Рецепт Гриби консервовані

Рецепт Гриби консервовані
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв.
консервовані гриби — чудова закуска в будь-який час року, до будь-якого свята. Хрусткі мариновані грибочки підійдуть до гарячого, відварного картоплі, м'ясних і рибних страв.

опис приготування:

Готуються мариновані гриби просто. У мене сьогодні печериці. Але якщо у вас лісові гриби, то пам'ятайте, що багато хто з них потрібно досить довго вимочувати, чистити і варити не менше 30-40 хвилин. Після добре промити водою і тільки потім маринувати. З печерицями, вирощеними в промислових умовах все набагато простіше.

  • печериці— 500 грам
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • цукор— 0,5 Ст. ложки
  • вода— 0,5 L
  • оцет 9%  — 2 Ст. ложки
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Перець чорний горошком— 5-6 штук
  • часник— 2 зубчики
гриби консервовані - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти для приготування консервованих грибів.

гриби консервовані - фото крок 2 Печериці очистіть і промийте. Великі гриби розріжте на дві частини. Дрібні і середні можна не різати. У процесі варіння вони стануть набагато менше.

гриби консервовані - фото крок 3 Викладіть в каструлю печериці.

гриби консервовані - фото крок 4 Залийте гриби водою і поставте на плиту. Доведіть до кипіння і варіть печериці 10 хвилин. Після воду злийте.

гриби консервовані - фото крок 5 Приготуйте маринад. У миску або тарілку викладіть сіль, цукор, чорний перець горошком і лавровий лист.

гриби консервовані - фото крок 6 наливати 0,5 літра окропу, оцет і перемішайте.

гриби консервовані - фото крок 7 У чисту, стерилизованную банку выложите зубчики чеснока.

гриби консервовані - фото крок 8 Залийте гриби гарячим маринадом.

гриби консервовані - фото крок 9 Засукайте банку кришкою або щільно закрийте, як в моєму випадку. Загорніть банку ковдрою, переверніть верх дном і тримайте так до повного охолодження. Зберігайте в прохолодному місці.

гриби консервовані - фото крок 10 Смачного!

Подібні рецепти

Зливи консервовані

Консервовані смажені лисички

Щоб урізноманітнити зимові заготовки, приготуйте запас консервовані сливи. Вийде смачно і незвично. опис приготування: Минув той час, коли фрукти заготовляли на зиму в цілому вигляді. Раніше наші бабусі консервували яблука, груші і сливи, а взимку їли таке частування з великим задоволенням. За...

Печериці консервовані

Печериці консервовані

Якщо ви знаєте, як консервувати печериці, то вам дуже пощастило - це незамінна домашня заготовка, яка здатна істотно заощадити сімейний бюджет і урізноманітнити зимове меню. А якщо не знаєте - ласкаво просимо, я розповім!;) опис приготування: Справді, магазинні печериці в банках обходяться зна...

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...

Фаршировані гриби з сиром Брі

Фаршировані гриби з сиром Брі

Рецепт приготування святкової страви. Французька закуска у вигляді фаршированих сиром грибів. кількість порцій: 2 часник— 5 зубчиків гриби— 10+ штук вершкове масло— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) сир Брі— 1 штука перше, що потрібно зробити це дуже дрібно порізати часник. Нарізаємо ...

Фаршировані гриби в мультиварці

Фаршировані гриби в мультиварці

фаршировані гриби — страва, яке завжди виглядає дуже святково, та до того ж воно ще й дуже смачне. Його можна зробити в духовці, а можна запекти і в мультиварці, адже це і легко, і швидко. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированих грибів в мультиварці, адже печериці ...