Рецепт Глазур з білого шоколаду
смачна, солодка, ніжна і повітряна глазур. Нею дуже добре і дуже зручно покривати і торти, і тістечка, і печива, і цукерки. Рецепт приготування цієї глазурі дуже і дуже простий.
опис приготування:
Щоб випічка придбала красивий і святковий вигляд, її потрібно прикрасити. В цьому випадку вам знадобиться глазур. Глазур з білого шоколаду, приготована за цим рецептом, виходить легкої і гладкою. Вона прекрасно підходить для прикраси тортів, кексів і тістечок. Додаючи в білу глазур барвники, ви отримаєте можливість яскраво прикрасити свою випічку
- Білий шоколад— 160-200 грам
- вершки— 100 мілілітрів(не нижче 33%)
- Вершкове масло— 50 грам
Подрібнюємо шоколад в крихту, викладаємо її в миску.
Вершки доводимо до кипіння, заливаємо ними шоколад. Розмішуємо-збиваємо до повного розчинення шоколаду.
Додаємо м'яке вершкове масло, знову збиваємо-розмішуємо до однорідності. Поставимо в холодильник хвилин на 10-15.
І потім глазур'ю можна заливати торти, тістечка.
Подібні рецепти
Ганаш з білого шоколаду
Безсумнівно один з найкращих десертів - це домашня випічка. Мало хто відмовиться від шматочка торта з шоколаду покритого шоколадною глазур'ю. сьогодні розповім, як приготувати глазур в домашніх умовах. опис приготування: Приготувати глазур досить просто, основні інгредієнти - шоколад і масло. ...
Шоколадна глазур з шоколаду і масла
Шоколадна глазур з шоколаду і масла обов'язково вам стане в нагоді, якщо ви вирішили приготувати торт або тістечка. Це відмінна можливість прикрасити ваше кулінарний витвір і зробити його смачніше. опис приготування: 1. Поламайте шоколад на дрібні шматочки руками і покладіть в миску. 2. Постав...
Спіральки з шоколаду (майстер клас)
Декорування десертів - це справжнє мистецтво. Поки не спробуєш, не зрозуміло, наскільки це складно або просто. Хочу розповісти вам, як приготувати спіральки з шоколаду в домашніх умовах. опис приготування: Шоколадні спіральки можна готувати з будь-якого шоколаду, але, судячи з мого досвіду, оп...
Фісташковий торт з марципаном і шоколадною глазур'ю
Рецепт приготування тришарового торта з фісташками, марципаном і шоколадною глазур'ю. Цей приголомшливий торт з марципановими трояндами, стане прикрасою вашого торжества. кількість порцій: 8 цукор— 1 2/3 склянки мука— 2 склянки розпушувач— 1 Ст. ложка сіль— 1/2 чайних ложки вершкове масло— 2...
Глазур для імбирних пряників без яєць
Цей рецепт глазурі для імбирних пряників підійде не тільки для пряників, але і для покриття кексів, пасок. Він простий до геніальності, виходить завжди і у всіх, не обсипається. опис приготування: Якщо хочете покрити свою випічку цукровою глазур'ю, приготовлену без яєць, то ось вам рецепт глаз...