Рецепт Суп з болгарського перцю
Суп з болгарського перцю — оригінальний і дуже смачний крем-суп жовтого кольору! Для його приготування потрібно не так багато сил і грошей, що робить його ще більш привабливим!
опис приготування:
Суп з болгарського перцю — відмінне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл.
Цей рецепт розрахований на 3-5 порцій. Такий суп дуже забавляє дітей — своїм кольором, а також своїм смаком. При всьому при тому, що суп виглядає таким оригінальним чином, він ще й легкий, саме те для літнього, осіннього і весняного періоду.
Бажаю удачі!
- Большой болгарский перец— 1 штука(жовтий! або 2 маленьких тоже желтых)
- Великий ріпчаста цибуля— 1 штука(або 2 маленьких)
- морква— 1 штука
- плавлений сирок— 200 грам
- Чорний мелений перець— — За смаком
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- Вершкове масло— 30 грам
- молоко— 200 мілілітрів
- Koriandr— — За смаком
перець, змащений оливковою олією, поставить в предварительно разогретую до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Затем вытащить и переложить в посуду дать ему остыть.
Затем с перца следует снять кожуру и удалить сердцевину с семечками.
Мякоть перца размельчить при помощи блендера или растолочь, чтоб перец превратился в пюре.
Цибулю дрібно порубати, а моркву натерти на дрібній тертці.
В кастрюлю налить оливкового масла и зажарить до золотистого цвета лук и морковь.
потім залити 500 мл воды и добавить кориандр. довести до кипіння.
Плавленый сыр нарезать мелкими кубиками.
Затем в эмалированную посуду налить 200 мл молока, добавить туда сыр и поставить на средний огонь (не доводити до кипіння!). варити близько 10 хвилин, весь час перемішуючи, поки сир повністю не розчиниться.
Затем в молоко с сыром добавить пюре из желтого перца и теперь довести до кипения.
І останній крок. Теперь в кастрюлю добавить молочную смесь. Еще раз довести до кипения, приправити сіллю і перцем. Готово!
Подібні рецепти
Жульєн з фаршем і грибами
Шашлик з болгарського перцю подається як овочевого гарніру. Перець знадобиться різнокольоровий, любителям гострих відчуттів раджу включити в рецепт і чилі. Приготуйте цей незвичайний шашлик, смачно! опис приготування: Купіть різнокольоровий болгарський перець — жовтий, помаранчевий, зелений, ч...
Соус з болгарського перцю і волоських горіхів
Рецепт приготування соусу з болгарського перцю, фініків і волоських горіхів. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над газовими пальниками, часто перевертаючи. Викласти в миску і накрити. Дати трохи охолонути. Зняти шкіру і видалити насіння. Відкласти в сторону. Тим часом, замочити фін...
Суп-пюре з перцю
Суп-пюре з перцю — дуже красивий і оригінальний крем-суп, який відразу подається з салатом. думаю, цей покроковий рецепт супу-пюре з перцю з фото вас надихне на приготування страви — спробуйте! опис приготування: Отже, суп-пюре з перцю — чудове блюдо коралового кольору. Суп готується трохи біл...
Суп з перцю з ковбасою
Рецепт суп з ковбасою — приготування першої страви з перцем, майораном і ковбасою. Суп дуже ситний і смачний! опис приготування: Весь наявний солодкий перець розрізається уздовж, після чого видаляються всі плодоніжки і серцевини з насінням. Решта насіння видаліть, промивши перець. Кожна полови...
Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю
Рецепт приготування гострого соусу з чилі, волоських горіхів, мигдальних горіхів, томатної пасти, лука і болгарського перцю. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над полум'ям газового пальника на сильному вогні або на грилі. смажити перець, тримаючи і перевертаючи його кліщами, поки ві...