Рецепт Суп з калі, картоплею і італійської ковбасою
Рецепт приготування супу на курячому бульйоні з капустою калі, картоплею, цибулею, італійської ковбасою, молоком, вершками і орегано.
опис приготування:
Ніжний вершковий суп буде дуже доречним в холодну погоду.
- пучка капусти калі— 2 штуки
- червоних картоплин— 12 штук
- цибулина— 1 штука
- італійської ковбаси— 650 грам
- червоного перцю пластівцями— 1/2 чайних ложки(більше до смаку)
- цільного молока— 2 склянки
- додаткові густі вершки— За смаком
- свіжий або сушений орегано— За смаком
- чорний мелений перець— За смаком
2. Нарізати картоплю тонкими скибочками. нарізати цибулину. У середній каструлі відварити нарізану картоплю до готовності. Злити воду з картоплі і відставити убік.
3. У великій каструлі обсмажити італійську ковбасу з невеликою кількістю оливкової олії до коричневого кольору, розминаючи ковбасу ложкою. Злити жир.
4. Додати червоний перець пластівцями і орегано.
5. Влити курячий бульйон, молоко і молоко навпіл з вершками. Перемішати і варити 30 хвилин. Додати сіль і приправи в міру необхідності.
6. Додати варену картоплю, густі вершки і капусту калі, перемішати.
7. додатково варити 10-15 хвилин, після чого подавати до столу. Якщо ви хочете зробити суп густішим, можете додати в нього трохи борошна, змішаної з молоком, і кип'ятити на повільному вогні її 10 хвилин.
Подібні рецепти
Риба, запечена в вершках
Рецепт приготування страти з ковбасою, капустою калі, орегано, білими грибами та сиром. опис приготування: Страта - блюдо американської кухні, що представляє собою запіканку з декількох шарів інгредієнтів, основним з яких є хліб. Начинка страти може бути різноманітною: овочі, гриби, шинка, циб...
Суп з калі, квасолею і солодкою картоплею
Рецепт приготування супу з капустою калі, квасолею, солодкою картоплею, цибулею і макаронами. опис приготування: Помістити квасоля у велику миску і залити водою. Замочити на ніч і злити воду. Вирізати квадрат марлі 17х17 см. Помістити 1 гілочку розмарину на одному кінці і зав'язати кухонним ш...
Суп з капустою калі і картоплею
Рецепт приготування супу з капусти калі, лука, часнику, картоплі і ковбаси. опис приготування: Цей суп відмінно поєднується з часниковим хлібом. ковбаси— 450 грам середня цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчики червоного перцю пластівцями— 1 щіпка велику картоплю— 1 штука води— 6 склянок капуст...
Солодкий перець з італійської приправою
Рецепт приготування запеченого болгарського перцю з шинкою, петрушкою, лимонною цедрою і маслинами. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити з пергаментним папером. Зрізати вершину і підстава перцю, потім розрізати уздовж навпіл. видалити насіння. Нарізати перець прямоку...
Хліб з італійської начинкою
Рецепт приготування смачної італійської випічки з начинкою з ніжного сиру, індички і квашеної капусти. Над-їстівне блюдо для справжніх гурманів! опис приготування: Розкачати тісто в 12×16 дюймовий прямокутник. Накрити основу поліетиленовою плівкою і залишити на 10-15 хвилин. видалити плівку. з...