Рецепт Хліб Фугас
Рецепт приготування французького хліба Фугас з маслинами, оливками, петрушкою, чебрецем і розмарином.
опис приготування:
Фугас - традиційний прованський хліб, далекий родич італійської фокаччи. Варіації даного хліба різні, французька версія припускає використання в якості начинки оливок, сиру і анчоусів. Також Фугас може бути начинений сухофруктами, горіхами, смужками бекону і т.д. Фугас традиційно використовувався для оцінки температури дров'яної печі — час, що було потрібно на його приготування, давало відомості про температуру, після чого вирішувалося, чи може бути завантажений решті хліб. Фугас зберігається тільки один день, потім, щоб надати йому м'якість, розігрійте його в духовці при низькій температурі.
- сухі дріжджі— 1 Чайна ложка
- цукор— 1 Чайна ложка
- пшеничне борошно— 4 1/2 склянки
- оливкова олія— 2 Ст. ложки(плюс масло для змащення)
- сіль— 1 Чайна ложка
- заголовок для палітурки— 1 щіпка(для посыпки)
- маслини— 1/2 склянки
- оливки— 1/4 склянки
- свіжа петрушка— 2 Ст. ложки
- свіжий чебрець— 2 Ст. ложки
- свіжий розмарин— 1 Ст. ложка
- морська сіль і мелений чорний перець— — За смаком
2. Кожен шматок розкачати в трикутник розміром 12,5Х20 см і товщиною близько 6 мм. Викласти на деко, застелене пергаментним папером і злегка посипаний кукурудзяною мукою.
3. Використовуючи гострий ніж, зробити 3 паралельні риси в середині тесту і одну невелику межу трохи нижче і паралельно середньої межах. Розтягнути розрізи за допомогою пальців, щоб вийшли невеликі щілини. Накрити вологим рушником і залишити на 30 хвилин.
4. подрібнити маслини, оливки, петрушку, чебрець і розмарин. змішати маслини, оливки, спеції і зелень в мисці. Злегка змастити кожен шматок тіста оливковою олією за допомогою пензля. Посипати приготованою сумішшю, приправити сіллю і перцем. випікати хліб, по одному за раз, до золотистого кольору, близько 15 хвилин кожен.
Подібні рецепти
Бездріжджовий хліб в хлібопічці (простий рецепт)
Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...
Хліб «черепашки»
Уже кілька років в моді кольоровий хліб. Що тільки не роблять умеліци з різнобарвного тесту! Пропоную зробити веселих черепашок - це зовсім не важко. З таким хлібом добре ходити в гості. опис приготування: Колір тесту надають за допомогою натуральних продуктів - такий варіант набагато краще ви...
Хліб дарницький в хлібопічці
Придивіться до цього цікавого рецептом, ви дізнаєтеся, як приготувати хліб дарницький в хлібопічці на власній кухні. такий смачний, з медовим ароматом, теплий і запашний може бути тільки вдома. опис приготування: Коли вдома печеться хліб, то його дух і аромат заповнює всю квартиру. Завдяки цьо...
Хліб «Antipasto»
Рецепт приготування італійського хліба з начинкою з сиру, olivok і зелений. опис приготування: Розкачати тісто на 12×15 дюймовий прямокутник. Змастити тісто оливковою олією за допомогою пензлика. викласти пепероні, тертий сир моцарелла, маслини і італійські приправи. Щільно скрутіть бортики уз...
Хліб для хлібопічки «Мулинекс»
Після кількох невдалих спроб спекти хліб в духовці я зважилася на покупку хлібопічки. тут розповім, як приготувати хліб для хлібопічки «Мулінекс». Це хліб з пониженим вмістом вуглеводів. опис приготування: Багато хто робить одну і ту ж саму помилку: НЕ підігрівають воду до необхідної температу...