Рецепти muscleman.com.ua

Фрикадельки з фаршу з підливою

Фрикадельки з фаршу з підливою

Як приготувати фрикадельки з фаршу з підливою? З цим рецептом ви досить швидко навчитеся готувати відмінне основне блюдо як для повсякденної кухні, так і для святкового столу. опис приготування: Ідеальним поєднанням для домашньої вечері стануть фрикадельки з пастою або звичайним картопляним пю...

Солодкий картопля з кокосом, гранатом и лаймом

Солодкий картопля з кокосом, гранатом и лаймом

Додайте тропічний аромат солодкого картоплі за допомогою кокосової стружки, зерен граната і скибочок лайма. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Рівномірно впорядкувати солодка картопля на деку, проколоти виделкою і випікати в духовці до м'якості, близько 45 хвилин. Дати карто...

Соус до лангустів

Соус до лангустів

вишуканий делікатес, який припаде до смаку любителям морепродуктів. цікавий рецепт, як приготувати соус до лангусти в домашніх умовах. Блюдо виходить дуже смачне. пробуйте! опис приготування: Поєднання морепродуктів з лимоном є класичним, він ідеально підкреслює і відтіняє смак. Лангусти можна...

Шурпа по-таджицькому

Шурпа по-таджицькому

Шурпа по-таджицькому готується на природі, можна готувати в казані або в відрі. Суп виходить наваристим, адже вариться з баранини з додаванням безлічі овочів і ароматними спеціями! опис приготування: Це класичний рецепт приготування шурпи по-таджицькому. Шурпа варилася на багатті, замість каза...

Гаджар Pwlaw

Начинка для рулету з шинки

Гаджар Пулау - це популярне індійське блюдо з рису, воістину гідне найдорожчих ресторанів! На перший погляд це звичайний плов, але після першої ложки ви зрозумієте, що це абсолютно інше блюдо. опис приготування: Гаджар Пулау стане фаворитом будь-якого столу: тут золотистий підсмажений рис з яс...

Суп-пюре з лісових грибів з грінками

Суп-пюре з лісових грибів з грінками

На вулиці осінь і саме час піти в ліс на «тиху» полювання. А з видобутку ми приготуємо дуже ніжний і ароматний суп-пюре, який доповнимо хрусткими і гострими греночкамі. Пригощайтеся! опис приготування: Для цього супу підійдуть будь-які їстівні і не червиві гриби. Картоплі можете додати більше ...

Суп з помідорів

Суп з помідорів

Ще один корисний спосіб використання томатів. розповідаю вам, як приготувати суп з помідорів. Подаю його гарячим з грінками з білого хліба. смачний, цікавий і легкий супчик для всієї родини. опис приготування: Помідори вибирайте соковиті і стиглі, тоді і суп вийде насичений, смачний. Чи не вик...

Спагеті з сиром і салатом

Спагеті з сиром і салатом

Рецепт приготування спагетті з сиром горгонзола, цибулею і салатом ескаріол. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Відварити спагетті до готовності, згідно з інструкцією на упаковці, злити воду і повернути макарони в каструлю. Тим часом нагріти 2 столові лож...

Шпротний салат

Шпротний салат

Просте у виконанні, яскраве, смачне і ситне блюдо. Цей салат цілком підійде не тільки для сімейної вечері, але і прикрасить собою святковий стіл. Інгредієнти недорогі і цілком доступні. опис приготування: У кожного з вас була така ситуація: відкриваєш баночку зі шпротами, а там не цілі красиві...

Сметанний соус

Сметанний соус

Рецепт приготування соусу зі сметани, борошна і вершкового масла. опис приготування: Сметанний соус добре поєднується з грибними, м'ясними, овочевими та рибними стравами. При бажанні в соус можна додати подрібнену зелень кропу або петрушки. приготування: Розігріти вершкове масло в сковороді. Д...

Гречка з вешенками

Гречка з вешенками

Гречка з вешенками - це просте блюдо, яке відноситься більше до повсякденної їжі. Але це - відмінний гарнір, який підходить до будь-якого виду м'яса і птиці. просто, ситно, смачно - ось його опис. опис приготування: Щоб дізнатися, як приготувати гречку з вешенками, досить просто прочитати цей ...

Гриби консервовані

Гриби консервовані

консервовані гриби — чудова закуска в будь-який час року, до будь-якого свята. Хрусткі мариновані грибочки підійдуть до гарячого, відварного картоплі, м'ясних і рибних страв. опис приготування: Готуються мариновані гриби просто. У мене сьогодні печериці. Але якщо у вас лісові гриби, то пам'ята...

Солянка в мультиварці ковбасна

Солянка в мультиварці ковбасна

Хочете приготувати смачний і ситний супчик на обід, швидко і без зайвих зусиль? Зробіть з нами солянку в мультиварці з ковбасою! Ароматна і ситна вона буде до столу під час обіду або вечері. опис приготування: насичений смак, завдяки всебічному нагріванню вашого супчика в процесі приготування,...

Смородиновий кекс

Смородиновий кекс

Простий смородиновий кекс з додавання шоколаду — чудова домашня випічка, яка підійде на кожен день або навіть на святковий стіл. Кекс виходить дуже ніжним і ароматним. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо смородиновий кекс в домашніх умовах. Насамперед перебираємо і промиваємо ягоди. Далі ...

Глазур з білого шоколаду

Глазур з білого шоколаду

смачна, солодка, ніжна і повітряна глазур. Нею дуже добре і дуже зручно покривати і торти, і тістечка, і печива, і цукерки. Рецепт приготування цієї глазурі дуже і дуже простий. опис приготування: Щоб випічка придбала красивий і святковий вигляд, її потрібно прикрасити. В цьому випадку вам зна...

Греческий пирог с тыквой

Греческий пирог с тыквой

Перед вами простой рецепт греческого пирога с тыквой, і я вам з радістю розповім, как его надо готовить. У меня тесто было готовое, да и тыквенное пюре я купила, так что управилась за полчаса! опис приготування: Перед вами простой рецепт греческого пирога с тыквой. Это очень нежная и вкусная в...

Грибна солянка пісна

Грибна солянка пісна

Солянка може бути не тільки рибної або м'ясної. Дуже смачною виходить грибна солянка, до того ж, вона пісна. Значить вона цілком підходить вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту. вийде смачно! опис приготування: За що я люблю цей суп, так це за те, що грибна солянка вариться дуже швидко і...

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи — моя фірмова страва, якому мене навчив професійний кухар-вірменин. Баклажани виходять просто чудовими — пальчики оближеш! опис приготування: Фаршировані баклажани по-вірменськи — блюдо практично ідеальне. Судіть самі. По перше, готується воно швидко — всі п...

Гранатове желе

Гранатове желе

Рецепт приготування легкого і корисного желе з гранатового і журавлинного соку. При бажанні можна додати в желе дрібно нарізані шматочки фруктів. опис приготування: У маленькій каструлі залити желатин 1 склянкою холодної води, дати постояти 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин н...

Печериці з вершками

Печериці з вершками

Доповнити улюблений гарнір на обід або вечерю хочу запропонувати неймовірно ніжними, соковитими і насиченими грибочками, тушкованими з цибулею і вершками. Дуже рекомендую запам'ятати цей простий рецепт. опис приготування: Хотілося б зазначити, що є кілька варіантів, як приготувати шампіньйони ...