Рецепт Стейк з телятини
коли, приходячи з роботи, Ви розумієте, що стояти довго на кухні немає ніяких сил, а їсти ну дуже хочеться, можна скористатися цим швидким рецептом і приготувати смачний стейк з телятини.
опис приготування:
звичайно, нікому не хочеться перепрацьовувати на кухні після важкого робочого дня, але голод, як то кажуть, не тітка, тому готувати вечерю доведеться в будь-якому випадку. Особисто у мене такі ситуації виникають часто, тому я можу поділитися з вами одним досить швидким рецептом і розповісти, як приготувати стейк з телятини. Це м'ясо не вимагаємо маринування і тривалої смаження, всього 8-10 хвилин і на вашому столі димлять ароматні і дуже соковиті стеки, до речі, вони продаються в магазинах вже нарізаними, що ще більше спрощує нашу задачу. Так що з цим простим рецептом стейка з телятини ви точно не залишитеся голодними після роботи, а граючи приготуєте вечерю для всієї родини без будь-яких зусиль.
- Стейки з телятини— 3 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки(для смаження)
- Прец чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
Далі викладаємо на сковороду до цибулі відбиті стейки, смажимо їх на сильному вогні до золотистого кольору з обох сторін. Потім вогонь зменшуємо, посипаємо м'ясо сіллю і меленим перцем і продовжуємо смажити стейки ще 8-10 хвилин, періодично перевертаючи їх. довше 10 хвилин смажити м'ясо не раджу, інакше воно може стати жорстким.
Вам залишається тільки підібрати з стейкам відповідний гарнір і подати вечерю до столу. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Брускетта з абрикосом, мигдалем і сиром
Стейки з телятини — смачна і неймовірно ситна їжа, основним плюсом якої є швидкість приготування, тому такий рецепт стане в нагоді всім господиням, у яких вічно не вистачає часу. опис приготування: Хоча багато хто вважає стейки чисто чоловічий їжею, але в нашій сім'ї їх люблять усі без винятку...
Хе з телятини по-корейськи
Дане блюдо є одним з найпопулярніших в Кореї і у всьому світі. Як все всі інші різновиди салатів хе, хе з телятиною люблять у всьому світі. Спробуйте приготувати його будинку — це не складно. кількість порцій: 3 телятина— 300 грам кунжут— 1-2 Ст. ложок(насіння) рисовий оцет— 2-3 Ст. ложок(можна...
Шурпа з телятини
Surp, як правило, готують з баранини, але є і виключення. Ось одне з них! По перше, я готував в мультиварці, по-друге, не з баранини, а з телятини. Вийшло дуже навіть непогано! опис приготування: Перед вами майже класичний рецепт приготування шурпи з телятини. Я використовував телячі реберця, ...
Шашлик з телятини по-грузинськи
Ніжний і соковитий шашлик з телячого м'яса — це настільки здорово, що слів не вистачити, щоб описати його справжній смак! М'ясо попередньо маринується, а потім смажиться на мангалі до готовності. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування шашлику з телятини по-грузинськи...
Шашлик з телятини з оцтом
Рецепт для тих любителів шашлику, які вважають за краще готувати його не з жирного, а з дієтичного м'яса. Ніжний і соковитий шашлик з телятини припаде до смаку всім і залишить прекрасні відчуття. опис приготування: Телятина — відмінне м'ясо для шашлику, якщо ви віддаєте перевагу нежирне, дієти...