясо промаринуется, розігріти масло в сковороді і обсмажити стейки на сильному вогні по 5-7 хвилин до утворення скоринки. Потім зменшити вогонь до слабкого і готувати по 10 хвилин з кожного боку.
- свинини— 1 кілограм
- соєвого соусу— 100 грам
- сушеного майорану— 1 Чайна ложка
- естрагону— 1 Чайна ложка
- сухої гірчиці— 1/2 чайних ложки
- сіль і перець— За смаком
- растительное или оливковое масло для жарки— За смаком
приготування:
Нарізати свинину на скибочки і викласти їх в один шар в широку миску. Приправити сіллю і перцем, додати ½ чайної ложки майорану, ½ чайної ложки естрагону і ¼ чайної ложки сухої гірчиці. Перевернути і приправити свинину аналогічним чином з іншого боку. Залити соєвим соусом і поставити в холодильник мінімум на 2 годину, бажано на ніч. Коли м'ясо промаринуется, розігріти масло в сковороді і обсмажити стейки на сильному вогні по 5-7 хвилин до утворення скоринки. Потім зменшити вогонь до слабкого і готувати по 10 хвилин з кожного боку.
Подібні рецепти
Суп із стручків квасолі
Якщо у вас немає часу на маринування шашлику, або ви просто хочете приготувати щось просте, швидке і смачне на вогні, раджу зробити стейк зі свинини на мангалі. Відмінна ідея для пікніка! опис приготування: Я рекомендую не додавати нічого крім солі і перцю. Але при бажанні ви можете доповнити ...
Стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом
Стейк зі свинини — сам по собі дуже смачний. Однак стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом — це втричі смачніше. М'ясо виходить ніжним, соковитим і запашним! Дуже смачно! опис приготування: Стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом — дуже смачне м'ясо, яке і виглядає апетитно і н...
Стейк зі свинини в мультиварці
Ароматний стейк з підсмаженою скоринкою можна приготувати в мультиварці. Це битсро і просто. гарнір — на ваш погляд. опис приготування: звичайно, стейк краще готувати на грилі або сковороді, але всяке в житті буває — то газ перекриють, то плита зламається. А їсти-то хочеться. Ось в таких випад...
Стейк «Діана»
Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...
Стейк блакитної акули
Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...