Рецепт Стейк з телятини на сковороді

Рецепт Стейк з телятини на сковороді
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Стейки з телятини — смачна і неймовірно ситна їжа, основним плюсом якої є швидкість приготування, тому такий рецепт стане в нагоді всім господиням, у яких вічно не вистачає часу.

опис приготування:

Хоча багато хто вважає стейки чисто чоловічий їжею, але в нашій сім'ї їх люблять усі без винятку, а моя мама від них і зовсім в захваті, у неї є навіть свій особливий спосіб їх приготування. Їм то я і хочу поділитися з вами і розповісти, як зробити стейк з телятини на сковороді, який готується досить швидко і виходить завжди соковитим. У ресторанах стейки прийнято обсмажувати на грилі, але ми завжди обходилися без нього і готували стейк з телятини на сковороді в домашніх умовах, правда, сковорода для цього повинна бути хороша чавунна. І ще один маленький секрет соковитості м'яса полягає в тому, що після обсмажування ми викладаємо на стейки невеликі шматочки м'яса і відправляємо їх на пару хвилин в духовку, так телятина виходять просто дивовижна.

  • Стейки з телятини— 2 штуки(3-4 см завтовшки)
  • Вершкове масло— 2 чайних ложки
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки(для смаження)
  • спеції— — За смаком(перець чорний мелений, перець червоний мелений, сушений часник, сушений лук, сушений чебрець, сушений розмарин)
  • сіль— — За смаком
Стейк з телятини на сковороді - фото крок 1 Для початку ми промиваємо стейки і витираємо їх насухо, потім обмазуємо з усіх боків оливковою олією, натираємо спеціями і сіллю і залишаємо на 30-40 хвилин при кімнатній температурі. Якщо часу особливо немає, можна відразу приступати до обсмажування і не маринувати телятину так довго.

Стейк з телятини на сковороді - фото крок 2 Далі ми ставимо суху сковороду на сильний вогонь і гарненько нагріваємо її. Викладаємо стейки на сковорідку і тримаємо їх 1,5-2 хвилини (не чіпаючи).

Стейк з телятини на сковороді - фото крок 3 Потім перевертаємо м'ясо і викладаємо на нього трохи вершкового масла, смажимо стейки ще 1,5-2 хвилини.

Стейк з телятини на сковороді - фото крок 4 Після чого відправляємо телятину прямо на сковороді в розігріту до 220 градусів духовку і тримаємо її там від 3 до 5,5 хвилин залежно від того, м'ясо якої міри підсмажування ви хочете отримати. Протягом цього часу стейки потрібно перевернути на іншу сторону один раз.

Стейк з телятини на сковороді - фото крок 5 Гарнір приготуйте заздалегідь, щоб подати всі разом, поки м'ясо не охололо. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Стейк з телятини

Стейк з телятини в духовці

коли, приходячи з роботи, Ви розумієте, що стояти довго на кухні немає ніяких сил, а їсти ну дуже хочеться, можна скористатися цим швидким рецептом і приготувати смачний стейк з телятини. опис приготування: звичайно, нікому не хочеться перепрацьовувати на кухні після важкого робочого дня, але ...

Стейк з форелі на сковороді

Стейк з форелі на сковороді

Стейк з форелі на сковороді — найпростіше, але при цьому саме вишукане і корисне блюдо, яке тільки можна придумати для буденного життя. готується швидко, насичує відмінно, сил додає багато. опис приготування: Форель досить жирна риба, але не турбуйтеся, риб'ячий жир — це дуже корисна речовина,...

Стейк з індички на сковороді

Стейк з індички на сковороді

Стейк з індички на сковороді — це дуже смачно! І до речі досить корисно, тому що м'ясо індички вважається дієтичним. Сьогодні ми приготуємо це м'ясо максимально смачно. опис приготування: Стейк з індички на сковороді — досить дієтичне блюдо. Потрібно відмітити, що індичка є лідером в категорії...

Стейк з акули на сковороді

Стейк з акули на сковороді

Щоб зрозуміти і оцінити смак акули, підсмажте стейки акули і потім вирішите — подобається вам ця риба чи ні. опис приготування: М'ясо акули цілком їстівне і, якщо правильно його приготувати, дуже цікаве на смак. Багатьох відлякує запах акули, але з цим легко можна впорається — слід попередньо ...

Хе з телятини по-корейськи

Хе з телятини по-корейськи

Дане блюдо є одним з найпопулярніших в Кореї і у всьому світі. Як все всі інші різновиди салатів хе, хе з телятиною люблять у всьому світі. Спробуйте приготувати його будинку — це не складно. кількість порцій: 3 телятина— 300 грам кунжут— 1-2 Ст. ложок(насіння) рисовий оцет— 2-3 Ст. ложок(можна...