Рецепт Гарнір з спаржі

Рецепт Гарнір з спаржі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування справжнього джерела природних вітамінів і мікроелементів - гарнір зі свіжої спаржі.

опис приготування:

Той факт, що всі американці важать більше центнера і харчуються тільки гамбургерами і хотдоги, всього лише міф. Доказом тому служить чудовий простий рецепт приготування повноцінного гарніру зі свіжих пагонів спаржі. Дуже корисно!

  • пагонів спаржі— 10-12 штук
  • води— 2/3 склянки
  • оливкового масла— 1/4 склянки
  • сиру «Пармезан»— 50-70 грам
  • помідорів— 10 штук
Гарнір з спаржі - фото крок 1 1. Ретельно помити і очистити пагони спаржі, видаливши всі тверді частини, поріжте на шматочки по 5-7 см довжиною.

Гарнір з спаржі - фото крок 2 2. У високій сковорідці розмістити готові подрібнені пагони спаржі, залити її водою, щоб рідина покривала пагони, і поставити на середній вогонь. Накрити кришкою і варити близько 10 хвилин, поки спаржа не стане ніжною.

Гарнір з спаржі - фото крок 3 3. Ретельно злити всю воду. Скропити варену спаржу оливковою олією, посипати тертим пармезаном, викласти половинки помідорів, посолити за смаком.

Гарнір з спаржі - фото крок 4 4. Знову накрити кришкою і томити ще 2 хвилини, щоб сир розплавився. Чудовий гарнір готовий до подачі на стіл з м'ясними та рибними стравами.

Подібні рецепти

Французький цибульний гарнір

Гратен з спаржі з сиром

Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...

Гарнір з цвітної капусти

Гарнір з цвітної капусти

Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...