Рецепт Гарнір з спаржі
Рецепт приготування справжнього джерела природних вітамінів і мікроелементів - гарнір зі свіжої спаржі.
опис приготування:
Той факт, що всі американці важать більше центнера і харчуються тільки гамбургерами і хотдоги, всього лише міф. Доказом тому служить чудовий простий рецепт приготування повноцінного гарніру зі свіжих пагонів спаржі. Дуже корисно!
- пагонів спаржі— 10-12 штук
- води— 2/3 склянки
- оливкового масла— 1/4 склянки
- сиру «Пармезан»— 50-70 грам
- помідорів— 10 штук
2. У високій сковорідці розмістити готові подрібнені пагони спаржі, залити її водою, щоб рідина покривала пагони, і поставити на середній вогонь. Накрити кришкою і варити близько 10 хвилин, поки спаржа не стане ніжною.
3. Ретельно злити всю воду. Скропити варену спаржу оливковою олією, посипати тертим пармезаном, викласти половинки помідорів, посолити за смаком.
4. Знову накрити кришкою і томити ще 2 хвилини, щоб сир розплавився. Чудовий гарнір готовий до подачі на стіл з м'ясними та рибними стравами.
Подібні рецепти
Гратен з спаржі з сиром
Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...
Гарнір з басматі і овочів
Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...
Гарнір з цвітної капусти
Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...
Гарнір з кабачків
Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...
Гарнір з капусти
Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...