Рецепт Сконе з вершковим кремом

Рецепт Сконе з вершковим кремом
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 50 хв.
Сконе — класичні англійські булочки з безздрожжевого тесту, які спеціально подаються до чаю. напевно, складно назвати ласощі, яке б краще відповідало традиції англійського чаювання.

опис приготування:

англійське ласощі — Сконе з вершковим кремом — це відмінне рішення до будь-якого чаювання. Ці ласощі в міру солодке і в той же час досить ситне. хочу додати, що банан, вершковий крем і какао — жахливо смачні інгредієнти, без яких блюдо б не відбулося. Без цих інгредієнтів Сконе не були б такими смачними! Сконе з вершковим кремом готуються досить легко і швидко, головне правильно замісити тісто.

Бажаю удачі!


  • Пшеничне борошно— 230 грам
  • банан— 1 штука
  • какао— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 80 грам
  • яйця— 2 штуки
  • молоко— 3 Ст. ложки
  • Цукрова пудра— 100 грам(50 г — крем)
  • розпушувач— 2 чайних ложки
  • вершки— 200 грам
  • ванілін— 2 грами
Сконе з вершковим кремом - фото крок 1 Для початку, подготовим все необходимые нам ингредиенты. Вершкове масло має бути кімнатної температури, а вершки 33% жирності. Также необходимо подготовить муку, яйця, молоко, цукрову пудру, ванілін, розпушувач, какао для обсыпки и банан для украшения.

Сконе з вершковим кремом - фото крок 2 В глубокую миску просеять муку, разрыхлитель и добавить щепотку соли. Добавить сливочное масло и все хорошенько перемешать.

Сконе з вершковим кремом - фото крок 3 Смесь порубить ножом так, чтобы она была похожа на крошки.

Сконе з вершковим кремом - фото крок 4 Всыпать сахарную пудру и все хорошенько перемешать.

Сконе з вершковим кремом - фото крок 5 В отдельной миске взбить миксером 2 яйця і 2 ст. ложки молока.

Сконе з вершковим кремом - фото крок 6 Затем сложный момент! В мучной смесь сделать лунку и влить в нее взбитые яйца с молоком и начинать замешивать тесто.

Сконе з вершковим кремом - фото крок 7 Тесто должно получиться нежных и мягким, однако не липким.

Сконе з вершковим кремом - фото крок 8 Тесто раскатать в лепешки толщиной, приблизно, в 2,5-3 см. При помощи бокала вырезать сконы диаметром в 6-7 см.

Сконе з вершковим кремом - фото крок 9 Сконы выложить на противень, застелений папером. Сконы не должны касаться друг друга, поэтому важно следить за расстоянием. Перед тем как запекать, булочки следует смазать молоком и посыпать мукой. Выпекать их нужно около 20 хвилин при температурі 220 градусів, пока сконы не станут пышными и не покроются легкой золотистой корочкой.

Сконе з вершковим кремом - фото крок 10 Пока сконы запекаются, в отдельной миске замешать крем. Вершки следует взбивать миксером (всього близько 15-20 хвилин) до густой консистенции. Со временем в посуду добавить ваниль и сахарную пудру и продолжать тщательно взбивать.

Сконе з вершковим кремом - фото крок 11 Готовые сконы разрезаем по палам, намазываем кремом, присыпаем какао, соединяем половинки обратно и кладем пару ломтиков банана. Английское лакомство к чаю готово!

Подібні рецепти

Шоколадне печиво з вершковим кремом

Млинці з грибів

Рецепт приготування шоколадного рулету з кавою і кремом з вершків, цукрової пудри і ванілі. Це шоколадне печиво не дуже солодке, його добре подавати як з кавою, так і з морозивом. кількість порцій: 10-12 сіль— 0,25 чайних ложки сода— 0,25 чайних ложки вершкове масло м'яке— 14 Ст. ложок молоко— ...

Шоколадні капкейки з вершковим кремом

Шоколадні капкейки з вершковим кремом

Рецепт приготування капкейков з какао, шоколадною начинкою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і ірландського крем-лікеру. опис приготування: Ірландський крем-лікер ви можете замінити молоком або жирними вершками. Якщо ви готуєте капкейкі для дітей, виключіть з інгредієнтів алкоголь. ...

Шоколадний рулет з вершковим кремом

Шоколадний рулет з вершковим кремом

Рецепт приготування шоколадного рулету з кавою і кремом з вершків, цукрової пудри і ванілі. Холодний солодкий крем в поєднанні з повітряним шоколадним тестом робить цей десерт невимовно смачним. кількість порцій: 8-10 напівсолодкий шоколад— 180 грам вода або міцну каву— 3 Ст. ложки яйця великі—...

Фетучіні з грибами під вершковим соусом

Фетучіні з грибами під вершковим соусом

Фетучіні »називають італійську пасту. Вони являють собою не дуже широкі довгі макарони. Виглядають вони у вигляді скручених гнізд. опис приготування: Фетучіні подають з морепродуктами, з грибами, з м'ясом, з різними овочами та соусами. феттучині (або будь-які макарони)  — 200 грам Телятина— ...

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...