Рецепт Соус из фарша

Рецепт Соус из фарша
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Предлагаю вам отличный соус из фарша, который подойдет не только для пасты, его вы также можете использовать в качестве начинки для фаршированных овощей, для приготовления запеканок и много другого.

опис приготування:

Делать соус из фарша в домашних условиях на самом деле очень выгодно, ведь часть его вы можете использовать сразу, а остальной просто-напросто заморозить. Я зазвичай так і роблю, свежесваренный соус я подаю с пастой, а оставшийся расфасовываю по контейнерам и ставлю в морозильную камеру, потом использую его для фаршировки овощей и запекания различных блюд. Мені здається, что этому простому рецепту соуса из фарша можно найти довольно много различных применений, можливо, у вас тоже есть интересные идеи, что еще можно с ним приготовить.

  • фарш яловичий— 200 грам
  • фарш свинячий— 100 грам
  • бекон— 50 грам
  • молоко— 250 мілілітрів
  • Вино біле сухе— 100 мілілітрів
  • Натуральний томатний соус— 400 грам(или измельченный помидоры)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • селера стебло— 1 штука
  • часник— 1-2 зубчиків
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • орегано сушений— 1 Чайна ложка
  • Порошок перцю чилі— 1 Чайна ложка(можна не додавати)
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • сіль— За смаком
Соус из фарша - фото крок 1 Отже, наливаем на сковороду оливковое масло и ставим ее на огонь, выкладываем в разогретое масло нарезанный кубиками бекон. Обжариваем бекон 2-3 хвилин, пока он не начнет пускать жир.

Соус из фарша - фото крок 2 Добавляем к бекону нарезанный мелко репчатый лук, смажимо все 2-3 хвилини, щоб цибуля стала прозорою. Затем выкладываем на сковороду измельченный чеснок, морква, нарізану кубиками, и кусочки сельдерея. Жарим овощи, помішуючи, 4-5 хвилин.

Соус из фарша - фото крок 3 Теперь увеличиваем огонь и выкладываем на сковороду к овощам свиной и говяжий фарш, обсмажуємо його, активно помешивая и разбивая фарш на маленькие кусочки, до золотистого кольору, в конце фарш следует посолить и приправить перцем по вкусу.

Соус из фарша - фото крок 4 В обжаренный фарш вливаем молоко, продолжаем тушить все, пока молоко полностью не выпарится. После этого добавляем вино и снова готовим все до испарения жидкости.

Соус из фарша - фото крок 5 Далее выкладываем на сковороду томатный соус, додаємо лавровий лист, орегано и перец чили, при необходимости досаливаем и добавляем перец. перемішуємо все, накрываем сковороду крышкой и тушим соус на медленном огне в течение 3 годин. Во время тушения проверяйте, достаточно ли в соусе жидкости, если мало, влийте трохи водички.

Соус из фарша - фото крок 6 Коли соус буде готовий, отварите пасту и выложите на нее сверху соус, подайте блюдо к столу. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Локшина з кабачків

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...