Рецепт Шоколадний торт з пахтою і цукровою глазур'ю

Рецепт Шоколадний торт з пахтою і цукровою глазур'ю
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Торт з пахтою, просто смакота

опис приготування:

Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Форму змастіть жиром і присипте борошном. У невеликому посуді змішати сколотини і соду для випічки. Відкладіть в тепле місце.

У великій мисці змішати 2 склянки цукру, яйця, 3 столові ложки какао-порошку, масло і 2 чайні ложки ванільного екстракту. Ретельно розмішайте з окропом, потім збити, поступово вводячи борошно. Додати сколотини.

Вилити тісто в підготовлену форму. Випікати в розігрітій духовці 30 хвилин, або поки зубочистка не виходитиме з торта чистою. дайте охолонути.

Для цукрової глазурі: в каструлі, з'єднати 1 склянка цукру, 1 / 2 склянки какао-порошку, молоко, масло і 1 чайну ложку ванільного екстракту. Довести до кипіння і варити 1 хвилину. Зняти з вогню. Збивати електричним міксером 3 хвилини, або поки не загусне до стану спреду. залити торт, коли повністю охолоне.

  • бавовна— 1 Склянка
  • сода для випічки— 2 чайних ложки
  • білий цукор— 3 склянки
  • яйце— 2 штуки
  • несолодкий какао-порошок— 2/3 склянки
  • рослинна олія— 1/2 склянки
  • ванільний екстракт— 3 чайних ложки
  • окріп— 1 Склянка
  • мука— 2 склянки
  • молоко— 1/4 склянки
  • олія— 1/4 склянки
Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Форму змастіть жиром і присипте борошном. У невеликому посуді змішати сколотини і соду для випічки. Відкладіть в тепле місце.

У великій мисці змішати 2 склянки цукру, яйця, 3 столові ложки какао-порошку, масло і 2 чайні ложки ванільного екстракту. Ретельно розмішайте з окропом, потім збити, поступово вводячи борошно. Додати сколотини.

Вилити тісто в підготовлену форму. Випікати в розігрітій духовці 30 хвилин, або поки зубочистка не виходитиме з торта чистою. дайте охолонути.

Для цукрової глазурі: в каструлі, з'єднати 1 склянка цукру, 1 / 2 склянки какао-порошку, молоко, масло і 1 чайну ложку ванільного екстракту. Довести до кипіння і варити 1 хвилину. Зняти з вогню. Збивати електричним міксером 3 хвилини, або поки не загусне до стану спреду. залити торт, коли повністю охолоне.

Подібні рецепти

Шоколадний торт з німецької шоколадною глазур'ю

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ю muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1

Торт з німецького шоколаду з глазур'ю. опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Змастіть круглу форму жиром і присипте борошном. У велику миску просіяти борошно, цільну пшеничне борошна, соду і какао. В іншій мисці змішайте коричневий цукор, рослинн...

Шоколадний торт з вершковою глазур'ю

Шоколадний торт з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування шоколадного торта з портером і глазур'ю зі збитих вершків і шоколаду. опис приготування: Тришаровий торт з вершковою глазур'ю неймовірно смачний і варто витраченого на нього часу. борошна— 4 склянки цукру— 4 склянки соди— 1 Ст. ложка солі— 1 1/2  чайних ложки яйця— 4 шту...

Шоколадний кекс з вершковою глазур'ю

Шоколадний кекс з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування кексу з какао, сметаною і глазур'ю з гіркого шоколаду, вершків і цукру. опис приготування: Кекс для справжніх любителів шоколаду. какао-порошку— 1/3 склянки солі— 1 Чайна ложка соди— 1 1/2 чайних ложки великих яйця— 2 штуки сметани— 1/2 склянки екстракту ванілі— 1 Чайна л...

Шоколадний пиріг з глазур'ю

Шоколадний пиріг з глазур'ю

Рецепт приготування пирога з гірким шоколадом, кава і глазур'ю з шоколаду, жирних вершків і кукурудзяного сиропу. опис приготування: Неймовірний десерт для справжніх любителів шоколаду. великих яєць— 5 штук гіркого шоколаду— 270 грам несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок кави або води— 2 ...

Шоколадний пиріг з горіховою глазур'ю

Шоколадний пиріг з горіховою глазур'ю

Рецепт приготування шоколадного пирога з глазур'ю з какао, цукрової пудри, вершкового масла і горіхів. опис приготування: Пиріг можна подавати з карамельним соусом і ванільним морозивом. Для глазурі ви можете використовувати такі горіхи, в funduk, волоські горіхи і пекан. гарячої води— 1 Скл...