Рецепт Суп жульен з грибами
Суп жульен - це дуже ніжне, ароматне і смачне блюдо. Готую його з грибів з плавленим сиром. Сім'я уплітає за обидві щоки. Спробуйте, вам неодмінно сподобається.
опис приготування:
курку відварюємо, цибуля з морквою і грибами обсмажуємо, додаємо всі до курки в каструлю і варимо до готовності. Тарілку супу жульєну з грибами можна прикрасити свіжою зеленню. І негайно подавайте це диво на стіл. Смачного!
- печериці— 500 грам
- вода— 1,8 L
- окіст курячий— 2 штуки
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- яйце— 2 штуки
- Плавлений сир— 3 штуки
- дрібну картоплю— 300 грам
- вершки— 100 мілілітрів
- Вершкове масло— 4 Ст. ложки
- сіль— За смаком
очистіть картопля.
Цибулю дрібно порубати, морква потріть на тертці і разом протушкувати га вершковому маслі до готовності.
Гриби поріжте пластинками і також обсмажте на вершковому маслі хвилин 5. Потім влийте вершки і тушкуйте ще хвилин 10.
За півгодини до готовності курки киньте в бульйон картоплю. Коли картопля звариться, виберіть з бульйону. Картопля збийте блендером в пюре, додайте збиті яйця і цибулю з морквою. Ще раз збийте і викладіть в бульйон. Туди ж відправте тертий сир, сіль і перець за смаком, доведіть до кипіння. через 10 хвилин додайте гриби і порізане куряче м'ясо.
Доведіть до кипіння, варіть ще пару хвилин і дайте настоятися півгодини.
Подібні рецепти
Пиріг з лаваша «А-ля жульен»
Корисний і смачний суп з гречки з грибами. Люблю готувати його на вечерю, так як він виходить дуже легким і смачним. Спробуйте, рецепт для вас. опис приготування: Картопля ставимо варитися, а в цей час готуємо зажарку з цибулі і грибів. Потім відправляємо в каструлю до картоплі гречку і зажарк...
Вершковий суп з грибами
Без особливих зусиль ви приготуєте суп, який підкорить вас і ваших гостей. трохи інгредієнтів, досить простий у приготуванні. Він займе гідне місце у вашій кулінарній книзі. опис приготування: м'ясо відварюємо, потім витягуємо, знімаємо з кісток і відкладаємо. обсмажуємо цибулю, гриби, вливаєм...
Вершковий суп з грибами і селерою
Рецепт приготування супу з грибів, морква, селери, білого вина, томатного соку, курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Невелика кількість томатного соку надає цьому супу незвичайний смак. Цей густий насичений суп добре подавати з хрустким французьким хлібом для умочуван...
Суп з індички з грибами і булгуром
Це легкий і ситний суп. Вариться він просто і швидко, без обсмажування і зайвого жиру. Рекомендую спробувати приготувати! опис приготування: Гомілку індички відмінно підходить для варіння супів. Бульйон виходить насиченим, міцним і ароматним. Однією гомілки вистачає на велику каструлю супу. Н...
Суп з курячих потрухів з грибами
Суп з курячих потрухів з грибами - відмінне живильне блюдо, яке прийде на допомогу господині, адже гаряче - це обов'язкова складова будь-якого раціону, як дорослого, так і дитячого. опис приготування: Цей нехитрий рецепт, який підкаже, як приготувати суп з курячих потрухів з грибами, обов'язко...