Рецепт Стейк зі свинини

Рецепт Стейк зі свинини
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
традиційно вважається, що найкращий стейк — з яловичини, але для якісного стейка потрібно дуже ретельно вибирати м'ясо. А ось стейк зі свинини — відмінний варіант для більшості випадків.

опис приготування:

Стейк зі свинини - це просте рішення приготування м'яса, яке займаємо мінімальну кількість часу.

приготування:

Нарізати свинину на скибочки і викласти їх в один шар в широку миску. Приправити сіллю і перцем, додати ½ чайної ложки майорану, ½ чайної ложки естрагону і ¼ чайної ложки сухої гірчиці. Перевернути і приправити свинину аналогічним чином з іншого боку. Залити соєвим соусом і поставити в холодильник мінімум на 2 годину, бажано на ніч. Коли м'ясо промаринуется, розігріти масло в сковороді і обсмажити стейки на сильному вогні по 5-7 хвилин до утворення скоринки. Потім зменшити вогонь до слабкого і готувати по 10 хвилин з кожного боку.


  • свинини— 1 кілограм
  • соєвого соусу— 100 грам
  • сушеного майорану— 1 Чайна ложка
  • естрагону— 1 Чайна ложка
  • сухої гірчиці— 1/2 чайних ложки
  • сіль і перець— За смаком
  • растительное или оливковое масло для жарки— За смаком
Стейк зі свинини - це просте рішення приготування м'яса, яке займаємо мінімальну кількість часу.

приготування:

Нарізати свинину на скибочки і викласти їх в один шар в широку миску. Приправити сіллю і перцем, додати ½ чайної ложки майорану, ½ чайної ложки естрагону і ¼ чайної ложки сухої гірчиці. Перевернути і приправити свинину аналогічним чином з іншого боку. Залити соєвим соусом і поставити в холодильник мінімум на 2 годину, бажано на ніч. Коли м'ясо промаринуется, розігріти масло в сковороді і обсмажити стейки на сильному вогні по 5-7 хвилин до утворення скоринки. Потім зменшити вогонь до слабкого і готувати по 10 хвилин з кожного боку.


Подібні рецепти

Стейк зі свинини на мангалі

Суп із стручків квасолі

Якщо у вас немає часу на маринування шашлику, або ви просто хочете приготувати щось просте, швидке і смачне на вогні, раджу зробити стейк зі свинини на мангалі. Відмінна ідея для пікніка! опис приготування: Я рекомендую не додавати нічого крім солі і перцю. Але при бажанні ви можете доповнити ...

Стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом

Стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом

Стейк зі свинини — сам по собі дуже смачний. Однак стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом — це втричі смачніше. М'ясо виходить ніжним, соковитим і запашним! Дуже смачно! опис приготування: Стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом — дуже смачне м'ясо, яке і виглядає апетитно і н...

Стейк зі свинини в мультиварці

Стейк зі свинини в мультиварці

Ароматний стейк з підсмаженою скоринкою можна приготувати в мультиварці. Це битсро і просто. гарнір — на ваш погляд. опис приготування: звичайно, стейк краще готувати на грилі або сковороді, але всяке в житті буває — то газ перекриють, то плита зламається. А їсти-то хочеться. Ось в таких випад...

Стейк «Діана»

Стейк «Діана»

Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...

Стейк блакитної акули

Стейк блакитної акули

Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...