Рецепт Гарячий бутерброд на сковороді

Рецепт Гарячий бутерброд на сковороді
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
За лічені хвилини можна приготувати пісний гарячий бутерброд на сковороді. Будемо використовувати соковиті помідори, сир, білий хліб і кілька листочків базиліка. Вийде такий собі італійський Панін.

опис приготування:

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить чотири порції (по два бутерброда) гарячих бутербродів на сковороді. бутерброди — пісні, але за рахунок сиру — ситні.

Такі гарячі бутерброди на сковороді можна приготувати на сніданок або полуденок, а також на легкий вечірній перекус.

  • Білий хліб— 16 скибочок
  • помідори— 2-3 штук
  • сир проволоне— 8 скибочок(Можна і не використовувати.)
  • моцарелла (кульки)  — 2 штуки(великі кульки)
  • Свіжий базилік— — За смаком
  • Масло оливкове— 3-4 Ст. ложок
Гарячий бутерброд на сковороді - фото крок 1 1. Приготуйте інгредієнти для гарячих бутербродів. помідори промийте, виріжте плодоніжки і наріжте кружальцями. Моцареллу також наріжте пластинками. Базилік промийте і просушіть.

Гарячий бутерброд на сковороді - фото крок 2 2. Нарізані шматочки хліба змастіть за допомогою кулінарного пензлика оливковою олією. Нагрійте тонку сковороду.

Гарячий бутерброд на сковороді - фото крок 3 3. На сковороду викладіть шматочок білого хліба. На хліб покладіть шматочок сиру Проволоне (якщо ви його знайшли і використовуєте), потім кружок помідора і пару листочків базиліка.

Гарячий бутерброд на сковороді - фото крок 4 4. Зверху викладіть Моцареллу.

Гарячий бутерброд на сковороді - фото крок 5 5. Моцареллу накрийте іншим шматочком хліба. Зверху проведіть пензликом, змоченою в оливковій олії. Притисніть хлібці один до одного лопаткою і підсмажте наш бутерброд з двох сторін.

Гарячий бутерброд на сковороді - фото крок 6 6. Гарячий бутерброд на сковороді буде готовий, коли сир розплавиться, а хліб стане хрустким і золотисто-коричневим. Смачного!

Подібні рецепти

Гарячий бутерброд «Болонья»

Деруни з картоплі

Рецепт приготування гарячих бутербродів. Італійсько-американська кухня. опис приготування: відрізати хороший (товстий) гурток ковбаси. Розтопити масло в сковороді і обсмажити ковбасу до хрусткої скоринки. Розрізати булку навпіл. Начинити бутерброд ковбасою, сиром (по бажанню), майонезом або гі...

Гарячий рулет з лаваша з начинкою

Гарячий рулет з лаваша з начинкою

На превеликий різноманітності рулетиков з лаваша у вигляді холодної закуски звикли вже всі. Саме тому як альтернативу хочу запропонувати ось такий простий, але вельми оригінальний рецепт на замітку. опис приготування: Хотілося б поділитися з вами чудний ідеєю, як приготувати гарячий рулет з ла...

Гарячий салат з куркою

Гарячий салат з куркою

Представляю вам рецепт гарячого салату від майстер-шефа Романа Гершуні! Я і сама тільки недавно дізналася про таких салатах, спробувала і мені дуже сподобалося це смачна страва. опис приготування: Який до нього гарнір можна подати? На мій смак - це абсолютно самостійна страва, яке не потребує ...

Гарячий салат з курячою печінкою

Гарячий салат з курячою печінкою

Гарячий салат з курячою печінкою, приготований з даного рецептом, це справжнє кулінарне твір мистецтва, яке для любителів печінки стане справжнім святом і радісною подією. опис приготування: Гарячий салат з курячою печінкою — фестиваль смачної їжі і здорового харчування. Ми будемо готувати дуж...

Гарячий борщ

Гарячий борщ

Борщ може бути і холодним, і гарячим. Сьогодні я вам розповім, як приготувати класичний гарячий борщ. Ця версія першого страви схожа на борщ, але менш калорійна і простіше готується. опис приготування: Назвати цей суп борщем мені не дозволяє моя кулінарна совість — все-таки борщ набагато склад...