Рецепт Печериці з вершками

Рецепт Печериці з вершками
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 30 хв.
Доповнити улюблений гарнір на обід або вечерю хочу запропонувати неймовірно ніжними, соковитими і насиченими грибочками, тушкованими з цибулею і вершками. Дуже рекомендую запам'ятати цей простий рецепт.

опис приготування:

Хотілося б зазначити, що є кілька варіантів, як приготувати шампіньйони з вершками. перший — це густий соус, який можна подавати як доповнення до основних страв, наприклад. другий — це підлива, яка відмінно доповнить ваш улюблений гарнір. Ви можете вибрати той, що вам більше до душі.

Також перед подачею грибочки можна присипати свіжою зеленню.

  • печериці— 500 грам
  • цибулина— 2 штуки
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • вершки— 2 склянки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Печериці з вершками - фото крок 1 1. На сковороді з високими бортиками розігрійте трохи рослинного масла. Очистіть і подрібніть цибулю, викладіть його на сковороду і обсмажте до прозорості.

Печериці з вершками - фото крок 2 2. А тим часом вимийте, обсушити і наріжте гриби.

Печериці з вершками - фото крок 3 3. Викладіть печериці до цибулі, посоліть трохи і поперчіть за смаком. На середньому вогні, помішуючи, смажте хвилин 7-10.

Печериці з вершками - фото крок 4 4. За цей час повинна випаруватися основна рідина.

Печериці з вершками - фото крок 5 5. В окремому сотейнику паралельно розтопіть вершкове масло.

Печериці з вершками - фото крок 6 6. Всипте борошно і, постійно помішуючи, підсмажте її до золотистого кольору.

Печериці з вершками - фото крок 7 7. Після вилийте вершки і перекладіть в сотейник грибочки.

Печериці з вершками - фото крок 8 8. Додайте трохи солі за смаком, при бажанні всипте улюблені спеції. Залиште нудитися хвилин на 10, щоб соус Уваров.

Подібні рецепти

Еклери «Полуниця з вершками»

Гриби печериці смажені

чудові еклери! ніжні, дуже полуничні та ароматні. Ніжне заварне тісто і повітряний крем… Насолода в кожному шматочку! опис приготування: Уявляю класику жанру — поєднання ароматної полуниці і ніжних вершків. Класичне заварне тісто наповніть повітряним полуничним кремом і всіх дегустують буде не...

Грибна підлива з вершками

Грибна підлива з вершками

Грибний соус виходить таким смачним, що його навіть з хлібом можна їсти, просто так, без гарніру. Готуйте і насолоджуйтеся, вершково-грибний соус до вашої уваги! опис приготування: Гриби і цибулю наріжте і обсмажте, потім додайте спеції, вершки і гарненько протушкувати. Свіжі білі групи— 100...

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант. опис приготування: Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рец...

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...

Грибний соус з печериць з вершками

Грибний соус з печериць з вершками

Для приготування грибного соусу з печериць з вершками не потрібні особливі продукти. Блюдо легко готується господинею без особливих кулінарних здібностей за невеликий проміжок часу. опис приготування: Грибний соус з печериць з вершками може бути прекрасним доповненням до основної страви на свя...