Рецепт Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами

Рецепт Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Два рецепта приготування фокаччи в одному

кількість порцій: 10-12
  • сухих дріжджів— 2,5 чайних ложки
  • теплої води— 310 мілілітрів
  • оливкова олія— 6 Ст. ложок
  • сіль— 2 чайних ложки
  • крупної солі— 1 Ст. ложка
  • свіже листя розмарину— 2,5 Ст. ложки
  • борошна— 450 грам
  • помідори— 100 грам(порізані кубиками, додатково)
  • оливки без кісточок— 100 грам(додатково)
  • листя базиліка— 8-10 штук(додатково)
Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами - фото крок 1 Розчиніть дріжджі в теплій воді. Залиште настоюватися кілька хвилин, потім додайте 3 ст.л. оливкового масла і перемішайте.

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами - фото крок 2 Пересипьте борошно в велику миску і додайте 2 чайні ложки солі, перемішайте.

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами - фото крок 3 додайте дріжджі

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами - фото крок 4 гарненько перемішайте.

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами - фото крок 5 Замісити рука до отримання м'якого тіста

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами - фото крок 6 Закрийте плівкою і помістіть миску в тепле місце. Дайте тесту піднятися, приблизно 1 годину або до збільшення в два рази.

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами - фото крок 7 Змастіть оливковою олією форму для випічки (30 х 40 см). Акуратно викладіть тісто у форму.

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами - фото крок 8 Розподіліть тісто пальцями по поверхні дека, залишивши по краях відстані в розрахунку на те, що тісто підніметься ще.

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами - фото крок 9 Накрийте тісто плівкою і відставте настоюватися ще годину. Розігрійте духовку до 230 ° С. Розподіліть рівномірно по поверхні пирога листя розмарину (злегка вдавлюючи), велику сіль. Побризкайте залишилися оливковою олією і відправте в духовку.

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами - фото крок 10 Для приготування фокаччи з маслинами і помідорами: помідори порізати кубиками. Розподілити маслини і помідори, маслини і базилік по тесту рівномірно.

Випікайте фокаччу на нижній полиці приблизно 25 хвилин, поки поверхня не стане золотистого кольору, а низ світло-коричневого. Піднімайте куточок пирога щоб перевірити готовність, перед витяганням.


Подібні рецепти

Фокачча з оливками

Фокачча з цибулею і оливками

Рецепт приготування італійської піци з маслинами. опис приготування: В Італії фокаччею вважається старою універсальною формою піци, яка була звичайною їжею для селян і воїнів старовини. сухих дріжджів— 1 Чайна ложка теплої води— 1 Склянка борошна— 4 склянки солі— 1 Чайна ложка 1. Насип...

Фокачча з томатами черрі, кропом і сиром маасдам

Фокачча з томатами черрі, кропом і сиром маасдам

Отже, маючи вдома хороше оливкова олія, чері та бажання поїсти свіжих хлібобулочних виробів, просто нерозумно було б не спекти фокаччу. Поїхали в Італію!!! опис приготування: — змішуємо в мисці борошно, сіль, прянощі — дріжджі з водою і цукром, дати постояти 10 хв — змішати борошняну суміш з д...

Фокачча з маслинами і розмарином

Фокачча з маслинами і розмарином

Хочете знати рецепт, як приготувати фокаччу з маслинами і розмарином, щоб побалувати себе справжнім італійським частуванням? Вибирайте тільки якісні продукти, щоб відчути весь смак Італії. опис приготування: Традиційну дріжджову корж можна приготувати не тільки з маслинами - це одна з варіацій...

Спагеті з томатами та оливками в маслини соусі

Спагеті з томатами та оливками в маслини соусі

На ваш суд — рецепт приготування спагетті з томатами та оливками в маслини соусі. Одна з моїх найулюбленіших варіацій пасти. опис приготування: Розповідаю і показую, як приготувати спагетті з томатами та оливками в маслини соусі. Блюдо готується дуже швидко і просто, однак якщо використовувати...

Фокачча з цибулею

Фокачча з цибулею

Проста і смачна закуска. Класичне італійська страва. кількість порцій: 4 мука— 1 кілограм(інгредієнти основи:) сіль— 30 грам оливкова олія— 100 грам цукор— 15 грам дріжджі— 35 грам вода— 500 грам цибуля— 250 грам(інгредієнти для начинки:) оливкова олія— 50 грам сир форте— 30 грам помідори черрі...