Рецепти muscleman.com.ua
Шашлик з риби на мангалі
Неперевершено ароматний і смачний шашлик з червоної риби готується дуже просто. Риба маринується і швидко запікається на решітці, встановленої на розпечений мангал. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шашлику з риби на мангалі. Рибне філе маринуємо зі спеція...
Суп-пюре з гарбуза дієтичний
Низькокалорійне блюдо може бути ситним. Я не раз писала про таких рецептах. Воно повинно бути гарячим і мати багато складових, тоді відчуття ситості настає швидше. Мій варіант саме такий. опис приготування: Дізнайтеся про те, як приготувати суп-пюре з гарбуза дієтичний. Він є відмінним доказом...
Сконе з вершковим кремом
Сконе — класичні англійські булочки з безздрожжевого тесту, які спеціально подаються до чаю. напевно, складно назвати ласощі, яке б краще відповідало традиції англійського чаювання. опис приготування: англійське ласощі — Сконе з вершковим кремом — це відмінне рішення до будь-якого чаювання. Ці...
Шоколадний торт з пахтою і цукровою глазур'ю
Торт з пахтою, просто смакота опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Форму змастіть жиром і присипте борошном. У невеликому посуді змішати сколотини і соду для випічки. Відкладіть в тепле місце. У великій мисці змішати 2 склянки цукру, яйця, 3 сто...
Торт «лінивий медовик»
Рецепт приготування пюреобразного соусу гуакамоле на грилі з авокадо, помідорів, лука, часнику, лайма і кінзи. опис приготування: Гуакамоле - традиційний мексиканський соус, простий у приготуванні, корисний і дуже смачний. Соус має кілька варіантів приготування, незмінним залишається лише його...
Шоколадний пиріг з мигдалем
Рецепт приготування перевернутого шоколадного пирога з медовим соусом і мигдалем. опис приготування: Змастити маслом форму для пирога. налити 6 столових ложок топленого масла в форму і посипати коричневим цукром. Полити медом і посипати рівномірно цукром з мигдалем. Розігріти духовку до 175 г...
Грецький фраппе
Незважаючи на те, що фраппе — французьке слово (охолоджений), походження же цього напою корінням впирається в Грецію. Приготуйте розчинна кава, молоко і кубики льоду. Грецький фраппе для вас. опис приготування: Грецький фраппе зовсім древній напій. Його винайшли в п'ятдесятих, можна сказати, н...
Спагеті з соусом песто
У нашій країні прийнято подавати макарони з томатним соусом або майонезом, мені до душі більш цікаві поєднання: наприклад, як приготувати спагетті з соусом песто. Блюдо здивує і порадує смаком. опис приготування: Песто готується на основі кедрових горішків і зелені, соус не тільки смачний, але...
Суп-пюре з томатів
сезонні страви, ось що точно має бути на столах у кожній хаті. Є багато ресторанів в Європі, які спеціалізуються на такій кухні. подивіться, як приготувати суп-пюре з томатів. опис приготування: вивчіть, як приготувати суп-пюре з томатів. Традиції створення такого супу існують в різних країнах...
Суп-пюре з зеленого горошку
Зелений горошок вже давно вийшов з розряду річного овоча, свіжозамороженої він є круглий рік. Його навіть розморожувати не треба, він і так приготується швидко і якісно. опис приготування: Консистенція на ваш розсуд, суп із зеленого горошку може бути як досить густим, так і рідким. Для прикрас...
Соус з болгарського перцю і волоських горіхів
Рецепт приготування соусу з болгарського перцю, фініків і волоських горіхів. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над газовими пальниками, часто перевертаючи. Викласти в миску і накрити. Дати трохи охолонути. Зняти шкіру і видалити насіння. Відкласти в сторону. Тим часом, замочити фін...
Хала з яблуками і медом
Рецепт приготування дріжджового хліба з медом і шматочками яблук. опис приготування: Hala — традиційний єврейський святковий хліб з дріжджового тіста. сухих дріжджів— 2 1/4 чайних ложки(1 стандартний пакет) великих яєць— 2 штуки(плюс 1 великий жовток) солі— 1 1/2 чайних ложки середніх яблук...
Грибний соус із заморожених грибів
Справжній грибник завжди залишить грибочків і на зиму, добре їх не тільки замаринувати, але і заморозити. З смачних і ароматних заморожених білих грибів завжди можна приготувати чудовий соус! опис приготування: Готувати за цим рецептом можна і з свіжих грибів. До речі, якщо ви заморозили не бi...
Фаршировані печериці в духовці з сиром
Святкова закуска з шампіньйонів з курячим фаршем, сиром і смаженою цибулею. Дуже соковита і ніжна начинка в грибах нікого не залишить байдужим. Ця страва "; відлетить" зі столу одним з перших! опис приготування: Для приготування печериць в духовці потрібно купити великі гриби і заготовити фарш...
Печериці смажені
хочете дізнатися, як посмажити печериці? Читайте цей рецепт. смажені печериці — це просте в приготуванні і доступне блюдо, яке можна подавати і як гарнір, і як закуску, і як гаряче. опис приготування: смажені печериці — вельми просте блюдо. І що мені найбільше подобається — готується з продукт...
Суп-пюре зі свіжих помідорів
Перша страва, після якого ложку оближеш, можна приготувати з чого завгодно, в тому числі і зі свіжих помідорів. Блюдо сподобається дуже багатьом. Не рекомендується їсти його тільки зовсім маленьким дітям. опис приготування: 1. Помідори помити і порізати дольками (з 4 або 6 частин). В результат...
Листкові торти «равлики»
Дуже просто і швидко готувати, дуже смачні, ідеальні до чашечки кави. кількість порцій: 8 тісто листкове— 250 грам цукор коричневий "; Демерара" від ТМ "; Містраль" — 2 Ст. ложки молоко згущене, варенное— 3 Ст. ложки жовток— 1 штука тісто необхідно розкатати, нанести на нього варене згущ...
Суп жульен з грибами
Суп жульен - це дуже ніжне, ароматне і смачне блюдо. Готую його з грибів з плавленим сиром. Сім'я уплітає за обидві щоки. Спробуйте, вам неодмінно сподобається. опис приготування: курку відварюємо, цибуля з морквою і грибами обсмажуємо, додаємо всі до курки в каструлю і варимо до готовності. Т...
Шашлик з курячих крилець
На ваш суд, шановні, я представляю рецепт шашлику з курячих крилець. Готуючи по даній рецептурі, ви зможете домогтися ніжного і дуже соковитого смаку курячого м'яса. опис приготування: Даний рецепт шашлику з курячих крилець розрахований на 3 персони. Смак виходить дуже ніжним, а вже аромат — з...
Грибний соус з шампіньйонів
Ніжний грибний соус стане кращим супроводом до м'яса, птиці, пасти або риба. спробуємо приготувати? опис приготування: Правильно підібраний і підготовлений соус допоможе розкрити смак будь-якої страви і скрасити будь-які недоліки. Один з найпопулярніших соусів — грибний соус з шампіньйонів. Це...