Рецепт Яловичі котлети з цибулею

Рецепт Яловичі котлети з цибулею
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування котлет з яловичого фаршу, гірчиці і Вустершірского соусу з соусом з м'ясного бульйону, кетчупу і цибулі.

опис приготування:

Яловичі котлети добре подавати з картопляним пюре і зеленим горошком на гарнір. При бажанні разом з цибулею ви можете додати нарізані гриби і продовжувати готувати соус за рецептом.

  • яловичого фаршу— 650 грам
  • сухої гірчиці— 2 чайних ложки
  • кубик яловичого бульйону— 1 штука
  • Вустершірского соусу— 4 краплі
  • кетчупу— 1 Ст. ложка
  • сіль і перець— За смаком
  • оливкового масла, для смаження— 1 Ст. ложка
  • вершкового масла, для смаження— 1 Ст. ложка
  • цибулина— 1 штука(соус)
  • кетчупу— 1 Ст. ложка(соус)
  • приправ— 1 Чайна ложка((по бажанню) соус)
  • кукурудзяного крохмаль— 1 Чайна ложка(соус)
  • сіль і перець— За смаком(соус)
Яловичі котлети з цибулею - фото крок 1 1. Змішати всі інгредієнти для котлет у великій мисці і замісити до отримання однорідної консистенції.

Яловичі котлети з цибулею - фото крок 2 2. З отриманої маси руками сформувати 4-6 овальних котлет і надати їм форму стейка.

Яловичі котлети з цибулею - фото крок 3 3. Розігріти оливкову і вершкове масло у великій сковороді. Обсмажити котлети до готовності з обох сторін, до коричневого кольору. Викласти котлети на блюдо і злити з сковороди надлишки масла.

Яловичі котлети з цибулею - фото крок 4 4. Зменшити вогонь до середнього і додати тонко нарізаний ріпчаста цибуля. Перемішати і смажити кілька хвилин до золотисто-коричневого кольору, поки цибуля не стане м'яким.

Яловичі котлети з цибулею - фото крок 5 5. Додати яловичий бульйон, вустерширський соус, кетчуп і приправи. Перемішати і продовжити готувати.

Яловичі котлети з цибулею - фото крок 6 6. Розвести кукурудзяний крохмаль невеликою кількістю м'ясного бульйону і додати в соус. готувати, поки соус трохи не загусне. Приправити соус сіллю і перцем. Додати більше бульйону, якщо необхідно.

Яловичі котлети з цибулею - фото крок 7 7. Викласти котлети в соус і готувати пару хвилин, поки вони не нагріються. Подавати котлети з картопляним пюре і зеленим горошком.

Подібні рецепти

Яловичі котлети з сиром

Свинина з ананасами

Яловичі котлети з сиром — дуже простий рецепт дуже непростих котлет. Приготувати яловичі котлети з сиром зможе навіть школяр, проте виходять вони дуже смачними, ніжними і незвичайними. опис приготування: котлети — мабуть, універсальне блюдо, коли потрібно швидко приготувати смачний і ситний об...

Яловичі котлетки

Яловичі котлетки

Часом від незначних моментів залежить смак готового блюда. Я хочу поділитися рецептом, за яким котлетки у мене завжди виходять м'якими і ніжними. опис приготування: Всі ми з дитинства пам'ятаємо аромат смажених котлет. Багато господинь роблять котлети зі свинини і яловичини і свято впевнені , ...

Яловичі реберця смажені

Яловичі реберця смажені

соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...

Яловичі реберця з картоплею

Яловичі реберця з картоплею

Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...