Рецепт Суп з фрикадельками на курячому бульйоні
наваристий, смачний і ситний суп, доповнений соковитими м'ясними фрикадельками, - це відмінне рішення для сімейного обіду. Блюдо сподобається навіть самим маленьким вередунам і стане одним з улюблених.
опис приготування:
Суп на обід - негласне правило, але не завжди і дорослі, і діти хочуть їсти першим. Проте суп з фрикадельками любимо дуже багатьма, і рецептів його велика кількість. Я пропоную простий рецепт приготування супу з фрикадельками на курячому бульйоні. наваристий, ситний суп на курячому бульйоні з ніжними фрикадельками обов'язково сподобається і дітям, і, звичайно ж, дорослим. Як приготувати суп з фрикадельками на курячому бульйоні, доступно і просто розповідаю в цьому рецепті.
- курячі стегна— 6 штук
- Картопля— 5-6 штук
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- стебло селери— 1 штука
- помідор— 1 штука
- Солодкий перець— 2 штуки(зелений і червоний)
- сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
- Чорний мелений перець— 1 щіпка(за смаком)
- Дрібна локшина— 2-3 Ст. ложок
- зелень— 1 пучок
- Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
У цей час ми почистимо і дрібно нарізаємо цибулю, чистий і очищений від насіння перець наріжемо смужками, помідор без шкірки нарізаємо кубиками, а морквину і селеру - кружальцями.
Приносимо фарш з холоду, робимо з нього невеликі фрикадельки.
Проціджуємо зварений бульйон, даємо йому закипіти. Відправляємо фрикадельки в киплячий підсолений бульйон, варимо їх хвилин 5.
Готові фрикадельки необхідно дістати з каструлі і залишити в закритому посуді. Готовий курячий бульйон залишимо на самому маленькому вогні.
Очищену картоплю нарізаємо брусочками і відправляємо в курячий бульйон. Туди ж додаємо дрібну локшину.
Тим часом на розігріту сковороду з рослинним маслом додамо лук і морква, пожарим їх хвилин 5, помішуючи.
Потім додаємо порізаний помідор і спеції (чорний мелений перець), тушкуємо ще хвилинки 3.
Відправляємо вміст сковороди в бульйон, туди ж - селера і солодкий перець. Через кілька хвилин додамо фрикадельки. Варимо на маленькому вогні хвилин 5, але треба, щоб суп не кипів, а тихенько булькотів. Додаємо порізану дрібно зелень, даємо настоятися хвилин 10.
Подібні рецепти
Гороховий суп на курячому бульйоні
Дуже незвичайний квасолевий суп з овочами, приготований на основі наваристого курячого бульйону. Овочі в супі дуже гармонійно поєднуються, створюючи прекрасну смакову гармонію. Рекомендую на обід! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування квасоляного супу на курячому буль...
Суп грибний на курячому бульйоні
Люблю я грибні супи. А якщо хочу приготувати їх швидко, беру шампіньйони. Цей ніжний суп-пюре з печериць готується всього півгодини, але до смаку не поступиться ресторанного страви. Супчик дуже ситний! опис приготування: Перед подачею в суп можна додати гілочку кропу, жменю сухариків, насіння ...
Суп з білих грибів на курячому бульйоні
Ваш суп з білих грибів вийде набагато смачніше, ситніше і ароматний, якщо зварити його не в простій воді, а на курячому бульйоні, тому пропоную так і зробити, а ось і відповідний рецепт для вас. опис приготування: Я думаю, всі погодяться з тим, що самий ароматний, смачний і наваристий суп вихо...
Суп з щавлю на курячому бульйоні
Обожнюю супи зі свіжої зелені і молодих овочів. Це мій заряд бадьорості на весь день! Суп з щавлю на курячому бульйоні завжди виходить смачним, легким, ситним і корисним. Готуйте на здоров'я! опис приготування: Використовуйте молоде листя щавлю. У старих листках накопичується зайва щавлева кис...
Суп з пшеничного крупою на курячому бульйоні
Урізноманітнити свій раціон дуже просто, це можна зробити за допомогою перших страв. Суп з пшеничного крупою на курячому бульйоні - відмінна альтернатива макаронних виробів, рису, вівсянці або гречці. опис приготування: Пшенична крупа - дуже корисний продукт. У ній дуже багато клітковини, яка ...