Рецепти muscleman.com.ua
Фрітата з яблуком і сиром
Рецепт приготування італійського омлету з яблуками і сиром чеддер. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. У невеликій мисці збити яйця, яєчні білки і половину сиру, приправити суміш сіллю і перцем. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати яєчну ...
Гречані млинці без дріжджів
Гречані млинці відносяться до істинно російським страв. Вони виходять особливо ніжними, мають гарний коричнево-кавовий колір і можуть подаватися з різноманітними начинками або соусами. опис приготування: Гречана мука не має таких в'яжучих властивостей, як пшеничне, тому, щоб млинці не розпадал...
Фарширована гарбуз Квиноа
Рецепт приготування гарбуза фаршированої ковбасою і кедровими горішками. опис приготування: Рецепт приготування гарбуза фаршированої ковбасою і кедровими горішками. лобода— 1 Склянка солодкий лук— 1 Склянка кедрові горіхи— 1 Склянка ковбаса (свинина) — 2 штуки яблуко (нарізане) — 1 Склянка...
Ган
Ганаш - це крем на шоколаді, вершках і вершковому маслі, який використовується в кондитерській справі для прикраси тортів, тістечок та інших десертів. рецепт, як приготувати ганаш, простий і швидкий. опис приготування: Приготувати ганаш простіше, ніж зварити шоколадну глазур, і це не жарт. Вам...
Рецепти салат «Гранатовий браслет»
Хоча приготування цієї страви гранично просте, але смак у такий рибки дивовижний. Форель обсмажується в воке до рум'яної скоринки і подається під ароматним соусом — дійсно королівський вечерю. опис приготування: Оскільки в нашому раціоні рибні страви мають бути присутні обов'язково, я вважаю, ...
Грибні млинці
грибні млинці — страва, яке прекрасно підійде для сніданку або легкого вечері. Млинці подаються до столу политі сметаною і присипані зеленню. Виходить неймовірно смачно! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибних млинців. Вам знадобляться такі інгредієнти: гриби, цибуля ...
Спагеті з в'яленими помідорами
Спагеті є незамінним інгредієнтом на моїй кухні. Коли не знаєш, що приготувати на обід або вечерю або зовсім немає часу, то завжди рятують готові макаронні вироби з заправкою. опис приготування: Сьогодні я поділюся з вами відмінним і незамінним варіантом, як приготувати спагетті з в'яленими по...
Фруктовий лимонад
Рецепт фруктового лимонаду. Цей напій безсумнівно сподобається вашим дітям. Лимонад на святкування дня народження. опис приготування: Змішати всі інгредієнти у великій глечику (крім кубиків льоду і лимона). Подавати відразу ж, поклавши в кожну склянку по 2 кубики льоду з соломинкою. Прикрасити...
Суп з індички з галушками
Суп з індички з галушками - просте, смачне і дієтичне блюдо, яке підійде і для дитячого харчування. Беріть на замітку мій рецепт і радуйте свою сім'ю корисним обідом! опис приготування: Сьогодні я хочу запропонувати суп з незвичайними галушками. Так їх готують в Німеччині. Тісто тут традиційне...
Гуляш з курки з грибами
смачне, ароматне і ніжне блюдо. Воно варте того, щоб зайняти почесне місце на святковому столі. опис приготування: Гуляш з курки з грибами, приготований за цим рецептом — це щось! Це так смачно, що навіть слів не вистачає, щоб описати відчуття від смаку страви. Ніжне і соковите м'ясо, шматочки...
Листкова самса з куркою
Проста і смачна самса з начинкою з курки. Готувати її дуже швидко і легко. м'яке, розсипчасте листкове тісто буде до душі навіть самим вибагливим гурманам! опис приготування: Подавати самсу можна зі свіжою зеленню. Перед подачею можна посипати білим або чорним кунжутом. Якщо не хочете щоб начи...
Гороховий суп «осінній»
Буквально відкриттям для мене став гороховий суп. зізнатися, у мене раніше в будинку навіть гороху не було, але після першого приготування цього супу горох зайняв почесне місце на полиці з крупами. опис приготування: рецепт, як приготувати гороховий суп "; Осінній ";, мені підкинула моя подруг...
Гриби на мангалі
У розпал теплих днів дуже хочеться вибратися на природу і приготувати страву на грилі. Якщо ви любите гриби і хочете дізнатися, як приготувати гриби на грилі, тоді уважно дотримуйтесь рецептом. опис приготування: Запевнюю вас, ці гриби стануть вашими улюбленими. Ідеальний рецепт маринаду прост...
Печериці в паніровці
Печериці в паніровці готуються просто. Їх можна запропонувати як закуску або на гарнір до м'яса або курки. Якщо ви не боїтеся зайвих калорій, то це — дуже смачне хрустке ласощі! опис приготування: Печериці в паніровці — досить смачна закуска, потрібно тільки обов'язково купити гриби відмінної...
Шведські фрикадельки 2
Рецепт приготування шведських фрикадельок, які будуть готові вже через 40 хвилин. Традиційно ці фрикадельки подаються із солодко-терпким брусничним варенням. опис приготування: Розігріти духовку до 245 градусів. У великій мисці змішайте яловичину, свинину, панірувальні сухарі, 1 2 склянки моло...
Суп із заморожених грибів
Ви любитель грибних страв? Значить у вас в морозилці повинні бути запасені з осені дари лісу. Так давайте ж приготуємо суп із заморожених грибів, шалено ароматний, поживний і дуже смачний. опис приготування: У моїй родині всі люблять страви з грибів або з їх додаванням. Тому ми їх солимо, суша...
Суп з печериць в мультиварці
Сирний суп з печериць — то, що потрібно для швидкого ланчу або легкого вечері. Ну, а мультиварка допоможе в приготуванні. Читайте рецепт супу з шампіньйонів в мультиварці з фото — стане в нагоді! опис приготування: Хочу поділитися з вами рецептом приготування супу з шампіньйонів в мультиварці....
Горохова каша в горщику
розповідаю, як приготувати горохову кашу в горщику — споконвіку російське, смачне, ситне і корисне блюдо! опис приготування: Не секрет, що в горщиках їжа виходить особливо смачною, але каші, приготовані таким чином, це взагалі щось незвичайне — пишні, ароматні, розваристої! Горохова каша не ви...
Холодець зі свинячих ніжок і курки
Апетитний і наваристий холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах — відмінний варіант святкової закуски. Не полінуйтеся витратити час на кухні, щоб отримати неймовірний результат. опис приготування: 1. Насамперед очистите як слід і промийте свинячі ніжки. 2. вимийте курку, розріжте, ...
Філе мінтая
філе, приготоване в два етапи. спочатку обсмажують, потім запікається з овочами. Це подвійне приготування дасть вам рибу, яка злегка хрустка зовні і м'яка в середині. кількість порцій: 4 цибулини— 4 штуки вершкове масло— 2 Ст. ложки шматочки бекону— 150 грам горох— 100 грам морква— 2 штуки риб...