Рецепт Сконе з вершковим кремом
Сконе — класичні англійські булочки з безздрожжевого тесту, які спеціально подаються до чаю. напевно, складно назвати ласощі, яке б краще відповідало традиції англійського чаювання.
опис приготування:
англійське ласощі — Сконе з вершковим кремом — це відмінне рішення до будь-якого чаювання. Ці ласощі в міру солодке і в той же час досить ситне. хочу додати, що банан, вершковий крем і какао — жахливо смачні інгредієнти, без яких блюдо б не відбулося. Без цих інгредієнтів Сконе не були б такими смачними! Сконе з вершковим кремом готуються досить легко і швидко, головне правильно замісити тісто.
Бажаю удачі!
- Пшеничне борошно— 230 грам
- банан— 1 штука
- какао— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 80 грам
- яйця— 2 штуки
- молоко— 3 Ст. ложки
- Цукрова пудра— 100 грам(50 г — крем)
- розпушувач— 2 чайних ложки
- вершки— 200 грам
- ванілін— 2 грами
В глубокую миску просеять муку, разрыхлитель и добавить щепотку соли. Добавить сливочное масло и все хорошенько перемешать.
Смесь порубить ножом так, чтобы она была похожа на крошки.
Всыпать сахарную пудру и все хорошенько перемешать.
В отдельной миске взбить миксером 2 яйця і 2 ст. ложки молока.
Затем сложный момент! В мучной смесь сделать лунку и влить в нее взбитые яйца с молоком и начинать замешивать тесто.
Тесто должно получиться нежных и мягким, однако не липким.
Тесто раскатать в лепешки толщиной, приблизно, в 2,5-3 см. При помощи бокала вырезать сконы диаметром в 6-7 см.
Сконы выложить на противень, застелений папером. Сконы не должны касаться друг друга, поэтому важно следить за расстоянием. Перед тем как запекать, булочки следует смазать молоком и посыпать мукой. Выпекать их нужно около 20 хвилин при температурі 220 градусів, пока сконы не станут пышными и не покроются легкой золотистой корочкой.
Пока сконы запекаются, в отдельной миске замешать крем. Вершки следует взбивать миксером (всього близько 15-20 хвилин) до густой консистенции. Со временем в посуду добавить ваниль и сахарную пудру и продолжать тщательно взбивать.
Готовые сконы разрезаем по палам, намазываем кремом, присыпаем какао, соединяем половинки обратно и кладем пару ломтиков банана. Английское лакомство к чаю готово!
Подібні рецепти
Млинці з грибів
Рецепт приготування шоколадного рулету з кавою і кремом з вершків, цукрової пудри і ванілі. Це шоколадне печиво не дуже солодке, його добре подавати як з кавою, так і з морозивом. кількість порцій: 10-12 сіль— 0,25 чайних ложки сода— 0,25 чайних ложки вершкове масло м'яке— 14 Ст. ложок молоко— ...
Шоколадні капкейки з вершковим кремом
Рецепт приготування капкейков з какао, шоколадною начинкою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і ірландського крем-лікеру. опис приготування: Ірландський крем-лікер ви можете замінити молоком або жирними вершками. Якщо ви готуєте капкейкі для дітей, виключіть з інгредієнтів алкоголь. ...
Шоколадний рулет з вершковим кремом
Рецепт приготування шоколадного рулету з кавою і кремом з вершків, цукрової пудри і ванілі. Холодний солодкий крем в поєднанні з повітряним шоколадним тестом робить цей десерт невимовно смачним. кількість порцій: 8-10 напівсолодкий шоколад— 180 грам вода або міцну каву— 3 Ст. ложки яйця великі—...
Фетучіні з грибами під вершковим соусом
Фетучіні »називають італійську пасту. Вони являють собою не дуже широкі довгі макарони. Виглядають вони у вигляді скручених гнізд. опис приготування: Фетучіні подають з морепродуктами, з грибами, з м'ясом, з різними овочами та соусами. феттучині (або будь-які макарони) — 200 грам Телятина— ...
Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом
Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...