Рецепт Смородиновий кекс

Рецепт Смородиновий кекс
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Простий смородиновий кекс з додавання шоколаду — чудова домашня випічка, яка підійде на кожен день або навіть на святковий стіл. Кекс виходить дуже ніжним і ароматним. Спробуйте!

опис приготування:

Приготуємо смородиновий кекс в домашніх умовах. Насамперед перебираємо і промиваємо ягоди. Далі готуємо тісто: розтопіть шоколад з маслом, додайте сметану і лікер. Яйця збийте з цукром в міцну піну, влийте шоколадну масу. Продовжуйте збивати до однорідності. Форму для випічки змастіть маслом і влийте в неї тісто, сверху вдавите смородину. Випікайте кекс в духовці приблизно 25-30 хвилин. хай щастить!

  • борошно— 80 грам
  • розпушувач— 1/2 чайних ложки
  • шоколад гіркий— 160 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • крем— 100 грам
  • яйця— 3 штуки
  • цукор— 3/4 склянки
  • лікер— 3 Ст. ложки
  • смородина— 100 грам
смородиновий кекс - фото крок 1 Ягоди ретельно перебираємо і промиваємо.

смородиновий кекс - фото крок 2 Розтопіть шоколад з маслом, додайте сметану і лікер, перемішайте. Яйця з цукром збиваємо в густу піну, потім додаємо шоколадний крем і продовжуємо збивати. Форму для випічки змащуємо маслом і викладаємо в неї тісто. Сверху засыпаем смородину, злегка вдавивши її в тісто.

смородиновий кекс - фото крок 3 Випікаємо кекс в духовці, приблизно 25-30 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Смородиновий коктейль з яйцем

Смородиновий сорбет

Цей рецепт сподобався мені своєю простотою, його навіть діти можуть зробити. опис приготування: Яйце розтерти з цукром, додати холодне молоко і чорносмородиновий сік, ретельно все перемішати і охолодити, поставивши на деякий час в холодильник. Подавати коктейль з кубиками льоду. Смачного! Чё...

Смородиновий торт

Смородиновий торт

Цей красивий багатошаровий торт готується зі смородини, вершків і шоколаду. Торт виглядає дуже ошатно і вишукано, так що рекомендую готувати його на святковий стіл. опис приготування: Приготуємо смородиновий торт в домашніх умовах. Торт складається з декількох шарів. В першу чергу потрібно спе...

Смородиновий зефір

Смородиновий зефір

Зефір можна готувати на основі різного сиропу, а його незмінними складовими є білок і цукор. Обов'язково приготуйте кондитерський мішок з насадками, щоб зефір вийшов красивим. опис приготування: барвистий, смачний і найголовніше — натуральний смородиновий зефір в домашніх умовах готується швид...

Фруктовий кекс з цільнозерновий борошна

Фруктовий кекс з цільнозерновий борошна

Основу цього кексу складають свіжі фрукти, гармонійно доповнені борошном з цільного зерна, в результаті чого ця пісна випічка набуває не тільки оригінальний смак, але і масу корисних властивостей. опис приготування: Таку випічку при бажанні можна доповнити будь прянощами — корицею, мускатним г...

Глазурований кекс з родзинками

Глазурований кекс з родзинками

Рецепт приготування ніжного кексу з родзинками, горіхами і ароматом коньяку. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом і посипати борошном. У великій мисці змішати разом борошно, мускатний горіх і розпушувач, відкласти в сторону. В іншій великій мисці, використовуюч...