Рецепт Харчо зі свинини

Рецепт Харчо зі свинини
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 20 хв.
Xarco — це традиційний грузинський суп зі свинини, рецепт якого напам'ять знає кожна тамтешня господиня. По-моєму, це найсмачніший суп з усіх, що мені доводилося куштувати.

опис приготування:

Отже, підготуйте наш харчо або, щоб було зрозуміліше, грузинський суп зі свинини — рецепт описую нижче:

Промити свинину і нарізати кубиками розміром 3 см. Помістити в каструлю, влити холодну воду і варити 1,5 годину, час від часу знімаючи піну. Поки свинина вариться, обсмажити в маслі подрібнену ріпчасту цибулю з борошном до золотистого кольору. Дістати свинину з бульйону. Бульйон процідити і вилити назад в каструлю. Додати сіль, промитий рис і варену свинину. Довести до кипіння, додати обсмажений з борошном цибулю, тертий корінь петрушки, koriandr, лавровий лист і роздавлені ножа горошини чорного перцю. варити 15 хвилин. Додати в суп подрібнені волоські горіхи і готувати ще 5 хвилин. Додати ткемалі, подрібнену петрушку, хміль-сунелі, шафран, червоний мелений перець і сіль. варити 5 хвилин, потім вимкнути вогонь. Додати подрібнену зелень селери (або базиліка) і кінзи. Додати пропущений через прес часник, накрити кришкою і дати супу постояти 5 хвилин.


  • свинини— 500 грам
  • води— 2,5 L
  • цибулини— 3-4 штук
  • рису— 120 грам
  • соуса ткемали— 2 Ст. ложки
  • волоських горіхів— 100 грам
  • хміль-сунелі— 2 чайних ложки
  • semyan koriandra— 1/2 чайних ложки
  • часнику— 4-5 зубчиків
  • корінь петрушки— 1 штука
  • зелені петрушки— 2 Ст. ложки
  • зелени сельдерея или базилика— 1/2 Ст. ложки
  • горошин чорного перцю— 10 штук
  • червоного гострого перцю— 1/2 чайних ложки
  • борошна— 1 Ст. ложка
  • лаврові листки— 3 штуки
  • зелений kinzи— 1 Ст. ложка
  • шафран— 1 щіпка
  • сіль— За смаком
  • рослинна олія— За смаком(для смаження)
Отже, підготуйте наш харчо або, щоб було зрозуміліше, грузинський суп зі свинини — рецепт описую нижче:

Промити свинину і нарізати кубиками розміром 3 см. Помістити в каструлю, влити холодну воду і варити 1,5 годину, час від часу знімаючи піну. Поки свинина вариться, обсмажити в маслі подрібнену ріпчасту цибулю з борошном до золотистого кольору. Дістати свинину з бульйону. Бульйон процідити і вилити назад в каструлю. Додати сіль, промитий рис і варену свинину. Довести до кипіння, додати обсмажений з борошном цибулю, тертий корінь петрушки, koriandr, лавровий лист і роздавлені ножа горошини чорного перцю. варити 15 хвилин. Додати в суп подрібнені волоські горіхи і готувати ще 5 хвилин. Додати ткемалі, подрібнену петрушку, хміль-сунелі, шафран, червоний мелений перець і сіль. варити 5 хвилин, потім вимкнути вогонь. Додати подрібнену зелень селери (або базиліка) і кінзи. Додати пропущений через прес часник, накрити кришкою і дати супу постояти 5 хвилин.


Подібні рецепти

Харчо з баранини класичне

Харчо в мультиварці

Як приготувати харчо з баранини, мені якось одного разу розповіла моя подруга. З тих пір це блюдо не покидає мою кухню. ситний, гарячий м'ясний суп - це просто смакота! Всім раджу! опис приготування: Дуже смачно буде, якщо перед вимиканням додати пару чайних ложок хмелі-сунелі. Супчик виходит...

Харчо з яловичини по-грузинськи

Харчо з яловичини по-грузинськи

Харчо з яловичини по-грузинськи — ситний і ароматний м'ясний суп. Приготувати його зовсім нескладно. При приготуванні харчо ми будемо використовувати багато зелені, гострий перчик, помідори і рис. опис приготування: Харчо з яловичини по-грузинськи можна урізноманітнити волоськими горіхами. Для...

Харчо зі свинячих реберець

Харчо зі свинячих реберець

Не знаю, що приготувати на обід? Може вам сподобається цей простий рецепт харчо зі свинячих реберець. дивно ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини. опис приготування: Цей грузинський суп можна приготувати з самих стандартних інгредієнтів, які є в більшості холодильником. Дивовиж...

Харчо з яловичиною

Харчо з яловичиною

Харчо - це ситний суп з яловичини в томатному бульйоні з прекрасним поєднанням спецій і свіжих трав. Ніжне м'ясо яловичини просто тане в роті. Усе, що потрібно до супу - шматочок свіжого хрусткого хліба. опис приготування: Яскраво-червоний & Quot; Xarco" носить грузинський характер, але за баг...

Ескалоп зі свинини

Ескалоп зі свинини

ескалоп — це нежирні шматки м'яса без кісточки, обсмажені на сковороді без панірування. Найкраще використовувати свинячу вирізку. Ескалоп готується з ниркової частини, де м'ясо особливо м'яке і ніжне. опис приготування: Що може бути краще для чоловіка, цінує хороше м'ясо, ніж добре підсмажений...