Рецепт Стейк з телятини на сковороді
Стейки з телятини — смачна і неймовірно ситна їжа, основним плюсом якої є швидкість приготування, тому такий рецепт стане в нагоді всім господиням, у яких вічно не вистачає часу.
опис приготування:
Хоча багато хто вважає стейки чисто чоловічий їжею, але в нашій сім'ї їх люблять усі без винятку, а моя мама від них і зовсім в захваті, у неї є навіть свій особливий спосіб їх приготування. Їм то я і хочу поділитися з вами і розповісти, як зробити стейк з телятини на сковороді, який готується досить швидко і виходить завжди соковитим. У ресторанах стейки прийнято обсмажувати на грилі, але ми завжди обходилися без нього і готували стейк з телятини на сковороді в домашніх умовах, правда, сковорода для цього повинна бути хороша чавунна. І ще один маленький секрет соковитості м'яса полягає в тому, що після обсмажування ми викладаємо на стейки невеликі шматочки м'яса і відправляємо їх на пару хвилин в духовку, так телятина виходять просто дивовижна.
- Стейки з телятини— 2 штуки(3-4 см завтовшки)
- Вершкове масло— 2 чайних ложки
- Масло оливкове— 2 Ст. ложки(для смаження)
- спеції— — За смаком(перець чорний мелений, перець червоний мелений, сушений часник, сушений лук, сушений чебрець, сушений розмарин)
- сіль— — За смаком
Далі ми ставимо суху сковороду на сильний вогонь і гарненько нагріваємо її. Викладаємо стейки на сковорідку і тримаємо їх 1,5-2 хвилини (не чіпаючи).
Потім перевертаємо м'ясо і викладаємо на нього трохи вершкового масла, смажимо стейки ще 1,5-2 хвилини.
Після чого відправляємо телятину прямо на сковороді в розігріту до 220 градусів духовку і тримаємо її там від 3 до 5,5 хвилин залежно від того, м'ясо якої міри підсмажування ви хочете отримати. Протягом цього часу стейки потрібно перевернути на іншу сторону один раз.
Гарнір приготуйте заздалегідь, щоб подати всі разом, поки м'ясо не охололо. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Стейк з телятини в духовці
коли, приходячи з роботи, Ви розумієте, що стояти довго на кухні немає ніяких сил, а їсти ну дуже хочеться, можна скористатися цим швидким рецептом і приготувати смачний стейк з телятини. опис приготування: звичайно, нікому не хочеться перепрацьовувати на кухні після важкого робочого дня, але ...
Стейк з форелі на сковороді
Стейк з форелі на сковороді — найпростіше, але при цьому саме вишукане і корисне блюдо, яке тільки можна придумати для буденного життя. готується швидко, насичує відмінно, сил додає багато. опис приготування: Форель досить жирна риба, але не турбуйтеся, риб'ячий жир — це дуже корисна речовина,...
Стейк з індички на сковороді
Стейк з індички на сковороді — це дуже смачно! І до речі досить корисно, тому що м'ясо індички вважається дієтичним. Сьогодні ми приготуємо це м'ясо максимально смачно. опис приготування: Стейк з індички на сковороді — досить дієтичне блюдо. Потрібно відмітити, що індичка є лідером в категорії...
Стейк з акули на сковороді
Щоб зрозуміти і оцінити смак акули, підсмажте стейки акули і потім вирішите — подобається вам ця риба чи ні. опис приготування: М'ясо акули цілком їстівне і, якщо правильно його приготувати, дуже цікаве на смак. Багатьох відлякує запах акули, але з цим легко можна впорається — слід попередньо ...
Хе з телятини по-корейськи
Дане блюдо є одним з найпопулярніших в Кореї і у всьому світі. Як все всі інші різновиди салатів хе, хе з телятиною люблять у всьому світі. Спробуйте приготувати його будинку — це не складно. кількість порцій: 3 телятина— 300 грам кунжут— 1-2 Ст. ложок(насіння) рисовий оцет— 2-3 Ст. ложок(можна...