Рецепти muscleman.com.ua

Харчо зі свинини

Харчо зі свинини

Xarco — це традиційний грузинський суп зі свинини, рецепт якого напам'ять знає кожна тамтешня господиня. По-моєму, це найсмачніший суп з усіх, що мені доводилося куштувати. опис приготування: Отже, підготуйте наш харчо або, щоб було зрозуміліше, грузинський суп зі свинини — рецепт описую нижче...

Листкове тісто з фаршем

Листкове тісто з фаршем

Этот простой рецепт слоеного теста с фаршем понравится всем тем, кто действительно любит вкусно покушать, но много времени и сил тратить на готовку просто не в состоянии. Тут же все вкусно и быстро! опис приготування: Этот простой рецепт слоеного теста с фаршем — прекрасный вариант ужина или о...

Яловичина на багатті

Яловичина на багатті

Яловичину на багатті приготувати не так вже й просто. Знову ж, потрібно взяти правильне м'ясо, помаринувати його, створити необхідні вугілля і смажити досить швидко. Може вийти стейк з кров'ю, ласощі! опис приготування: Яловичина на багатті в нашому випадку готується по 7 хвилин з кожного бок...

Ставрида в духовці

Ставрида в духовці

Завдяки легкості приготування і доступності продукту, ставрида популярна на повсякденному і святковому столах. риба, запечена під різними соусами і наповнювачами, виглядає дуже ефектно. опис приготування: Виношу на ваш суд рецепт приготування ставриди в духовці. сподіваюся, що цей простий реце...

Листкові пиріжки з овочами

Гусь, тушкований шматочками з яблуками

Рецепт листкові пиріжки з овочами — приготування вегетаріанської випічки зі шпинатом і морквою в листковому тісті. Традиційна грецька кухня. опис приготування: Дрібно кришиться цибуля, а стебла селери нарізаються невеликими і тонкими брусочками. Що стосується шпинату, то його слід нашаткувати,...

Суп з болгарського перцю

Суп з болгарського перцю

Суп з болгарського перцю — оригінальний і дуже смачний крем-суп жовтого кольору! Для його приготування потрібно не так багато сил і грошей, що робить його ще більш привабливим! опис приготування: Суп з болгарського перцю — відмінне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Цей рецепт розрахований...

Гарячий бутерброд на сковороді

Гарячий бутерброд на сковороді

За лічені хвилини можна приготувати пісний гарячий бутерброд на сковороді. Будемо використовувати соковиті помідори, сир, білий хліб і кілька листочків базиліка. Вийде такий собі італійський Панін. опис приготування: Із вказаної кількості інгредієнтів виходить чотири порції (по два бутерброда)...

Socim

Socim

Рецепт першокласного десерту з медом, кунжутом і родзинками. опис приготування: Яйця збиваються з борошном, кунжутом і родзинками. Потім отримане тісто замішується і посипається крохмалем. Тісто розкочується в корж і нарізається локшиною, яка, в свою чергу, ріжеться на смужки 2-3 см і обсмажую...

Холодець з яловичих хвостів

Холодець з яловичих хвостів

Холодець з яловичих хвостів я роблю з морквою. Хвости добре розварюються, чому бульйон виходить дуже насиченим. опис приготування: На два кілограми яловичих хвостів виходить п'ять літрів води. Раджу так само брати хвости цілком, біля основи хвоста завжди більше м'яса. 1. Отже, помийте і поруба...

Солодкий хліб з насінням

Солодкий хліб з насінням

Ми звикли, що хліб подається майже до всіх другим і першим стравам. З ним поситнее буде! Не знаю, звідки пішла ця культура, але я вирішила поставити дану випічку на перший план. ось, що вийшло. опис приготування: Вийшов зовсім несподіваний результат, який може зрівнятися зі святковим кексом до...

Фруктовий салат «Маргарита»

Фруктовий салат «Маргарита»

Рецепт приготування класичного італійського фруктового салату з яскравими цитрусовими нотками апельсина і лайма. опис приготування: Всупереч усталеним стереотипам, італійська кухня це не тільки макарони і піца, це ще і велика кількість шикарних фруктово-ягідних салатів, які сильно порадують ва...

Сік з агрусу

Сік з агрусу

Сік з агрусу представляє цінність і в першу чергу як напій, містить значніше кількість желирующих речовин. Його добре розбавляти з соком інших ягід, так як сам він занадто густий. опис приготування: Сік з агрусу неймовірно густий напій, який по суті в чистому вигляді пити неможливо. Найкраще й...

Соус из фарша

Соус из фарша

Предлагаю вам отличный соус из фарша, который подойдет не только для пасты, его вы также можете использовать в качестве начинки для фаршированных овощей, для приготовления запеканок и много другого. опис приготування: Делать соус из фарша в домашних условиях на самом деле очень выгодно, ведь ч...

Вершково-грибний суп за 15 хвилин

Вершково-грибний суп за 15 хвилин

Якщо у вас часто не вистачає часу, щоб приготувати ситне блюдо, пропоную вам дізнатися, як приготувати вершково-грибний суп за 15 хвилин, дуже ароматний, смачний і апетитний суп на швидку руку! опис приготування: Немає нічого простіше, ніж приготувати вершковий суп, але він вийде більш апетитн...

Голубці з бурякової гички

Голубці з бурякової гички

Голубці з бурякової гички — корисний, смачний і дуже красивий гарнір до багатьох м'ясних страв. опис приготування: Голубці з бурякової гички — незвичайне блюдо, яке рідко можна зустріти на наших столах. Однак, це не означає, що страва не смачне або не корисна. навпаки. Дуже корисне і дуже смач...

Шоколадний торт без борошна

Шоколадний торт без борошна

Торти можна готувати і без борошна. Шоколадний торт без борошна — яскраве тому підтвердження. Готуємо і отримуємо задоволення! опис приготування: Тільки подивіться на фото — хіба не краса цей шоколадний торт без борошна?:) Цей рецепт мені дуже подобається через свою простоту (погодьтеся, приго...

Фрикадельки з морквою і цибулею

Фрикадельки з морквою і цибулею

рум'яний, ситні і поживні фрикадельки з морквою і цибулею відмінно доповнять ваш улюблений гарнір. Як обіду або вечері такі фрикадельки підуть на ура! опис приготування: Фарш для фрикадельок краще приготувати самостійно, можна використовувати легкий варіант - філе курки, або більш ситне м'ясо ...

Грибний суп-пюре з печериць

Грибний суп-пюре з печериць

Ніжне поєднання смаку підсмажених грибів з вершками — ммм… Приготуйте такий суп на обід і порадуйте своїх близьких вишуканим блюдом. Рецепт грибного супу-пюре з печериць — вам на допомогу. опис приготування: Ось ми і приготували разом з вами в домашніх умовах грибний суп-пюре з печериць. Звучи...

Вершково-сирний крем

Вершково-сирний крем

Вершково-сирний крем використовують для промазки коржів для торта, або ж для прикраси іншої солодкої випічки. Крем готується двох видів вершкового сиру, масла та вершків. м'який, ніжний і повітряний! опис приготування: Приготуємо вершково-сирний крем в домашніх умовах. Дуже важливо використову...

Солодкий соус

Солодкий соус

Цей солодкий соус на основі ананасового соку і укусу прекрасно підійде для м'яса. Він дуже просто готується, прекрасно виглядає на столі, смачний і в гарячому, і в холодному вигляді. опис приготування: При приготуванні цього соусу не обов'язково використовувати саме ананасовий сік: прекрасно п...