Рецепт Щи в духовці

Рецепт Щи в духовці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 20 хв.
Якщо хочете урізноманітнити приготування перших страв, то зверніть увагу на щі в духовці. За часом вони, звичайно, поступаються, а ось смак виграє. Блюдо виходить густим, томління, ароматним.

опис приготування:

Варто зауважити один нюанс. З огляду на, що духовки працюють у всіх по різному, після закінчення півтори години, обов'язково перевірте готовність картоплі і капусти. Можливо буде потрібно ще кілька хвилин.

  • Свинячі реберця— 500 грам
  • вода— 1,8 L
  • Картопля— 6-7 штук(середнього розміру)
  • морква— 1 штука(середнього розміру)
  • капуста— 250-350 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • помідор— 1 штука(середнього розміру)
  • Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • Чорний перець— За смаком(мелений)
Щи в духовці - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти. Фрукти і чиста Допомога.

Щи в духовці - фото крок 2 реберця промийте. Залийте водою і відваріть протягом години знімаючи піну. З готових реберець зніміть м'ясо і наріжте на шматочки.

Щи в духовці - фото крок 3 Наріжте дрібно цибулю, на дрібній тертці натріть моркву. Овочі обсмажити в маслі, як тільки почне з'являтися легкий відтінок, додайте дрібно нарізаний помідор (попередньо зніміть шкірку). Всі разом обсмажте.

Щи в духовці - фото крок 4 Візьміть великий керамічний горщик або казанок. Наріжте довільно картопля і викладіть на дно. На картопля розкладіть обсмажені овочі.

Щи в духовці - фото крок 5 Капусту наріжте соломкою і відправте в горщик, на шар овочів. Залийте гарячим бульйоном з шматочками м'яса. Поставте в холодну духовку, встановіть температуру в 150 градусів і залиште на 30 хвилин. після дістаньте, приправити сіллю, додайте чорний перець за смаком. Зменшіть температуру до 120 градусів, варите борщ ще 1 час 30 хвилин.

Щи в духовці - фото крок 6 Після закінчення часу дістаньте щі з духовки. перемішайте. Якщо необхідно підсолити і розлийте порційно.

Щи в духовці - фото крок 7 Щи подавайте зі сметаною і зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Російський рибалка

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...