Рецепт Фріт «чізбургер»

Рецепт Фріт «чізбургер»
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування фрітата з яловичиною, цибулею, сиром Чеддер, беконом, грибами і помідорами.

опис приготування:

Фрітата - італійський омлет з сиром, м'ясом і овочами, запечений в духовці. Зазвичай фрітата готується спочатку на плиті в сковороді, а коли нижній шар готовий, сковороду поміщають в духовку. Для приготування фрітата існує спеціальна сковорода з двома ручками.

  • яловичини— 450 грам
  • солі— 1/4 чайних ложки(плюс 2 щіпки )
  • чорного перцю— 1/4 чайних ложки(плюс 2 щіпки )
  • часникового порошку— 1/4 чайних ложки(плюс 2 щіпки)
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • цибулина— 1 штука
  • яєць— 10 штук(великих )
  • молока— 3 Ст. ложки
  • сиру Чеддер— 120 грам
  • бекон, смажені гриби, нарізані помідори— За смаком(додатково)
Фрітата 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити форму для випічки або глибоку тарілку невеликою кількістю масла або збризнути маслом в спреї. Обсмажити яловичину в сковороді на середньому вогні, приправивши сіллю, перцем і часниковим порошком. В іншій сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні і обсмажити нарізану цибулю з дрібкою солі і перцю. Смажити до тих пір, поки цибуля не стане прозорим.

Фрітата 2. Збити разом яйця, молока, 1/2 тертого сиру Чеддер і 1/4 чайної ложки солі, перцю і часникового порошку.

Фрітата 3. Рівномірно викласти яловичину на дно форми для випічки і посипати зверху обсмаженою цибулею. Додати додаткову начинку на вибір при бажанні.

Фрітата 4. Влити яєчну суміш зверху.

Фрітата 5. Посипати сиром, що залишився.

Фрітата 6. Випікати фрітату в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин.

Фрітата 7. Розрізати фрітату на шматки і подавати вранці на сніданок або з супом або салатом на обід і вечерю.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

«чізбургер»-палички з моцарелою

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...