Рецепт Гуакамоле на грилі

Рецепт Гуакамоле на грилі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування пюреобразного соусу гуакамоле на грилі з авокадо, помідорів, лука, часнику, лайма і кінзи.

опис приготування:

Гуакамоле - традиційний мексиканський соус, простий у приготуванні, корисний і дуже смачний. Соус має кілька варіантів приготування, незмінним залишається лише його головний компонент - авокадо. Ми пропонуємо вам приготувати гаукамоле на грилі.

  • авокадо— 4 штуки
  • помідора— 2 штуки
  • червоної цибулі— 2 часточки
  • масло для гриля— За смаком
  • часнику— 1 зубчик
  • лайма— 2 штуки
  • сіль і перець— За смаком
Гуакамоле на грилі - фото крок 1 1. Розігріти закритий чи відкритий гриль до високої температури. Розрізати авокадо навпіл, видалити насіння і вичерпати м'якоть великою ложкою. Вимити і нарізати помідори. змастити авокадо, помідори, скибочки червоної цибулі маслом і покласти на гриль. Обсмажувати овочі на грилі близько 5 хвилин з кожного боку. В залежності від того, наскільки розігрітий ваш гриль, це може зайняти від 2 до 7 хвилин з кожного боку.

Гуакамоле на грилі - фото крок 2 2. Перекласти обсмажені авокадо в більшу миску.

Гуакамоле на грилі - фото крок 3 3. Натерти часник і вичавити сік лайма зверху. Перемішати всі разом.

Гуакамоле на грилі - фото крок 4 4. Додати подрібнену цибулю в миску.

Гуакамоле на грилі - фото крок 5 5. нарізати помідори, видаливши насіння і шкірку. Додати в миску. Посипати подрібненою кінзою зверху і додати в сіль і перець за смаком. Змішати разом всі компоненти, додати приправи, якщо необхідно. Поставити в холодильник перед подачею.

Подібні рецепти

Форель на грилі з сальсою Верде

Гуакамоле класичний рецепт

Вишукане блюдо до святкової вечері. Запечена форель маринована в лимонному соку. опис приготування: 1. Замаринувати рибу в лимонному соці. 2. Промаслити форель з обох сторін. Підсмажувати на розігрітому грилі 8 хвилин з одного боку, потім перевернути і готувати ще приблизно 5 хвилин. 3. Між ін...

Яловича вирізка на грилі

Яловича вирізка на грилі

Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...

Свиняча вирізка на грилі

Свиняча вирізка на грилі

Якщо ви хочете приготувати на пікніку неймовірно соковите, ніжне і смачне м'ясо, тоді свиняча вирізка на грилі — ідеальний варіант. Вона буквально тане в роті, а готується зовсім недовго. запам'ятовуйте! опис приготування: Що стосується маринаду, то ви можете вибрати ті соуси, спеції або трави...

Грибна піца на грилі

Грибна піца на грилі

Ми звикли до найрізноманітніших видів піци: відкрита, закрита, на тонкому тесті, на товстому. А що якщо зробити піцу без тесту? «Неможливо!», - подумаєте ви і матимете рацію. опис приготування: Замість основи з тіста можна використовувати капелюшок гриба. Цей варіант - відмінний вибір для тих,...

Гриби на грилі (печериці)

Гриби на грилі (печериці)

страви, приготовані на багатті з димком, завжди користуються великою популярністю. Розповім рецепт однієї з улюблених закусок (поки смажиться шашлик), як приготувати гриби на грилі (печериці). опис приготування: Для цієї мети підійдуть будь-які гриби, але печериці знайти найпростіше. Для цієї ...