Рецепт Стейк з тунця зі спаржею
Рецепт приготування смачної страви з тунця на вечерю. Стейки виходять дуже ніжними і ароматними.
опис приготування:
1. Змішати всі інгредієнти "; для спецій ";.
2. Почистити цибулю і нарізати півкільцями.
3. Перець нарізати соломкою.
4. Розчавити часник чеснокодавку.
5. Добре промити спаржу і трохи зрізати по кінцях.
6. Поділити тунець на 2 порції. Обваляти в спеціях.
7. Почистити і відварити картоплю.
8. нагріти сковороду. Додати масла. Обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати нарізаний перчик і готувати ще близько 5 хвилин. Додати часник і продовжувати готувати близько 2-ух хвилин. Залити курячий бульйон і вино. Кип'ятити на повільному вогні.
9. У каструлі розігріти оливкове масло і 4 ст ложки води. Додати 1 чайну ложку солі. викласти спаржу, накрити кришкою і варити близько 5-8 хвилин.
10. На широкій сковороді при високій температурі обсмажити стейки. за 2 хвилини на кожну сторону.
11. Зробити картопляне пюре, змішавши картопля, овочі, молоко. посолити.
12. Викласти картопляне пюре на тарілку, зверху покласти тунець. Подавати зі спаржею.
- картопля— 450 грам
- молоко— 1 штука
- червоний перець— 1 штука
- гриби— 10 штук
- цибулина— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- курячий бульйон— 1/2 склянки
- сухе біле вино— 1/2 склянки
- сашимі з тунця— 450 грам
- sparzha— 12 штук
- вершкове масло— 2 Ст. ложки
- оливкова олія— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 щіпка(за смаком)
- чорний перець— 1 щіпка(за смаком)
- паприка— 5 чайних ложок(інгредієнти для спецій)
- сушений чебрець— 1 Чайна ложка
- сушений орегано— 1 Чайна ложка
- каєнський перець— 1 Чайна ложка
- чорний перець— 1 Чайна ложка
- часниковий порошок— 1/2 чайних ложки
2. Почистити цибулю і нарізати півкільцями.
3. Перець нарізати соломкою.
4. Розчавити часник чеснокодавку.
5. Добре промити спаржу і трохи зрізати по кінцях.
6. Поділити тунець на 2 порції. Обваляти в спеціях.
7. Почистити і відварити картоплю.
8. нагріти сковороду. Додати масла. Обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати нарізаний перчик і готувати ще близько 5 хвилин. Додати часник і продовжувати готувати близько 2-ух хвилин. Залити курячий бульйон і вино. Кип'ятити на повільному вогні.
9. У каструлі розігріти оливкове масло і 4 ст ложки води. Додати 1 чайну ложку солі. викласти спаржу, накрити кришкою і варити близько 5-8 хвилин.
10. На широкій сковороді при високій температурі обсмажити стейки. за 2 хвилини на кожну сторону.
11. Зробити картопляне пюре, змішавши картопля, овочі, молоко. посолити.
12. Викласти картопляне пюре на тарілку, зверху покласти тунець. Подавати зі спаржею.
Подібні рецепти
Пиріг з рибних консервів
Рецепт приготування тунця з баклажаном, імбиром і зеленою цибулею. опис приготування: У миску перемішати разом імбир, Зелена цибуля, оцет і кунжутне масло, приправити сіллю і перцем. У неглибокій пательні з кришкою нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати баклажани, приправити...
Сендвічі з салатом з тунця
Сендвічі з салатом з тунця — одні з найбільш популярних сендвічів в Сполучених Штатів, тому якщо ви любите перекушувати бутербродами — цей рецепт допоможе вам вдало урізноманітнити раціон. опис приготування: Сендвічі з салатом з тунця — це прекрасний варіант для смачного і ситного перекусу по ...
Суп з консервованого тунця
Суп з консервованого тунця — варіант досить швидкого і бюджетного першого страви до вашого столу. Простий рецепт супу з консервованого тунця буде непереливки складним навіть початківцю кулінарові. опис приготування: цей рецепт — один з найпростіших рецептів супів, які я знаю. Суп можна готуват...
Фаршировані яйця з лососем і спаржею
фаршировані яйця — закуска проста і невигадлива, але чомусь завжди користується популярністю. Фарширувати можна чим завгодно, гості в будь-якому випадку з'їдять. Пропоную свою варіацію такого блюда. опис приготування: Фаршировані яйця з лососем і спаржею — холодна закуска, нагадує салат. Родзи...
Яловичина з кукурудзою і спаржею
Рецепт приготування смаженої яловичини з кукурудзою, спаржею і грибами. опис приготування: У сковороді нагріти 1 столову ложку масла на сильному вогні. Додати спаржу, гриби, кукурудзу, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки спаржа не підрум'яняться і не стане ніжною, від 5 до 6 х...