Рецепт Ган

Рецепт Ган
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 15 хв.
Ганаш - це крем на шоколаді, вершках і вершковому маслі, який використовується в кондитерській справі для прикраси тортів, тістечок та інших десертів. рецепт, як приготувати ганаш, простий і швидкий.

опис приготування:

Приготувати ганаш простіше, ніж зварити шоколадну глазур, і це не жарт. Вам знадобиться всього 3 інгредієнта: шоколад, вершки і вершкове масло. За бажанням можна також додати трохи цукрової пудри і ароматизатори, але це вже на любителя. Залежно від призначення ганаш можна приготувати різної густоти, від пастоподібної маси до рідкої. Я сьогодні розповім, як приготувати ганаш не дуже густий і не дуже рідкий. Таким зручно покривати тістечка і торти, змащувати печиво.

  • шоколад чорний— 100 грам
  • Цукрова пудра— 30 грам
  • Вершкове масло— 30 грам
  • вершки— 100 мілілітрів(33%)
ган - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Якщо ви візьмете вершки меншої жирності, то тоді використовуйте меншу їх кількість, приблизно 80 мл, щоб ганаш не вдався дуже рідким.

ган - фото крок 2 Для початку змішайте вершки з цукровою пудрою і нагрійте на водяній бані. Зверніть увагу: вершки ні в якому разі не повинні кипіти.

ган - фото крок 3 Поки прогріваються вершки, шоколад порубати ножем якомога дрібніше. Можна також натерти на тертці або подрібнити в кухонному комбайні.

ган - фото крок 4 До розігрітим вершкам додайте шоколад, інтенсивно перемішайте, поки шоколад повністю не розтопиться.

ган - фото крок 5 Тепер саме час додати вершкове масло. Його теж перемішайте.

ган - фото крок 6 Ганаш можна використовувати відразу, а можна поставити в холодильник і використовувати для покриття десертів через деякий час. За необхідності розтопіть його знову на водяній бані.

ган - фото крок 7 як вид, крем відразу ж став прям глянцевим, дуже красивим, м'яким. Навіть не хочеться їм нічого покривати, з'їсти б його просто так ложкою. А чому б і ні? подивіться, як це смачно!!!

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Пряний обліпиховий напій

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...