Рецепт Суп з калі, картоплею і італійської ковбасою

Рецепт Суп з калі, картоплею і італійської ковбасою
Кількість порцій: 12 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування супу на курячому бульйоні з капустою калі, картоплею, цибулею, італійської ковбасою, молоком, вершками і орегано.

опис приготування:

Ніжний вершковий суп буде дуже доречним в холодну погоду.

  • пучка капусти калі— 2 штуки
  • червоних картоплин— 12 штук
  • цибулина— 1 штука
  • італійської ковбаси— 650 грам
  • червоного перцю пластівцями— 1/2 чайних ложки(більше до смаку)
  • цільного молока— 2 склянки
  • додаткові густі вершки— За смаком
  • свіжий або сушений орегано— За смаком
  • чорний мелений перець— За смаком
Суп з калі, картоплею і італійської ковбасою - фото крок 1 1. Промити капусту калі під холодною проточною водою і розірвати на дрібні шматочки. Відкинути на друшляк і відкласти в сторону.

Суп з калі, картоплею і італійської ковбасою - фото крок 2 2. Нарізати картоплю тонкими скибочками. нарізати цибулину. У середній каструлі відварити нарізану картоплю до готовності. Злити воду з картоплі і відставити убік.

Суп з калі, картоплею і італійської ковбасою - фото крок 3 3. У великій каструлі обсмажити італійську ковбасу з невеликою кількістю оливкової олії до коричневого кольору, розминаючи ковбасу ложкою. Злити жир.

Суп з калі, картоплею і італійської ковбасою - фото крок 4 4. Додати червоний перець пластівцями і орегано.

Суп з калі, картоплею і італійської ковбасою - фото крок 5 5. Влити курячий бульйон, молоко і молоко навпіл з вершками. Перемішати і варити 30 хвилин. Додати сіль і приправи в міру необхідності.

Суп з калі, картоплею і італійської ковбасою - фото крок 6 6. Додати варену картоплю, густі вершки і капусту калі, перемішати.

Суп з калі, картоплею і італійської ковбасою - фото крок 7 7. додатково варити 10-15 хвилин, після чого подавати до столу. Якщо ви хочете зробити суп густішим, можете додати в нього трохи борошна, змішаної з молоком, і кип'ятити на повільному вогні її 10 хвилин.

Подібні рецепти

Страта з капустою калі і ковбасою

Квас із журавлини

Рецепт приготування страти з ковбасою, капустою калі, орегано, білими грибами та сиром. опис приготування: Страта - блюдо американської кухні, що представляє собою запіканку з декількох шарів інгредієнтів, основним з яких є хліб. Начинка страти може бути різноманітною: овочі, гриби, шинка, циб...

Суп з калі, квасолею і солодкою картоплею

Суп з калі, квасолею і солодкою картоплею

Рецепт приготування супу з капустою калі, квасолею, солодкою картоплею, цибулею і макаронами. опис приготування: Помістити квасоля у велику миску і залити водою. Замочити на ніч і злити воду. Вирізати квадрат марлі 17х17 см. Помістити 1 гілочку розмарину на одному кінці і зав'язати кухонним ш...

Суп з капустою калі і картоплею

Суп з капустою калі і картоплею

Рецепт приготування супу з капусти калі, лука, часнику, картоплі і ковбаси. опис приготування: Цей суп відмінно поєднується з часниковим хлібом. ковбаси— 450 грам середня цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчики червоного перцю пластівцями— 1 щіпка велику картоплю— 1 штука води— 6 склянок капуст...

Хліб з італійської начинкою

Хліб з італійської начинкою

Рецепт приготування смачної італійської випічки з начинкою з ніжного сиру, індички і квашеної капусти. Над-їстівне блюдо для справжніх гурманів! опис приготування: Розкачати тісто в 12×16 дюймовий прямокутник. Накрити основу поліетиленовою плівкою і залишити на 10-15 хвилин. видалити плівку. з...

Солодкий перець з італійської приправою

Солодкий перець з італійської приправою

Рецепт приготування запеченого болгарського перцю з шинкою, петрушкою, лимонною цедрою і маслинами. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити з пергаментним папером. Зрізати вершину і підстава перцю, потім розрізати уздовж навпіл. видалити насіння. Нарізати перець прямоку...