Рецепт Глазур з білого шоколаду

Рецепт Глазур з білого шоколаду
Кількість порцій: 1 Час приготування: 20 хв.
смачна, солодка, ніжна і повітряна глазур. Нею дуже добре і дуже зручно покривати і торти, і тістечка, і печива, і цукерки. Рецепт приготування цієї глазурі дуже і дуже простий.

опис приготування:

Щоб випічка придбала красивий і святковий вигляд, її потрібно прикрасити. В цьому випадку вам знадобиться глазур. Глазур з білого шоколаду, приготована за цим рецептом, виходить легкої і гладкою. Вона прекрасно підходить для прикраси тортів, кексів і тістечок. Додаючи в білу глазур барвники, ви отримаєте можливість яскраво прикрасити свою випічку

  • Білий шоколад— 160-200 грам
  • вершки— 100 мілілітрів(не нижче 33%)
  • Вершкове масло— 50 грам
Глазур з білого шоколаду - фото крок 1 підготуємо продукти. Шоколад можна брати пористий або звичайний, але перевірений!

Глазур з білого шоколаду - фото крок 2 Подрібнюємо шоколад в крихту, викладаємо її в миску.

Глазур з білого шоколаду - фото крок 3 Вершки доводимо до кипіння, заливаємо ними шоколад. Розмішуємо-збиваємо до повного розчинення шоколаду.

Глазур з білого шоколаду - фото крок 4 Додаємо м'яке вершкове масло, знову збиваємо-розмішуємо до однорідності. Поставимо в холодильник хвилин на 10-15.

Глазур з білого шоколаду - фото крок 5 І потім глазур'ю можна заливати торти, тістечка.

Подібні рецепти

Шоколадна глазур для торта з шоколаду

Ганаш з білого шоколаду

Безсумнівно один з найкращих десертів - це домашня випічка. Мало хто відмовиться від шматочка торта з шоколаду покритого шоколадною глазур'ю. сьогодні розповім, як приготувати глазур в домашніх умовах. опис приготування: Приготувати глазур досить просто, основні інгредієнти - шоколад і масло. ...

Шоколадна глазур з шоколаду і масла

Шоколадна глазур з шоколаду і масла

Шоколадна глазур з шоколаду і масла обов'язково вам стане в нагоді, якщо ви вирішили приготувати торт або тістечка. Це відмінна можливість прикрасити ваше кулінарний витвір і зробити його смачніше. опис приготування: 1. Поламайте шоколад на дрібні шматочки руками і покладіть в миску. 2. Постав...

Спіральки з шоколаду (майстер клас)

Спіральки з шоколаду (майстер клас)

Декорування десертів - це справжнє мистецтво. Поки не спробуєш, не зрозуміло, наскільки це складно або просто. Хочу розповісти вам, як приготувати спіральки з шоколаду в домашніх умовах. опис приготування: Шоколадні спіральки можна готувати з будь-якого шоколаду, але, судячи з мого досвіду, оп...

Фісташковий торт з марципаном і шоколадною глазур'ю

Фісташковий торт з марципаном і шоколадною глазур'ю

Рецепт приготування тришарового торта з фісташками, марципаном і шоколадною глазур'ю. Цей приголомшливий торт з марципановими трояндами, стане прикрасою вашого торжества. кількість порцій: 8 цукор— 1 2/3  склянки мука— 2 склянки розпушувач— 1 Ст. ложка сіль— 1/2  чайних ложки вершкове масло— 2...

Глазур для імбирних пряників без яєць

Глазур для імбирних пряників без яєць

Цей рецепт глазурі для імбирних пряників підійде не тільки для пряників, але і для покриття кексів, пасок. Він простий до геніальності, виходить завжди і у всіх, не обсипається. опис приготування: Якщо хочете покрити свою випічку цукровою глазур'ю, приготовлену без яєць, то ось вам рецепт глаз...