Рецепт Ставрида в духовці

Рецепт Ставрида в духовці
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Завдяки легкості приготування і доступності продукту, ставрида популярна на повсякденному і святковому столах. риба, запечена під різними соусами і наповнювачами, виглядає дуже ефектно.

опис приготування:

Виношу на ваш суд рецепт приготування ставриди в духовці.

сподіваюся, що цей простий рецепт стане в нагоді вам і не раз:

1. ставриду почистити, відрізати голови, вимити і, по бажанню, розрізати на порційні шматки або залишити цілком.

2. посолити, обсипати з усіх боків спеціями для риби і залишити маринуватися поки ми займемося овочами.

3. Відварити до напів-готовності картопля, охолодити і нарізати кільцями товщиною близько 1 см.

4. Очистити цибулю, морква. Лук пошінковать півкільцями, моркву натерти на крупній тертці або порізати півкільцями.

5. Змастити глибоку форму для запікання олією, викласти картоплю, посолити, поперчити.

6. Потім викладаємо шар цибулі і моркви(беремо половину від загальної кількості).

7. Поверх кладемо підготовлену рибу і засипаємо рештою цибулею і морквою.

8. Зверху мажемо сметаною, закриваємо форму або кришкою, або фольгою і відправляємо в духовку на 30-35 хвилин.

9. Знімаємо кришку або фольгу і даємо підрум'яниться рибку ще хвилин

10. Подаємо до столу і приємного апетиту!


  • Stavrida— 2-3 штук(Запекать можно и филе, и ставриду целиком или кусочками.)
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • Картопля— 6-8 штук
  • сіль— 1,5-2 чайних ложки
  • Спеції для риби (суміш)  — 1-2 Щепоток
  • крем— 2-3 Ст. ложок
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка(Масло нам необходимо только для смазки формы)
Виношу на ваш суд рецепт приготування ставриди в духовці.

сподіваюся, що цей простий рецепт стане в нагоді вам і не раз:

1. ставриду почистити, відрізати голови, вимити і, по бажанню, розрізати на порційні шматки або залишити цілком.

2. посолити, обсипати з усіх боків спеціями для риби і залишити маринуватися поки ми займемося овочами.

3. Відварити до напів-готовності картопля, охолодити і нарізати кільцями товщиною близько 1 см.

4. Очистити цибулю, морква. Лук пошінковать півкільцями, моркву натерти на крупній тертці або порізати півкільцями.

5. Змастити глибоку форму для запікання олією, викласти картоплю, посолити, поперчити.

6. Потім викладаємо шар цибулі і моркви(беремо половину від загальної кількості).

7. Поверх кладемо підготовлену рибу і засипаємо рештою цибулею і морквою.

8. Зверху мажемо сметаною, закриваємо форму або кришкою, або фольгою і відправляємо в духовку на 30-35 хвилин.

9. Знімаємо кришку або фольгу і даємо підрум'яниться рибку ще хвилин

10. Подаємо до столу і приємного апетиту!


Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Пиріг з інжиром і козячим сиром

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...