Рецепт Фаршировані баклажани по-вірменськи

Рецепт Фаршировані баклажани по-вірменськи
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Фаршировані баклажани по-вірменськи — моя фірмова страва, якому мене навчив професійний кухар-вірменин. Баклажани виходять просто чудовими — пальчики оближеш!

опис приготування:

Фаршировані баклажани по-вірменськи — блюдо практично ідеальне. Судіть самі. По перше, готується воно швидко — всі приготування, від початку готування до готового блюдо, займає не більше години. По-друге, блюдо готується з усього декількох доступних інгредієнтів — не потрібно бігати по магазину зі списком, щоб нічого не забути. По-третє, блюдо готується досить просто — ніяких складних кулінарних операцій і процедур, все просто і зрозуміло. І, нарешті, по-четверте — воно нереально смачне Таких смачних баклажанів не їв ніколи.

Так що рекомендую вам взяти на озброєння цей рецепт.

Смачного!


  • баклажани— 1 кілограм
  • фарш яловичий— 500 грам
  • перець свіжий— 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • сіль— — За смаком
  • зелень— — За смаком
Фаршировані баклажани по-вірменськи - фото крок 1 цибуля чистий, баклажаны и перцы моем.

Фаршировані баклажани по-вірменськи - фото крок 2 Чистим баклажаны так, як показано на фото.

Фаршировані баклажани по-вірменськи - фото крок 3 Обжариваем перцы и баклажаны целиком до мягкости.

Фаршировані баклажани по-вірменськи - фото крок 4 Одночасно при цьому, в другой сковороде тушим лук и фарш. тушкуємо хвилин 15 на середньому вогні, в конце солим и перчим по вкусу.

Фаршировані баклажани по-вірменськи - фото крок 5 Вторую луковицу мелко нарезаем и обжариваем в сливочном масле до прозрачности.

Фаршировані баклажани по-вірменськи - фото крок 6 Затем добавляем к луку томатную пасту и зелень. перемішуємо, tusim 2-3 хвилини — і знімаємо з вогню.

Фаршировані баклажани по-вірменськи - фото крок 7 Обжаренные баклажаны надрезаем вдоль, делая эдакий кармашек.

Фаршировані баклажани по-вірменськи - фото крок 8 Фаршируем баклажаны фаршем, обжаренным с луком.

Фаршировані баклажани по-вірменськи - фото крок 9 Выкладываем фаршированные баклажаны в форму для запекания, кладем туда же обжаренные перцы, заливаем все томатной пастой с луком и зеленью — і в духовку. запікаємо 20 хвилин при 180 градусах.

Фаршировані баклажани по-вірменськи - фото крок 10 Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані баклажани з беконом

Лаваш з сиром, і сьомгою, і зеленню

Рецепт приготування закуски з баклажанів і бекону. кількість порцій: 2 баклажан— 1 штука тертий сир— 1 Склянка крем— 1/2 склянки скибочки бекону— 6 штук Зелена цибуля— 1 штука складові: Відріжте стебло баклажана, наріжте навпіл. Візьміть одну половину баклажана, зробіть 3 надрізу і п...

Фаршировані баклажани з морквою і капустою

Фаршировані баклажани з морквою і капустою

Ділюся рецептом дуже смачної закуски з фаршированих баклажанів з морквою і капустою. Приготування займе пару днів, але результат того вартий! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати фаршировані баклажани з морквою і капустою. Зберігайте такі баклажани в холодильнику, в р...

Фаршировані баклажани в духовці

Фаршировані баклажани в духовці

Хочете приготувати смачну закуску на стіл? Тоді вам сюди! Сьогодні я розповім, як приготувати фаршировані баклажани в духовці. Цей рецепт вже точно потрапить в список ваших фаворитів. опис приготування: Таке блюдо стане справжньою окрасою будь-якого столу, як святкового, так і повсякденного. Б...

Фаршировані баклажани

Фаршировані баклажани

Дуже ароматні й соковиті баклажани зі смачною начинкою з помідорів, цибулі та часнику. Готуються в духовці, запечіть під хрусткою сирною скоринкою. Ідеально підійдуть для обіду або легкої вечері. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування фаршированих баклажанів. З бакла...

Фаршировані мариновані баклажани

Фаршировані мариновані баклажани

Ця страва без жодних сумнівів, стане прикрасою вашого святкового столу або домашньої вечері! Неймовірно красиві в розрізі фаршировані мариновані баклажани легко приготувати! опис приготування: Ця страва дуже добре підходить для легкого і корисного вечері, так як баклажани за цим рецептом не по...