Рецепт Флан з зеленого горошку

Рецепт Флан з зеленого горошку
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
флан — це щось на зразок французького суфле. Мені дуже подобається флан з зеленого горошку — розповідаю, як його приготувати!

опис приготування:

Флан з зеленого горошку — страва французької кухні, за своєю консистенцією нагадує суфле. До столу він подається холодним. Зазвичай його подають із зеленим салатом і слабо копченим лососем. Що дуже подобається особисто мені, так це те, що флан з зеленого горошку дуже ефектно виглядає, має яскраво-зелений колір, і тому здорово виглядає на святковому столі.

  • Зелений горошок— 250 грам
  • листя м'яти— 1 Склянка
  • яйця— 3 штуки
  • вершки жирні— 200 грам
  • лимон— 1/2 штуки
  • сіль— — За смаком
  • Вершкове масло— 20 грам
Флан з зеленого горошку - фото крок 1 Кидаємо зелений горошок і листя м'яти в киплячу воду, варимо рівно 1 хвилину, після чого дістаємо з води і ВІДРАЗУ перекладаємо в каструльку з крижаною водою. якщо забаритеся, то горошок і м'ята втратять свій колір, і страва вийде не таким красивим.

Флан з зеленого горошку - фото крок 2 Коли зелений горошок і листя м'яти пару хвилин полежать крижаній воді, кладемо їх в чашу для блендера і подрібнюємо до однорідності.

Флан з зеленого горошку - фото крок 3 Якщо у вас не дуже потужний блендер, і густе пюре буде погано збивати — додайте півсклянки холодної води.

Флан з зеленого горошку - фото крок 4 Перекладаємо подрібнену зелену масу в іншу ємність, додаємо туди яйця, вершки і дуже ретельно перемішуємо. За смаком солимо і додаємо сік половини лимона.

Флан з зеленого горошку - фото крок 5 Беремо кілька формочок для випікання, злегка змащуємо їх вершковим маслом. Перекладаємо в формочки нашу суміш. Потім формочки ставимо в більшу форму для випікання або деко, в який налита вода. Рівень води повинен досягати середини формочок. Накриваємо все фольгою і ставимо в розігріту до 160 градусів духовку. випікаємо 30 хвилин.

Флан з зеленого горошку - фото крок 6 Дістаємо флан з духовки, даємо йому трохи охолонути і на півтори години ставимо в холодильник. подавати холодним.

Подібні рецепти

Суп з зеленого горошку з м'ятою

Мус молочний

На перший погляд може здатися, що суп із зеленого горошку з м'ятою дещо незвичний, але це не так. Поєднання цих інгредієнтів вельми доречне, а з додаванням вершків і масла суп ще смачніше. опис приготування: Цей суп із зеленого горошку з м'ятою готується дуже швидко. багатьом здасться, що ці п...

Суп із зеленого горошку

Суп із зеленого горошку

А ви любите супи-пюре? Я ось, якщо чесно, просто обожнюю їх! У них неймовірна суміш! Сьогодні хочу показати вам, як приготувати суп із зеленого горошку, який теж будемо пюрировать. опис приготування: За що я люблю цей супчик в першу чергу, так це за те, що на його підготовку йде не більше 20 х...

Суп-пюре з зеленого горошку

Суп-пюре з зеленого горошку

Зелений горошок вже давно вийшов з розряду річного овоча, свіжозамороженої він є круглий рік. Його навіть розморожувати не треба, він і так приготується швидко і якісно. опис приготування: Консистенція на ваш розсуд, суп із зеленого горошку може бути як досить густим, так і рідким. Для прикрас...

Шоколадний флан

Шоколадний флан

Дуже популярний десерт у любителів шоколаду. Щоб покуштувати це смачне і ніжне ласощі, зовсім не обов'язково йти в ресторан. За допомогою цього рецепта приготуємо його вдома і отримаємо задоволення. опис приготування: Дуже смачний шоколадний десерт. подивіться, як приготувати шоколадний флан, ...

Суп-пюре з зеленого гороху

Суп-пюре з зеленого гороху

Простий рецепт супу з зеленого гороху просто створений для весни, коли організму так хочеться чогось свіжого і радісного! Але і в інші пори року він цілком доречний. готуємо! опис приготування: це чудове — просте, доступне і дуже смачне — страва, навіть не сумнівайтеся! Він не відкладеться зай...