Рецепти muscleman.com.ua

Сулугуні на грилі

Сулугуні на грилі

Сир сулугуні досить щільний і його можна запікати на грилі. Сулугуні добре поєднується з пряними травами, додамо їх перед запіканням і наша страва вийде ароматним і дуже смачним. опис приготування: Пряні трави для сиру вибираємо на свій смак. підійде базилік, Braai, Мелісса, петрушка, кріп, че...

Флан з зеленого горошку

Флан з зеленого горошку

флан — це щось на зразок французького суфле. Мені дуже подобається флан з зеленого горошку — розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Флан з зеленого горошку — страва французької кухні, за своєю консистенцією нагадує суфле. До столу він подається холодним. Зазвичай його подають із з...

Гороховий суп-пюре з копченими реберцями

Гороховий суп-пюре з копченими реберцями

Гороховий суп-пюре з копченими реберцями — ситне, смачне першу страву з ніжною, бархатистою структурою, в якому копченості додають аромат і пікантний смак супу. опис приготування: Суп-пюре з гороху і копчених реберець приготувати дуже просто, тільки потрібно заздалегідь замочити сухий горох у ...

Суп з калі, картоплею і італійської ковбасою

Суп з калі, картоплею і італійської ковбасою

Рецепт приготування супу на курячому бульйоні з капустою калі, картоплею, цибулею, італійської ковбасою, молоком, вершками і орегано. опис приготування: Ніжний вершковий суп буде дуже доречним в холодну погоду. пучка капусти калі— 2 штуки червоних картоплин— 12 штук цибулина— 1 штука італійс...

Глазур для пряникового будиночка

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Дивовижної краси виходить готовий пряниковий будиночок з глазур'ю за цим рецептом. Головне - розібратися й не прогадати з консистенцією глазурі, тоді вам вдасться неймовірно красиво розписати будиночок. опис приготування: Багато господинь напередодні зимових новорічних свят готують пряниковий ...

Стейк з телятини

Стейк з телятини

коли, приходячи з роботи, Ви розумієте, що стояти довго на кухні немає ніяких сил, а їсти ну дуже хочеться, можна скористатися цим швидким рецептом і приготувати смачний стейк з телятини. опис приготування: звичайно, нікому не хочеться перепрацьовувати на кухні після важкого робочого дня, але ...

Вершково-сирний крем

Вершково-сирний крем

Вершково-сирний крем використовують для промазки коржів для торта, або ж для прикраси іншої солодкої випічки. Крем готується двох видів вершкового сиру, масла та вершків. м'який, ніжний і повітряний! опис приготування: Приготуємо вершково-сирний крем в домашніх умовах. Дуже важливо використову...

Шашлики з ягняти з помідорами і м'ятою

Шашлики з ягняти з помідорами і м'ятою

Існує безліч варіантів шашликів, і я пропоную вам ще один. М'ясо молодого ягняти маринується з лимонною цедрою і спеціями, виходить ніжне і соковите, з тонким ароматом м'яти. опис приготування: звичайно, можна таким чином приготувати не обов'язково ягняти, але і свинину чи яловичину. Мято і т...

Гарнір з спаржі

Гарнір з спаржі

Рецепт приготування справжнього джерела природних вітамінів і мікроелементів - гарнір зі свіжої спаржі. опис приготування: Той факт, що всі американці важать більше центнера і харчуються тільки гамбургерами і хотдоги, всього лише міф. Доказом тому служить чудовий простий рецепт приготування по...

Шашлик із грибів (оригінальний рецепт)

Шашлик із грибів (оригінальний рецепт)

Привіт всім любителям смачних і цікавих страв! Сьогодні я хочу поділитися з вами оригінальним рецептом приготування шашлику з грибів. Блюдо вийде ароматним, соковитим і дуже смачним. приступимо! опис приготування: Шашлик із грибів є відмінним варіантом гарячої закуски. Маринад надає грибам пік...

Гороховий суп з сиром

Гороховий суп з сиром

Сирних горохових супів я ще не зустрічала, а даремно. Це дуже смачно. Спробуйте і ви! опис приготування: Овочі гарненько обмийте, очистіть від шкірки. Поставте варитися нарізану картоплю, зробіть зажарку. Потріть підмерзлі сирок (можна потримати в морозилці). Коли картопля буде майже готовий, ...

Грінки з чорного хліба з сиром на сковороді

Грінки з чорного хліба з сиром на сковороді

Якщо ви любите балувати себе і домашніх домашніми закусками, рекомендую вам на замітку цей простий рецепт. Чудовий варіант натуральної, апетитною і пікантною закуски до пива. запам'ятовуйте! опис приготування: На ваш суд уявляю класну ідею, як приготувати грінки з чорного хліба з сиром на сков...

Щи в духовці

Щи в духовці

Якщо хочете урізноманітнити приготування перших страв, то зверніть увагу на щі в духовці. За часом вони, звичайно, поступаються, а ось смак виграє. Блюдо виходить густим, томління, ароматним. опис приготування: Варто зауважити один нюанс. З огляду на, що духовки працюють у всіх по різному, піс...

Глазур для імбирних пряників без яєць

Глазур для імбирних пряників без яєць

Цей рецепт глазурі для імбирних пряників підійде не тільки для пряників, але і для покриття кексів, пасок. Він простий до геніальності, виходить завжди і у всіх, не обсипається. опис приготування: Якщо хочете покрити свою випічку цукровою глазур'ю, приготовлену без яєць, то ось вам рецепт глаз...

Фарш із зеленим горошком і солодким перцем

Фарш із зеленим горошком і солодким перцем

Всього за півгодини у вас вийде апетитне, яскраве, смачне і досить цікаве блюдо. Якщо ви любите готувати з мінімумом інгредієнтів і клопоту, обов'язково закиньте рецепт в кулінарну скарбничку. опис приготування: Для більш насиченого смаку рекомендую фарш з'єднати з соєвим соусом хвилин за 10 д...

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами

Два рецепта приготування фокаччи в одному кількість порцій: 10-12 сухих дріжджів— 2,5 чайних ложки теплої води— 310 мілілітрів оливкова олія— 6 Ст. ложок сіль— 2 чайних ложки крупної солі— 1 Ст. ложка свіже листя розмарину— 2,5 Ст. ложки борошна— 450 грам помідори— 100 грам(порізані кубиками, д...

Французький пиріг з «Кіш»

Французький пиріг з «Кіш»

Хочеться розповісти вам, як приготувати французький пиріг "; Кіш ";. Блюдо виходить унікальним завдяки своєму зовнішньому вигляду. Це один з варіантів класичного відкритого французького пирога. опис приготування: Дивний смак пирога з першого шматочка зможе підкорити ваших домочадців і гостей. ...

Холодець з риби

Холодець з риби

Холодець з риби я готую рідше, ніж м'ясний. Але ж це чудове блюдо! І в пост підходить, і корисне. Спробуйте зробити холодець з риби у цій простому рецептом. Готуйте рибу частіше! опис приготування: Як приготувати холодець з риби? досить просто! Відваріть рибу з овочами, відокремте рибне м'ясо ...

Гаряче святкове м'ясне з овочами блюдо Нархангі

Гаряче святкове м'ясне з овочами блюдо Нархангі

шалено ароматне, естетично привабливе східно-азійське гаряче святкове блюдо. Готується в казані із закритою кришкою. Відрізняється великою кількістю зелені і часнику. опис приготування: Назва Нархангі можна перефразувати — все по півкіло. М'ясо ріжемо шматочками і злегка обсмажуємо в казані. ...

Яловичий стейк в соусі «терияки»

Яловичий стейк в соусі «терияки»

Для рецепта найголовніше - м'ясо. Варто вибирати червоне м'ясо, краще з тонкими жировими прошарками. Ця страва дуже популярно в Америці. розповім, як приготувати яловичий стейк в соусі "; Теріякі ";. опис приготування: Хоча соус класичний японський, блюдо придумали в Америці, адже в Японії з ц...