Рецепт Шведські фрикадельки 2
Рецепт приготування шведських фрикадельок, які будуть готові вже через 40 хвилин. Традиційно ці фрикадельки подаються із солодко-терпким брусничним варенням.
опис приготування:
Розігріти духовку до 245 градусів.
У великій мисці змішайте яловичину, свинину, панірувальні сухарі, 1 2 склянки молока, яйця, часник, 1 столову ложку солі, 1/2 чайної ложки перцю і запашний перець.
виліпити 48 фрикадельок. Викласти фрикадельки в духовку на папір для випікання. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 10 до 12 хвилин.
Тим часом зробити соус. У середній каструлі розтопити масло на середньому вогні. Додати борошно, готувати, помішуючи, 1 хвилину (не дати темніти). Поступово додати молоко і бульйон, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, поки соус не загусне, від 2 до 3 хвилин.
Подавати фрикадельки з соусом, прикрасивши зеленню петрушки.
- яловичого фаршу— 450 грам
- свинини— 450 грам
- великих яйця— 2 штуки
- зубчики часнику, подрібнених— 2 штуки
- сіль і мелений перець— 1,5 чайних ложки
- меленого запашного перцю— 1/4 чайних ложки
- масла— 3 Ст. ложки
- борошна— 1/3 склянки
- петрушка для прикраси— 1 частина
У великій мисці змішайте яловичину, свинину, панірувальні сухарі, 1 2 склянки молока, яйця, часник, 1 столову ложку солі, 1/2 чайної ложки перцю і запашний перець.
виліпити 48 фрикадельок. Викласти фрикадельки в духовку на папір для випікання. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 10 до 12 хвилин.
Тим часом зробити соус. У середній каструлі розтопити масло на середньому вогні. Додати борошно, готувати, помішуючи, 1 хвилину (не дати темніти). Поступово додати молоко і бульйон, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, поки соус не загусне, від 2 до 3 хвилин.
Подавати фрикадельки з соусом, прикрасивши зеленню петрушки.
Подібні рецепти
Запечена молода кукурудза
Традиційне ласощі з казкової північної країни. подивіться, як приготувати шведські шоколадні кульки в моєму рецепті. Таке ласощі дуже люблять як дорослі, так і діти. опис приготування: Дуже легкі такі домашні цукерки, готувати їх можна не тільки з кокосовою стружкою, але, наприклад, з посипанн...
Фрикадельки з яловичого фаршу
Фрикадельки - всіма улюблене блюдо. І на сьогоднішній день є безліч рецептів, які служать доказом цієї любові. Я ж віддаю перевагу фрикадельки з яловичого фаршу в томатному соусі. опис приготування: готуємо фарш, з нього ліпимо фрикадельки, потім тушкуємо в соусі з овочів. Подаємо з пастою або...
Фрикадельки для супу
Суп з фрикадельками - це легкий, смачний бульйон з м'ясними кульками. Мені подобається рецепт, як приготувати фрикадельки для супу. Їх можна зберігати в морозилці, а потім швидко приготувати першу страву. опис приготування: Я найчастіше готую фрикадельки з свинячого фаршу. Він досить жирний, т...
Фрикадельки з минтая
Якщо запечена або смажена біла риба вам здається занадто нудним, зверніть увагу на цей простий і вельми цікавий варіант, як приготувати фрикадельки з минтая. Нескладно й смачно! опис приготування: Такі рибні фрикадельки з задоволенням їдять не тільки дорослі, але і дітки. вони м'які, соковиті ...
Фрикадельки з нуту в томатному соусі
Якщо ви скажете, що в цих фрикадельках немає ні грама м'яса, запевняю вас - ніхто не повірить. Цікава варіація на тему відомого страви, як приготувати фрикадельки з нуту в томатному соусі. опис приготування: За виглядом нагадує блюдо з італійської кухні. Подавайте такі фрикадельки з соусом і п...