Рецепт Харчо зі свинини
Xarco — це традиційний грузинський суп зі свинини, рецепт якого напам'ять знає кожна тамтешня господиня. По-моєму, це найсмачніший суп з усіх, що мені доводилося куштувати.
опис приготування:
Отже, підготуйте наш харчо або, щоб було зрозуміліше, грузинський суп зі свинини — рецепт описую нижче:
Промити свинину і нарізати кубиками розміром 3 см. Помістити в каструлю, влити холодну воду і варити 1,5 годину, час від часу знімаючи піну. Поки свинина вариться, обсмажити в маслі подрібнену ріпчасту цибулю з борошном до золотистого кольору. Дістати свинину з бульйону. Бульйон процідити і вилити назад в каструлю. Додати сіль, промитий рис і варену свинину. Довести до кипіння, додати обсмажений з борошном цибулю, тертий корінь петрушки, koriandr, лавровий лист і роздавлені ножа горошини чорного перцю. варити 15 хвилин. Додати в суп подрібнені волоські горіхи і готувати ще 5 хвилин. Додати ткемалі, подрібнену петрушку, хміль-сунелі, шафран, червоний мелений перець і сіль. варити 5 хвилин, потім вимкнути вогонь. Додати подрібнену зелень селери (або базиліка) і кінзи. Додати пропущений через прес часник, накрити кришкою і дати супу постояти 5 хвилин.
- свинини— 500 грам
- води— 2,5 L
- цибулини— 3-4 штук
- рису— 120 грам
- соуса ткемали— 2 Ст. ложки
- волоських горіхів— 100 грам
- хміль-сунелі— 2 чайних ложки
- semyan koriandra— 1/2 чайних ложки
- часнику— 4-5 зубчиків
- корінь петрушки— 1 штука
- зелені петрушки— 2 Ст. ложки
- зелени сельдерея или базилика— 1/2 Ст. ложки
- горошин чорного перцю— 10 штук
- червоного гострого перцю— 1/2 чайних ложки
- борошна— 1 Ст. ложка
- лаврові листки— 3 штуки
- зелений kinzи— 1 Ст. ложка
- шафран— 1 щіпка
- сіль— За смаком
- рослинна олія— За смаком(для смаження)
Промити свинину і нарізати кубиками розміром 3 см. Помістити в каструлю, влити холодну воду і варити 1,5 годину, час від часу знімаючи піну. Поки свинина вариться, обсмажити в маслі подрібнену ріпчасту цибулю з борошном до золотистого кольору. Дістати свинину з бульйону. Бульйон процідити і вилити назад в каструлю. Додати сіль, промитий рис і варену свинину. Довести до кипіння, додати обсмажений з борошном цибулю, тертий корінь петрушки, koriandr, лавровий лист і роздавлені ножа горошини чорного перцю. варити 15 хвилин. Додати в суп подрібнені волоські горіхи і готувати ще 5 хвилин. Додати ткемалі, подрібнену петрушку, хміль-сунелі, шафран, червоний мелений перець і сіль. варити 5 хвилин, потім вимкнути вогонь. Додати подрібнену зелень селери (або базиліка) і кінзи. Додати пропущений через прес часник, накрити кришкою і дати супу постояти 5 хвилин.
Подібні рецепти
Харчо в мультиварці
Як приготувати харчо з баранини, мені якось одного разу розповіла моя подруга. З тих пір це блюдо не покидає мою кухню. ситний, гарячий м'ясний суп - це просто смакота! Всім раджу! опис приготування: Дуже смачно буде, якщо перед вимиканням додати пару чайних ложок хмелі-сунелі. Супчик виходит...
Харчо з яловичини по-грузинськи
Харчо з яловичини по-грузинськи — ситний і ароматний м'ясний суп. Приготувати його зовсім нескладно. При приготуванні харчо ми будемо використовувати багато зелені, гострий перчик, помідори і рис. опис приготування: Харчо з яловичини по-грузинськи можна урізноманітнити волоськими горіхами. Для...
Харчо зі свинячих реберець
Не знаю, що приготувати на обід? Може вам сподобається цей простий рецепт харчо зі свинячих реберець. дивно ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини. опис приготування: Цей грузинський суп можна приготувати з самих стандартних інгредієнтів, які є в більшості холодильником. Дивовиж...
Харчо з яловичиною
Харчо - це ситний суп з яловичини в томатному бульйоні з прекрасним поєднанням спецій і свіжих трав. Ніжне м'ясо яловичини просто тане в роті. Усе, що потрібно до супу - шматочок свіжого хрусткого хліба. опис приготування: Яскраво-червоний & Quot; Xarco" носить грузинський характер, але за баг...
Ескалоп зі свинини
ескалоп — це нежирні шматки м'яса без кісточки, обсмажені на сковороді без панірування. Найкраще використовувати свинячу вирізку. Ескалоп готується з ниркової частини, де м'ясо особливо м'яке і ніжне. опис приготування: Що може бути краще для чоловіка, цінує хороше м'ясо, ніж добре підсмажений...